Jätte mycket förlåt..

Så himmla ledsen.Har inte hunnit och inte känt för att blogga alls typ.Men nu ska jag börja igen,ska bli bättre,LOVAR!
Igår fick jag Boyen!Åsa sa att han hade vart jätte snurig men det gick skit bra.Han va pigg och lyssnade inte alltid.Han kan bli ganska respekt lös ibland om han tappar fokus.Och det vill ja ju inte..Men det gick JÄTTE bra!Vi hade lydnads öningar så vi hoppade inte så högt.Men jag är nöjd faktis!
Idag har jag varit i skolan,det va okej.Man börjar ju typ redan tröttan jätte mycket.Eller mycket helt.Nu tycker man typ att det suger bajs.Hahahahaha nej men lite så typ!Saknar ju såklart peterslund,det va ju liksom en tid man hade där.Men den är ju liksom borta.Klassen och allt..
Men men livet är såhär,änringar sker...
Men men lyssa nu på den här på HÖGSTA volym
 

sry..

Asså fan.Ingen uppdatering idag,fy skäms Ebba. Men men. Blir snabb uppdatering nu men imorgon kommer ett långt inlägg, lovar!Fick bara bli det,då att ni vet att jag lever liksom. Men imorgon kommer ett riktigt långt inlägg!

Rubik??

Har jätte svårt med rubrikerna,vet inte varför men det blir så ba..Nu messar jag med Julia,om dagen,omBrevik,och om allt typ!Haha är bara så skönt allt just nu.Livet är som BÄST!Allt,inget kan bli bättre just nu!Eller jo mycket kan bli bättre.Typ att vi inte går till halv fyra imrgon.Fatta hur jobbigt det kommer bli.Komemr ju lacka ur typ.Haha nej det kommer jag inte men lite jobbigt kommer det bli.Har inget mer att säga för sekunden så vi hörs sen!

Sry

asså förlåt för så himmla dålig uppdatering.Men jag har faktis inte hunnit idag.Är mycket att göra nu.Först skolan sen hem,in i duschen.Sen vidare till mormor.Fika där och bara prata.Sen till blommsterlandet för att mamma ska han nya blommor,tjejer.Sen vidare till Ann för att hämta nytt hö!Lite rodigt men man får ihop det.Men vart ska jag få in bloggandet??JO,det fins ju ingen plats..Så då måste jag skriva tidsinstälda och det tycker jag är så svårt...Så det blev som det blev idag..
 
Dagen har vart grym i alla fall,goa mäniskor hela dagen!Brevik är värkligen bra,trivs där som jag vet inte vad.Trodde att det skulle bli svårt att hitta nya kompisar..Men det blev ba perfekt!Är typ kompis med dem flästa!HAha så bra ba!
Fast känner mig liten mot niorna..Asså man känner säg så stor men ändå så liten.Man går liksom från älst till yngst..Jag som gillar att va älst!Men men jag blir älst en dag här med hoppas jag!Nu ska jag ut och hoppa med Olli.Så att han får röra sig liksom.Film får laddas upp sen igår så länge,så kommer den sen!
Haha,vad duktig min lilla bäbis är Miro!

5 Saningar om mig!

 
  •  Jag ÄLSKAR klubbor:Japp,jag älskar värkligen klubbor,ja vet inte varför men dem är  goda,och man har något att suga på LÄNGE.Så därför gillar jag nog klubbor!
  • Jag gillar inte ormar eller spindlar:Nej det är något som jag hatar.Oram och spindlar.Dem är äckliga tycker jag och bara BLHÄÄÄÄ.
  • Jag tycker inte om att tycka ute i sjön på lite djupare vatten:Nej,det är något jag tycker är läskigt.Jag hatar att se äcklig botten och sånt så jag dyker inte där jag inte bottnar typ..
  • Jag älskar glass:Japp,jag älskar värkligen glass.Har alltid gjort det och kommer alltid göra det!Det är kalt och gott!Så det är något viktigt för mig!
  • Jag älskar inte att flyga:Nej det är inte det bästa jag vet.Det tar tid och är obäkvämt tycker jag.Tycker det är mycket smidigare att åka bli på bågot sätt..


       

                    


God morgon!

Idag står det skola på schemat..Lite trött kan man ju säga.Men men tredje dagen och  jag har redna tröttnat.Fast vi ska nog inte gör så mycket idag heller.Men men mer uppdatering kommer sen,är bara så himmla trööt nu så ska försöka få i mig lite frukost!
En helt ovisad bild på Miro!

God natt!

Säger god natt nu,är trött så ska bara fixa lite och sen hopapr jag nog i säng!Men först får ni lite bilder från hoppningen!
Lite uppdatering!

Nu har jag nattat kaninerna,vart med Melissa och lite med Nick.Och nu har jag precis duschat!När vi nattade kaninerna tog vi först upp Miro!Sen så tränade jag på att lägga han på rygg!Och han va jätte duktig!Men undertiden tog mamma ut Olli!Sen så satte vi dem på Miros tak tillsammans.Först nosa dem bara på varandra.Olli typ ba Å en kompis.Miro va lite tveksam och börja små bita i Ollis öra.Då tog jag ifrån Olli och sa nej miro INTE bita.Sen satte jag ner Olli.Båda sprang bara runt typ!Sen så blev Miro en lite tuffing och ville inte allas.Så han atakera Olli och Olli blev liv rädd.Så dem är inte kompisa alls.Fast vad förväntar man sig.Två killar som inte är kastrerade.Dem ska ju liksom inte va vänner typ..Så dem funka INTE ihop..
Men men vi har i alla fall testat!Sen så hoppa vi lite med Ollli!Och då vi tamme tusan Fredrik för sig att han skulle fota och filma..Bilderna blev jätte bra också!Jag har film men jag vet inte om det kommer upp.Kanske bara.Men bildern akommer komma sen.Klickade även lite nya bilder på Olli när han satt på Miros tak.Men dem kommer komma lite då och då så att jag har lite ny klickade bilder liksom!!Så dem kommmer när dem kommer!!
Nu ska jag typ sätta mig och skriva tidsinstälda inlägg tills imorgon!Så att uppdateringen blir good imorgn med!Vet inte om jag bloggar mer idag om inte GOD NATT!!!!!!!!!!!!
 

så grymma mäniskor!


Har träffat så himmla mycke nya mäniskor idag,alla är jätte snälla och jätte goa!Älskar värkligen klassen,den är ba bäst kan jag ju säga!
Kommer bli ganska tuffa dagar mot vad vi hade förut,men det ska nog gå bra...Idag blev den en ganska chilla dag med,inte lika kul som igår men.Rasterna va roliga som fan kan jag ju säga!Haha,kommer bli GRYMT!
Olli har jag hoppat med,han är ännu bättre nu.Vi hoppade väldigt mycket tecknink övningar,högt högt,lågt lågt lågt,högt typ..Och allt satt ihop som en studs.Är lite svårt och förklara men hoppas att ni fattar ändå!
Melissa kanske skulle fota och filma sen!Uppdateringen har vart ganska usel.Men det blir liksom så typ.Ska försöka att skriva mer tidsinstälda så att uppdateringen kan bli bättre.För på måndagar och torsdagar kan jag inte uppdatera först efter ridningen.För vi går till halv fyra så jag måste liksom hem äta och sen till stallet!Så då blir det mycket tidsinstälda inlägg!Men lite live uppdatering kommer ju självklart också.Minst 1-3 inlägg per dag.Och sen 1-5 tidsinstälda inlägg per dag.Då blir det ju hyfsat bra uppdatering!

Nya bilder ska tas på både Olli,Miro,Mig och när jag rider!
 
 

Lunch!

Nu har vi äntligen lunch!Tror att det blir fisk eller något.Dagen har varti bra hitils...
Hinner inte blogga mer nu så vi hörs sen!

God morgon!

God morgon bloggen och alla mina goa läsare!Idag slutar jag två och börjar nio!Lite längre en igår..Idag har vi typ lite ute lekar och lite information också..Gansak chill dag också!Efter ska jag inte göra något speciellt,kanske va med Julia eller med Melissa!Så det blir nog en nice dag imorgon med!
Käns ba så jävla skönt att få tillbaks rutiner!Att få va som en normal mäniska käns så underbart igen!Jag är väkligen lycklig nu,två underbar kaniner,en underbar Ponny som jag får chansen att rida..Allt är perfekt just nu.Men vad som helsst kan ju hända.Över en sekund liksom..
Men men mer uppdatering kommer sen,om det bli i skolan eller hemma vet jag inte.Men vi hörs sen i alla fall!
Haha,han en min lilla söte plutt.Eller Mammas rättare sagt haha!

Rid passet idag.

Idag fick jag Boyen,han hade inte vart konstig utan han va helt normal när man har bommar utom hus.Han vill inte gå över bommarna först.Och han va väldigt pigg och galen typ..Men jag fick på honom och lyckades reda ut allt!Jag är nöjd över honom men jag sägger inte att det gick bra.För det gick inte så bra..Men nöjd är jag!På torsdag har vi hoppning!Det ska bli grymt kan jag ju säga.Entligen kommer jag nog få hoppa Boyen igen,den absålut bästa ponnyn i mitt huvud!Haha,älskar han!
 
Idag var det FÖRSTA dagen i Brevik.Kändes konstigt först när jag skulle cy´kla och möta upp Julia.Men sen kändes allt bara jätte bra.Man känner sig liksom mer fri på Brevik en på Peterslund.Kan knappt fatt nu att jag setat in stängd,da efter dag i peterslund skolan.Kändes bara nästan lite skönt att lämna klassen,träffa nya mäniskor!Allt kändes bara bra,jag va liksom glad i dag,riktigt glad.Det va kul idag!Ocjag känner värkligen ALDRIG såhär för skolan.Men lung ba,det kommer tillbaks.Om en vecka är allt säkert lika tråkigt...Men just idag va jag lycklig.Grym klass liksom!Jag känner att det här kommer bli ett riktigt bra skol År!
Tidsinstälda kommer komma imrogon!Kanske något inlägg om det finns någon täckning men det gör det nog inte.Men lite tidsinstälda kommer i alla fall!
Men vi hörs sen!
Bild på BÄSTA Ponnyn!

V blogg


Påväg!

Lite nervös men..

Första dagen PÅ brevik då da!

Ja,idag börjar man sexan..WOW vad tiden går snabbt..Det käns ju som om jag började Nollan igår typ..Får bli ett snabbt inlägg nu för jag ska göra mig iårdning!
 

....

Vet inte vad jag ska ha för rubrik till detta inlägget.Så det fick bli .....Om inte ens ett dyngn börjar jag 6:an,fatta det..Saknar gammla klassen något enormt..Kommer aldrig bli som förr liksom.Ny skola,ny klass och nya lärare..Ganska skrämmande faktis..Men det ska nog gå bra...
Fast det käns som om tiden går för snabbt,önska ibland att jag bara vart 5 år..Liksom få börja om igen..Göra om den resan jag gjort nu.Fast ändra allt dåligt till bra!Haha,tänk om man fick den chansen..Fast det tror jag inte att någon kommer få..Men fatta ändå vad coolt..
Ska skriva tidsinstälda tills imorgon.Första tidsinstälda inlägg är redan skrivet,det srekv jag för typ 3 dagar sen..Ville va färdig i god tid..Så nu ska jag skriva dem andra!

Ebba och Bazaar hoppar!


Film påväg!

Filmen är pväg nu!Den blev väldigt kort för mamma och Berith va inte där så länge..Men lite blev det i alla fall.På vissa språng blev det lite konstigt för han snubblade ganska mycket.Men jag är jätte nöjd!

En liten bild!

º
Haha,en liten bild som belv lite faildden  får ni i alla fall!

Kaos..

Ja ni,vet nog inte ens vart jag ska börja..Eller jo.Vi åkte till stallet,både Melissa och jag va skit taggade på att hoppa våra favvo hästar...Sen kom vi in då säger dom Ebba du ska ha basse.Jag bara tänkte VA?Nej jag ska ha Boyen..Nej tyvärr sa dem då,Boyen såg jätte konstig ut igår så han får vila idag..Jag bara tänkte NEJ NEJ NEJ..Varför just nu??Men men jag fick ju ha basse..Det gick ju bra på fraridningen,och det gick bra på hoppningen,han hoppra jätte bra!Men han är bara inte min typ.Jag och Boyen passar liksom bättre..Men jag är nöjd över passet för han hoppadet allt och va fin!
Så jag liksom taggade upp mig själv igen under passet.Sen sista hoppet.Då var det tre hinder som vi skulle hoppa ALLA hade värkligen sköt sina hästa super bra,ALLA.Alla hade gått jätte fint och stämningen va på top..Första gick bra,sen va det Melissas och Ellis tur.Första hinderet gick jätte fint.Sen så blev Elli väldigt pigg..Ingen kunde liksom se att hon tänkte stanna.SÅ Melissa va bered,bered på att följa med mjukt in i språnget.Men då tvär stannar Eller.Så Melissa bara flyger och voltar över hindret och sen rakt ner på huvet och axlen..Och jag bara VA stanna Ellie men varför typ.Så Melissa fick ju jätte ont så ambulansen fick komma och hämta henne..
Hon har lungnat ner sig nu och dem ska rönka axeln så jag tror att det kommer gå bra...Men vi han tyvärr inte hoppa dem sista hinderna men det är skit sammma.Så ja allt börja o kaos och sluta i kaos..Men så blir det ibland..Nu får vi bara hoppas på att det går bra för Melissa och att hon fortsätter att rida!Mend et tror jag att hon gör!Så vi får tagga om tills nästa gång!
Mamma filmade lite,tre gpnger.Sen fota hon en bild..Så det kommer kanske sen.Eller bilden kommer i alla fall!

Ja ni..

Då sitter man här och väntar på att vi ska åka,humöret är på topp och inget kan bli bättre!Jag är hur avslapnad som helst och bara tänkre på ALLT.Hur det ska gå med Boyen,första dagen på brevik imorgon,snart ska Olli starta sin första hopptävling..Mycket blandade känslor i det här..Men alla behöver en tankeställare ibland!
Vet inte heller vad jag ska blogga om,har inget bra ämne nu...Så jag tänker på det med nu ett tag framöver..

Info om Ebba!

Hej!Det är jag som driver denna bloggen!Jag heter Ebba Lagerström och är tolv år!Jag har två kaniner,Miro och Olli!Eller Miro är egetlingen mammas kanine men jag tar hand om honom också!Men Olli är min kanin,bara min!Jag fick honom efter Ludde,Ludde va min förra kanin men honom va vi tvungen att avliva...Han hade en sjukdom som gjorde att han bajsade ner sig hela tiden..Så han fick vi ta bort tyvärr.
Med Olli hoppar jag på ganska hög nivå!Vill ni läsa mer om Olli och Miro får ni klicka på dem i menyn!
Jag rider även två gånger i veckan på en ridskola som heter stjärnholms ryttarförening!Sen så rider jag också en privathäst som heter Vivvi!!
Men när jag rider på ridskolan rider jag oftast Boyen (det är han på bilden ovan!)Boyen är en 7-årig valack.Han är ganska busig men väldigt mysig tycker jag!Ni kommer få höra mycket om Boyen eftersom jag oftas tränar på honom!Vi två är också med och tävlar ibland,både dressyr och hoppning!Vi är även med i en hoppkurs 1 gång i månaden!
Det här blev lite kort info om både mig och Boyen!Men fortsätt gärna att följa våran utveckling!
En riktigt gammal bild på mig och Toffe(Toffe va min gammla sköt häst som jag red väldigt ofta!Eller jag har utvecklat mest på toffe av alla tror jag,han är världens bästa nybörjar häst!Med honom har jag både tränat och tävlat väldigt mycket med..Han är väldigt envis så det har inte alltid gå speciellt bra..
 

God morgon!

Idag är det hoppkurs,YEAH!Haha,men det rengnar..Så vi måste va inne i ridhuset..Inte vad jag hade hoppas på men det får gå!Jag ska ju ha Boyen<3Haha,kommer bli fett grymt kan jag ju säga!Bilder och filmer kommer komma!Det kommer nog bli ganska dålig uppdatering idag med,eftersom jag kommer va i stallet ganska mycket.Så ja det blir som det blir...
Det har ju kommit upp info inlägg om Olli och om Miro,men dem kan ni skita i.Jag ska göra en sak i designen så ja.Så dem behöver ni inte bry er om..Det kommer komma upp ett till sånt inlägg idag tror jag..Eller snart rättaer sakt!
Men vi hörs sen Va???
Kan ni se vem det är??

Info om Miro!

 
Namn:Miro
Smecknamn:Miro,Piro
Färg:Viltgul
Ras:Dvärgvädur
Kön:Kille
 
Miro är en ung liten herre,bara 13 veckor gammal!Han är redan väldigt mysig och nyfiken!Med honom ska vi inte hoppa,han ska bli en utstälningskanin!Han är sågått som perfekt när det gäller utstälning!Kanske vår nya Champion..Han är fottfarande lite för ung för att tävla så vi har inte hunnit starta någon tävling...Men han ska snart få testa på en lite utstälnings tävling!
Han är så ung och va har inte haft han länge alls så mer info om honom kommer komma lite senar!

God natt

Usel uppdatering,ja vet.Men har inte haft tid...Eller jo men jag vill inte bara sitta vid dator eller mobilen..Så därför har det var dålig uppdate.
Imorgon är det hoppkurs,TAGGAD..Ska bli grymt kul!Mamma hänger med och filmar lite!Ska ju ha Boyen<3Kommer bli fet nice hoppas jag!Ja filmerna kommer upp i morgon kväll typ!Kommer kanske ett deepshit också,om jag har lust att skriva ett så kommer det komma et också!Men det får vi se.Har inte haft någon jätte blogg lust,har liksom inte ron att sätta mig och bara skriva.Ibland bara kommer orden men det gör dem inte nu..Så därför blir det som det blir..Ska försöka att lägga mig lite tidigare idag,är faktis TRÖTT nu så det blir väll snart!
Så ja säger god natt så hörs vi imorgon!
 

Info om Olli!

 
Namn:Olli
Smeknamn:Olli Bolli Bus och Bussen!
Ras:Dvärgvädur
Färg:Vilt Gul
Kön:Kille!
 
Olli Är en trevlig och mysig liten herre,eller mysa är väll inte riktigt hans grej..Olli vill hellder springa runt och busa.Han är riktigt duktig på att hoppa också!Vi har hunnit starta en liten prova på hopptävling hitils!Han är lite liten fortfarande så vi har inte hunnit starta någon "Riktigt" hopptävling ännu...Men han hoppar ALLT,Allt från hinder till upp på dynboxen..Olli och jag ska börja hopptävla så fort det kommer upp någon bra hopptävling!Ollis framtid är alltså hoppning,vi satsar ju såklart på dem stora klasserna!Och det tror jag att vi kommer nå upp i också!Så ja,Olli är mysig,pigg och väldigt sprallig..Han är vår lilla spratel gubbe!
Olli är aldrig elak,han är alltid glad och snäll!Fast han kan nafsas lite om han tycker att han får för lite maskrosblad!Ja,han ÄLSKAR mat,som dem flesta kaninerna..
Ni kommer få läsa väldigt mycket om Olli i den här bloggen!!
 

ALLT blir bara FEL:(

Jag har tappat alla kontakt med Olli käns det som,allt går och helvet när jag håller på med honom.Han är liksom inte samma kanin nu käns det som..Det är hemskt..Ja vet ju inte varför eller något..Han är bara konsdig,nästan lite arg käns det som.Fast ändå inte.
Jag ÄLSKAR ju honom mer en allat annat.Jag är ju jätte rädd att han ska göra sig illa,eller få en massa SKIT.Jag vill att han ska ha det så bra som en kanin kan ha..Men det har ändå bara blivit fel nu.Allt blir fel sen vi kom hem från London,vi tappade allt på den resan..Nu ska vi bygga upp det igen,ännu bättre,vi ska bli ännu tajtare!Men varför blir det såhär så fort jag åker bort?Jag kommer ju tillbaks........
Den BÄSTA kanin,men vi har tappat ALLT käns det som....

God morgon!

Idag är det Lördag,SISTA helgen på sommarlovet...SKRÄMANDE..Haha,tänker alldeles för mycket.Tycket det va hemskt igår kväll..Att sommarlovet snart va över.Sen så tänkte jag jag är snart 13 år,tiden går ju alldeles för snabbt.Snart är ju jag pensionär(Stavingen?)..Haha,pensionär..Aldrig,är flera år kvar!
Ja är kanska konstig.Vill bara säga det,om ni inte redan fattat det :O Idag ska jag inte göra något speciellt eller jo,det är någon speciell dag idag så vi ska ner till hamnen och va lite där
Uppdatering kommer komma mer sen..Men nu ska jag fixa lite med designer och sånt!
Titta Miro,snacka fotomodel!

God natt!

Då var SISTA dagen på sommarlovet 2012 slut:-o...Lite skrämmande men ändå roligt!Ska ju börja en helt ny skola,med en helt ny Klas.Och HELT nya lärare..SPÄNNANDE...Är faktis ganska positiv till det här,många tycker ju mest att det är "jobbigt" att byta skola och klass och lärare..Men jag har gatt med samma klass dag efter dag,år efter år..Det är liksom dags nu,dags att byta klass och skola!Man måste ju byta skola när man ska börja sexan i Oxelösund..Men spännande ska det bli!Hoppas bara att klassen är bra,det vet man ju inte..Dem värnade i alla fall snälla när vi va och hälsade på varandra!Så det blir nog jätte bra:-P
Nu ska jag läsa en tidning,läsa en massa bloggar,sen ska jag sov.Så vi hörs imorgon!

Bilderna På Miro!

Det här va alla bilder på Miro,är jätte nöjd med dem!

Så där ja!

Nu har jag suttit och fotoredigerat bilder i en hel evighet!Har fotat både Miro och Olli!Alla bilder Kommer komma så fort som möjligt!Men en LITE prov smak kommer nu!
Olli<3
Miro<3

Hummmm..

Ja vet inte om det är lite tidigt för detta inlägget eller inte..Men jag tänker ändå skriva det HÄR&NU!Jag vet egentligen inte hur jag ska börja eller sluta.Men det blir nog bra..
 
Miro kom ju till oss igår,jätte kul..Men jag vet egentligen inte vad jag tycker om detta..Det klart att det är jätte kul att vi får ha honom och så men det finns en lite sak som jag INTE gillar...
Miro är väldigt fin,han är en perfekt kanin..För man kan ju ställa ut kaniner,asså utstälnings tävlingar..Och ja,Ann håller ju på med det!Ja tycker att det är jätte roligt och så men..Det är ju inte det jag och Olli vill göra.Olli kunde ha blivit en utstälningskanin men han hade ju "midja" det kallas så i utstälnings världen eller vad man ska säga...Så han va ju inte perfekt.Nej nej tänkte jag det är ju skit samma liksom.Ja vill ju egentligen hoppa med mina kaniner...Så jag hoppar ju med Olli och han e GRYM!
Då känner jag.Jo ja,jag ställer ut honom 1-2 gånger bara för att få poäng..Sen hoppar vi PUNKT.Det är ju det båda två vill...Men men det var ju inte Olli det handlade om..
Miro är ju finare en Olli,en PERFEKT kanin om man ställer ut honom..En 95 poängare (man får poäng om man ställer ut kaniner) Han KANSKE kan bli sveirges ny Chmpion....Och då ska han bli behandlad anolunda..Varför?Han har väl samma värde som Kaninen Orvar korvar någon stans ute i världen...Eller?
De klar att det är lite status att ha nordens finaste kanin..Men e han bättre för det?Nej det tycker inte jag.
Jag tycker ju självklart att det är jätte kul när Ann säljer honom till oss..Liksom hur coolt är inte det..En uppfödare som satsar till 110% på utstälning,har hur många kaniner som helst,ALLA är jätte fina..Sen säljer hon kanske en ny champion till OSS..Fatta stolt het<3
Jag tycker det här ät hur roligt som helst,kunna tävla med två underbara kaniner.En hopp&en utstälning...Älskar båda två även jag knappt klappat Miro..Det ska bli jätte kul att få följa båda två,Kanske en Champion och kanske en SM kanin..Det ska bli hur Kul som helst värkligen.
"Men ska dem behandlas Olika bara för att en är finare??"

Girl Time!

Nu har äntligen Julia och jag träffats,snacka om att jag  blev glad när jag såg henne!Gud,vi har pratat om allat mellan himmel och jort.Va jätte kul även fast vi inte va så himmla länge,hon ska nämligen och kanpa tror jag.I helgen asså!Så det blev en liten snabbt träff!Men skönt var det att få träffa henne igen!
 

Miro!

Ja,det här är alltså Miro!
Miro är en nyfiken liten herre på 12 veckor!Han ÄLSKAR värkligen mat,det ända han gör är att äta,dricka och tvätta sig!HAn är väldigt söt tycker jag och han är en riktigt fin kanin!
Vi ska INTE hoppa med honom hutan ha ska ställas ut!Ann tror nämligen att det där är en liten 95:A!
Mer info kommer om Miro ssen,när jag känner honom lite bättre!

Olli lös hoppar!

Första gången Olli shoppar inne!


God morgon!

Idag är det fredag då da..SISTA dagen på mitt sommarlov 2012..Lite deprimerande faktis.Tänk,11 veckor..Helt ledig och sov morgon varje dag...Men nu börjar skolan.Eller på måndag.
Fast det ska bli skönt,få in ALLA rutiner igen,jag kommer inte få sova hela dagarna och det är bra...Fast jag börjar ju 6:An nu.Och då byter man skola..NY skola,nya lärare och en ny klass..Fast jag får ju med mig tre från min gammla klass...Men men det blir nog bra ändå!
Idag ska jag inte göra något speciellt,ska ringa till Julia..Hoppas på att vi kan ses idag!Men om inte så kan vi nog det imorgon!Saknar henne som jag vet inte vad...SÅ det tror jag att jag kommer syssla med idag..Lite uppdatering kommer i alla fall komma!Inte så jätte bra kanske men lite kommer komma..Kommer bli bättre sen när skolan börja!Eller det kommer bli roligare inlägg då!
Ska bäretta mer om allt sen,Om Miro,olli,ALLT typ!Men inte nu.För jag ska ringa till Julia nu..Men vi hörs sen!
lskar den här lile killen!S SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT

Välkommen Hem Miro!

Haha,Nu har äntligen Miro kommit hem!Han e JÄTTE SÖT!Kommer bli riktigt roligt att få ha honom<3Bilder kommer komma men vill inte fota han idag för han är lite rädd av sig,han kom ju precis typ!Så imorgon får ni se bilder!I V bloggen innan filmade jag honom LITE bara.Så ni fick ett litet provsmak eller vad man ska säga.
Men imorgon kommer en massa bilder och kanske lite film också!
På ridningen idag hade vi markarbete,inte det bästa jag vet..Men jag fick Boyen och det gick okej.Han skötte sig fint men jag fick bara inte den där känslan som man vill ha.Vet inte varför.Det var ganska rörigt idag också så vi kunde inte riktigt konstentrera oss..Men det gick väll bra ändå.Är nöjd!
På söndag är det hoppkurs,SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR TAGGAD!Hoppas att Boyen sköter sig fint,han gick ju i alla fall över ALLA bomar idag!Så jag tror att det kommer gå bra...Bilder och filmer kommer!Fast på söndag.
På torsdag har vi också hoppning,då ska jag nog också ha boyen.På måndag vet jag inte...
Har redan fått in lite fråger till frågestunden men fortsätt att fråga en MASSOR!
Nej nu ska jag fixaa tidsinställda så vi hörs sen!
PUSS PUSS hihinhin<3

En lite videoblogg med vår nya kanin Miro!


Ni glömmer väll inte att....

...Fråga en MASSAA MASSA MASSA MASSSA tills fråge stunden,fråga ALLT MELLAN HIMMEL OCH JORD..Så kom igen nu FRÅGA FRÅGA FRGÅA FRÅGA!!!!
Så det här var alla bilder från kolmården,en väldigt massa bilder..Samma här,ALLA bilder är klick bara så vill någon ha dem är det bara att ta dem!Men är väldigt nöjd med så gått som alla,tycker faktis att dem flesta blev bra!Inge mer uppdatering kommer nog komma innan ridning.Men ett långt inlägg kommer efter..Tror inte att Julia och jag kommer träffas idag för hon skulle klippa sig..Så vi ses nog imorgon!
Men vi hörs sen!

Fråge stund!

Nej men vi kör en fråge stund så fråga på precis vad ni vill!
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Ska fixa lite!

Har knappt gjort något,det är inge bra...Men har inte orkat,vi kom hem ganska sen igår och det tar på krafterna att springa runt i London..Men jag ska fixa en massa saker!
Nu ska ni få resten av bilderna från kolmården!
Är jätte många bilder,ja vet..Men ALLA bilder är klick bara så vill ni ha några är det bara att ta dem!Fins mer men kan inte ta alla bilder samtidigt.Men dem kommer snart!

God morgon!

Idag ska jag  rida,vill såklart ha Boyen<3Haha älskar denna ponny så grymt mycket....Vi ska även hämta hem lilla miro idag!Ska bli jätte kul,bild bomb kommer komma!
Asså ni vet ju knappt vem Miro är men det är en kanin som vi ska köpa!Asså vi ska ha kvar Olli men vi ska hämta en till!Miro ser ut som Olli bara det att han är mindre!Fast vi ska ställa ut Miro,inte hoppa med honom tror jag.I alla fall inte tävla så mycket...Så miro kommer hem idag.
Jag ska även fixa en hel del med designer,Jag ska ju ändar lite på http://hoppandekaniner.blogg.se/ eftersom dem har fått fel header.Har vart så himmla mycket se det blev så..Men det ska jag fixa idag.Och jag ber jätte mycket om ursäkt men det har vart värkligen JÄTTE mycket i mitt huvud.Många ville ha designer,vi yhar haft semester mitt i allat också...Så det har blivit lite rörigt..Men jag ska fixa allt som blivit fel!Jag ska även fixa lite med min design..Eftersom Miro kommer så måste jag ju ändra lite!Fast det blir nog inte den här veckan.Tror jag
Jag ska också kolla om Julia och jag kan ses en lite stund idag,var sjukt länge sen..Så ja såhär ser min dag ut!Vi hörs sen....

Sorry för allt....

Idag far vi hem till Goa Sveirge!Ska bli så himla skönt!Sorry för allt,dålig uppdatering,strul med designer och en massa massa mer....Och verkligen förlåt till Julia och Maja,det har strilat jättemycket med deras design..men det blir så ibland.Har vart jättemycket dem här veckornadesigners,semeter,alldeles för mycket.Så jag kommer inte göra några mer designer nu .Eller tills skolan börjar och alla rutiner kommer tillbaka.Menfortsätt att beställa!Men Matilda som kanske ville ha en design kommer få en om hon vill!Aså Matilda Olsson...Så vill du ha en design får du en!Så förlåt för allt men jag behöver värkligen  Få in lite Rutiner..
Så det ska faktis bli skönt när skolan börjar!!!Så ja det ska bli bra! Nej nu sa få  ut och 
Äta go matmpå någon resturang!
 

God morgon..

Så bättre inatt och det va skönt!Hoppas också på en lika bra dag idag..
Asså jag orkar inte hålla på och blogga så mycket i London.Det är ju faktis semester!Så det blir ju lite semester från bloggen de med...Så ja vet inte hur uppdateringen blir..Blir inget mer inlägg idag i alla fall...

Toppen dag idag med!

Japp,dagen blev bra idag med,vi har det såbra här..Fast det är lite rörigt.Men men så är det här i London!

Toppen dag idag med!

Japp,dagen blev bra idag med,vi har det såbra här..Fast det är lite rörigt.Men men så är det här i London!

Så lyx!

Är faktis ganska lyxigt här,det är väldigt fint!imorgon kommer vi åka hem!!!så ingen mer live uppdatering kommer nog komma..men bloggar imorgon när jag kommer hem!

God morgon!

Igår hade vi en toppen dag i London,allat va jätte fin och jätte bra!Hoopas på en lika fin dag idag.Såv sådär på hotellet,brukar inte såva så himmla bra första natten borta.Så vi hoppas på bättre i natt!Nej nu ska vi ner och äta frukåst så vi hörs nog ikväll!
Finaste som jag saknar...

På hotellet!

 

Nu är vi påväg!

Nu sitter vi på flygplanet och är påväg till London..
Hej då sverige!
Den här va så söt på Skanscen..Undra om man kan ha honom som husdjur??

London idag!

Japp idag far vi till London,vi har inte åkt ännu men snart så!Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra men något hittar vi på!
Bild på den bästa!

Bilderna från Kolmården Del 1!!

Sådär,tar resten av bilderna sen.Det blir alldeles för mycket annars.Men dem kommer imorgon eller ikväll...

Film från hoppträningen med Olli!!

 
 

Min kanin är ju ba för knepig....

Haha,Olli är ju värkligen speciell...Melissa kom till mig idag och vi har inte varit på evigheter...Så mycket har hunnit hända under den tiden.Jag har ju byggt lite nya hinder som hon inte har sätt Olli hoppa...Så hon vill ju se Olli Hoppa muren och lite andra hinder.Men ja sa att han inte hade velat hoppa på ett tag nu.Men ja sa okej men bara dem hinderna...Men nu va han på sånt jäkla hoppumör ..Han tycket det va skit kul.Så vi tog ut mobilen och fota&filmade lite.Så film finns eller är påväg!Han hoppade jätte mycket och jätte fint<3Älskar denna kaninen!!Han är ju bara för bäst!!!Snaka om att han ändrar humör SNABBT.Aja bra gick det i alla fall!
 
Mamma har klagat på att jag stavar riktigt dåligt nu och börjar bli slarvi när jag skriver.Och det kan nog stemma...Så nu kommer jag läsa igenom inläggen innan jag pubelicerar dem.I alla fall om jag har tid.Så om stavningen vart dålig så kommer den bli lite bättre kanske!Så slipper ni läsa dåliga inlägg!
Imorgon åker vi bort från sverige,så jag ska sätta mig och skriva tidsingstälda nu...Så att uppdateringen kan bli bra där med!!
Lite bilder från hoppningen när Olli sitter i Melissas knä!Film är påvåg!

Olli hoppar 50 Cm!!


Lite färdigt!

Nu har jag i alla fall hoppat med Olli.Fast det gick inge bra...Han börja tröttna lite för jag hoppa för ofta med honom.Han blir okånsentrerad,han blir liksom bara jobbig.Så det blir bra att vi åker bort nu så får han vila.Sen när jag kommer hem kommer jag inte hoppa lika ofta utan jag kommer hoppa kanske 3-4 gånger i veckan.För då hinner han inte bli så himmla trött!Sen om han tröttnar så tröttnar han ju....
 
Snart börjar hoppträningen,är bara 1 vecka kvar!Å vad jag längtar...Jag ska ju ha Boyen och jag tror att vi kan utvecklas väldigt mycket med honom nu när vi får hoppaträna...Han har ju vart lite konstig när det gäller bommar men jag tror han glömt det.För jag läste stellas blogg och hon hade haft honom på markarbetet.Men han hade vart jätte duktig sa hon...Nu kan ju gå in och titta på henns blogg HÄR!!!!Så jag tror att han har slutat dumma sig...Men det får vi se.Annars kommer det nog lösa sig efter lite träning!!

God morgon

Cha cha bloggen och alla god bloggläsare!Idag ska mycket göras,städa Ollis bur,springa med honom,kanske va med Julia om hon kan.Jag ska packa,jag måste också pratte med Melissa eftersom hon ska ta han om Olli...Så ja mycket står på schemat!Imorgon far ju vi till London också,det ska bli NICE!!Från London kommer det lite uppdatering,kanske 2 inlägg varje dag.Ja vet att den blir dålig men jag kommer inte ha tid att uppdatera hela tiden där..Så så får det bli.
Nej nu ska jag börja med allt som ska göras så vi hörs sen!
Alla bilder som klickades på Olli igår!Han e BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSTA

God natt!

Dagen har vart jätte bra idag.. Men nu är jag TRÖTT.Imorgon måste jag va med Julia,saknar henne som ja vet inte vad..Så om hon kan MÅSTE vi va!!Ja Ollis bur ska också städad,ja måste prata lite ned Melissa också eftersom hon ska t hand om Olli under tiden vi är borta.Olli ska också få gå ut och röra sig ordentligt,vet inte om vi hoppar men springa ska han få göra!! Sen ska jag ju också packa lite eftersom vi drar till London och lever livet på Söndag!!! Bilder kommer också dyka upp under morgon dagen! Ja,mycket ska göras men kul ska det bli!Nej nu ska jag lägg huvet på kudden och sova,är sjukt trött så det behövs.Men good uppdate kommer imorgon?

Tryck F5!

Nu har jag byt design,vad tycks???Är nöjd själv faktis!Ganska rolig design tycker jag!Om någon vill bestäla en är det bara att säga till.Fast ni får ju ha era bilder såklart.Helt gratis också!Men om ni inte ser den nya designen tryck F5!!!!
Klickade lite nya bilder idag och den här blev ju lätt bäst.Olli strecker på sig!

Dagen idag!

Ja,idag va vi ju på kolmården,det va kul.Jag har fotat en massa så alla bilder kommer ikväll eller imorogn!Jag har också tränat lite teknink med Olli,det gick sådär.Han va inte hoppasugen så jag stälde in honom igen.Han får ju liksom bästem.För tvinga tänker jag inte...Men han tycker att teknik är jobbigt.För er som inte vet vad teknink är så är det väldigt bra på kaniner.Om man har en nybörjare som inte kan hoppa så är det bra.Jag har ritat lite slarvigt i paint så ni kan få se..
Såhär ser det ut.Ja vet att det är lite svårt för jag ritar inge bra i paint..Men i alla fall så är det som stutts.Att kanin ska hoppa,landa,hoppa,lande och sen så.Man kan bästema hur många hinder man ska ha men det är bäst att börja med två eller tre.
Det här är bra får då lär kanin att ha kol på sina bak ben,dem blir också väldigt smidiga.Kom ihåg att börja med LÅGA höjder för det här är inte alltid lätt.Många kaniner tycker också att det är jobbigt.Så det är väldigt bra,tycker JAG..Olli tycket att det var jobbigt så han ville inte riktigt.
Jag ska försöka att få någon och fota när han hoppar,har ju knaptt några bilder på det.Och ni får ju typ aldrig nya bilder.Det gillar jag inte.Måste värkligen bli bättre men det går typ.Så nu SKA jag skärpa mig.Måste bli lite mer bästemd på mig själv....Dagen har i alla fall vaar riktigt bra!
 
På söndag åker vi till London så då kommer det va Riktigt dålig uppdatering.Kommer komma mest tidsinstälda.Vi åker på Söndag och kommer hem på onsdag kväll.Och vi åker på söndag morgon!Ska bli kul men jag älskar inte London direkt.Kan va för att sist vi va där titta vi para på parker och grus typ.JÄTTE KUL NOT.Så det va inte kul sist.
Men vi ska ju inte göra samma saker så det blir nog bra.Men mest tidsinstälda,kanske lite live uppdatering men det är inte säkert...Vi får se.Det kommer bli minst ett inlägg per dag!!!!
Jag ska fösöka att hinna med alla bilder ikväll men det är inte säkert.Men mer uppdatering kommer i alla fall!
 

Gissa vem jag fick???

Svårt va??Nej jag fick Boyen som vanligt.Och gud vad jag älskar denna ponny..Gick ba SÅHÄÄÄR bra!Kan ju säga att jag va så glad så jag håll på att börja gråta..Boyen hade nämligen vart riktigt jävlig..SÅ en stor tjej som ridit mycket längre fick testa.Nej,det hade inte gått..Han hade stuckit och skenat och varit jätte dum.Sen fick en anna tjej försöka.Samma där,han hade vart LITE bättre.Men då bytte dem bet.Sen så har dem funderat,men vem ska test rida honom nu,det måste va någon som kan honom.Jo,då säger dem att Ebba,Ebba rider Boyen bäst,hon har ridit honom MESR på ridskolan.Hon får rida honom.Tror ni inte att man blir glad då.När ens ridlärare säger så..Börja nästan gråta.Jag trodde att många red Boyen bättre..Och att många hade ridit honom mera en mig.Men nej,så va det inte.Känner mig så sjuk stolt över att just jag fick chansen att utvecklas med Boyen.Jag rider honom liksom varja gång så gått som.Jag hopptränar och tävlar med honom.Just jag fick det!Är jätte glad över det.Jag älskar Boyen och jag tror att Boyen gillar mig.Vi kommer i alla fall VÄLDIGT bra överens..Han har liksom respekt för mig,han vet hur jag rider honom.Och vi passar perfekt..Å gud,ÄLSKAR denna ponny mer en allat annnat.Skulle göra vad som helst får att få honom.Eller få köpa honom!!Jag har inte mycket mer att säga.Eller ju han är bäst och det har aldrig gått såhär bra...Har i alla fall gjort en design färdigt idag,bara två kvar.Nej det är kul att göra designer tycker jag!!!ÄLSKAR DET!Nej nu ska jag fortsätta på dem andra designern så vi hörs sen!

Ridning idag!

Japp,idag är det ridning som sagt!Jag vet inte vem jag vill ha,spelar ingen roll...Det bli som det blir.Jag har inte hunnit blogga för jag har fixat jätte mycket med design ich sånt,har ju fixat till olika personer som bestält designer och sånt...Så det har jag sysslat med..Ganska kul faktis.Få designa andras bloggar är ju alltid kul!!!Nej jag bloggar efter ridningen om hur det har gått..

Mysiiggtt

Nu sitter jah här med datorn i knät och bloggar!Brevid mig har jag Olli som klättrar och springer..Ja just nu ska han hjälpa mig och skriva...Det går inte bra...Han e så himmla mysig denna kaninen så det fins ju inte...En ny header kommer komma upp idag!Har nämligen lärt mig ett nytt fotoprogram så jag kan  fixa alla designer nu!Fast det är ett par styckna så jag kan inte fixa alla sammtidigt..Men dem kommer..Nu är det strösta problemet att jag inte har några ideér,vet inte hur jag ska göra..Så det blir som det blir..Uppdateringen kommer bli som den blir,jag tänker inte sitta och uppdatera 24/45..Jag kommer uppdatera när jag känner för det..Men lite uppdate blir det ju ALLTID<3
Bild på bästa Kaninen...OLLI

Hoss Ulf och Ann!

Nu är vi där!Så jag vi ska ät aoch lite sånt..Ja det är ju inte så jätte kul här för det finns ju inget att göra..Men men sånt är livet..
 
Bästa Ninen EVER<3
 

Heej!

Nu är jag med Melissa!Jag har gjort en header till henne,titta gärna in på hennes blogg http://melissashastblogg.devote.se.
Men header var inte min ideé utan hennes.Fast jag gjorde den.Den blev lite konsdig men det är ju skit samma...Har ganska många header på bestelning nu,så om det dröjer vet ni varför..Ska sätta mig med första i kväll eller imorgon....
Ikväll ska vi till ett par och grilla,prate och lite sånt.Så uppdateringen kommer bli dålig och boring tyvärr..Men lite inlägg kommer komma!!Nej nu ska vi fixa lite så vi hörs sen:O

God morogn!!!

Ja,vad ska man säga???Det händee inget nu.Eller jo det händer en massa men inget som är kul att blogga om...Jag ska försöka fixa en ny design,det behövs värkligen.....Sen så ska jag KANSKE hoppa med Olli,vi får se hur pigg han är..Vi ska nog träna på lite längd!!
Ja det är väll typ det som kommer hända nu idag!!!Så vi hörs när jag har något och bäretta om!

God natt!

Ja,nu säger jag god natt,är sjukt trött nu.Ligger i sängen och kämpar för att hålla ögonen öppna...Men mer uppdatering kommer imorgon..Ne nu ska jag slagga!!!

Hur man lär sin kanin hoppa del 1

Ja nu tänkte jag ge ut lite tipps på hur man kan lära sin kanin och hoppa!
 
  1. Det nu bör börja med är att springa lite i koppel innan,kanske 3-4 gånger innan ni tar fram bommar och hinder.
  2. När ni har sprungit med er kanin i koppel och den vant sig lite kan ni börja plocka fram låga hinder stöd och lite bommar.Ni sätter ena bommen på det absolut lägsta som finns på hinder stöden.Första höjden när man hoppar bör typ va 5 CM..När ni gjort det låter ni er kanin skutta över det ett par gånger.Ni kommer märka om den tycker det är okej..
  3. Sen när ni gjort det och det käns okej kan ni höja ett snäpp.Till kanske tio CM.Ni låter er kanin hoppa över det lite.Det är typ nu ni märker om den vill.Tycker kaninen att det är okej så kan ni fortsätta på samma höjd.Men vill den inte så MÅSTE ni stoppa tillbaks den.För man får ALDRIG tvinga över en kani som inte vet vad den ska göra.Så vill den inte.Försök på samma sätt någon annan dag..
  4. Men om er kanin vill kan ni nu höja till 15 CM.Oftas tycker kanin det blir lite roligar när det kommer upp till lite högre höjder...Ser ni att det går bra så kör ni på den höjden ett par gånger!!
  5. Sen om ni ser att er kanin värkligen gillar att hoppa och förstår precis vad som gäller kan man höja till 20 CM.Men INTE högre såhär första gången...Sen kan ni ju köra på 20 CM ett par gånger!
Ja,dem här fem stegen kan ni börja med om ni vill.Ni behöver ju inte alls lära er kanin och hoppa såhär.Det är i alla fall såhär jag lärde Olli att hoppa.Och om jag får säga det själv så blev det ju ganska lyckat!!
Kommer en del två kanske imorogn men det är inte säkert...Men tänk på att göra samma sak i några dagar,asså gör dem här 5 stegen i kanske 2-3 dager.Så att kaninen börja förstå vad som gäller...Så kör inte på med del 2 nästa dag ni lärt dem hoppa del 1.Hoppas nu fattar för jag är inte så duktig på att förklara alltid..
Men såhär lärde jag i alla fall Olli så ja jag kan inte säga så mycket mer nu...
 
Såhär blir resultatet till slut!

Trott HELT FEL...

Ja om Olli då asså..Jag har typ trott att han kommer bli en hyfsat bra hoppa kanin.Men en väldigt fin utstälningskanin..Jag har typ trott att han kanske kan komma upp i medelsvår hoppning..Men jag hade HELT FEL.
Han skriker ju om att bli sveriges nya SM kanin..Han e ju jätte duktig..Han e fyra månader,FYRA månader och klipper 50 Cm med ett språng ba.50 Cm.Alla kaniner kan inte ens hoppa så högt.
Liksom fatta vad stolt jag är...Men sen kommer ju alltid denna frågan tillbaks.Gör jag VÄLDIGT RÄTT eller är Olli född till detta??Vad tror nu egentligen..A ja tror han är född till detta..
Aja nu kanske många läser detta och tror att ALLA kaniner kan det men det är tyvärr fel.Alla kaniner kan inte detta.Eller jo alla kaniner kan ju hoppa..Fast allla tycker inte det är kul.Men det kan va lite svårt för vissa och förstå eller va man ska säga..Jag tänkte faktis skirva här på bloggen hur man kan lära en kanin och hoppa..Ska skriva ett inlägg om det ikväll!!Bra va??
Ja vet att det är väldigt mycket kanin snack nu för att min blogg heter ju faktis sadeljorden.Men ridningen har ju knappt börjat.Och jag startade den här bloggen ganska precis när ridningen slutat.Så ja då blev det sähär..Men när ridningen börjar helt för min del kommer det bli mycket mer prat om hästar.Det är ju liksom då jag börjar utvecklas..Men nu blir det väldigt mycket kanin snack.Fast det kanske inte gör något??Hoppas i alla fall inte det...Men men jag kommer kanske skriva hur man lär sin kanin och hoppa i 4:A delar eller så.För annars blir det för mycket för både dig och kanin.Och jag kommer va väldigt tydlig med ALLT....Men det kommer lite senare ikväll!!!
Nej nu ska jag sluta för annars kommer det här inläggt bli alldeles för långt och det vill vi ju inte..Så vi hörs snart igen!
Haha,en bild på bästa Olli...Goa öron jao:D

Trött Nin...

Haha,ja Olli är jätte trött nu,ville faktis inte hoppa nu för han va så trött...Så han fick vila.Han kommer också få vila imorgon också...Han kan nog bara hoppa varanan dag för han orkar inte annars...Asså jag vet inte hur det blir med fråge stunden,har ju fått in så mycket fler frågor så jag tror att jag har en ny.Så tar jag dem gammla också..Så fråga på,vad ni vill.....
Har inte så mycket att blogga om nu så jag bloggar mer sen!
Ses..

Ja vet faktis inte??

Nej asså Olli kan hoppa ganska högt,många hinder på rad i en väldans fart.Han kan springa och va glad hela tiden.Men han kan inte hoppa långt.Och det är ett problem..Ja måset liksom ta tag i det redan nu.För man vinner inte i höjden.Dem måste klara ALLT.Han kan ju hoppa högt,vattengrav,mur,nästan allt förutom långt.Det är ett litet problem.Så nästa pass med honom blir bara att hoppa LÅNGT...Ska i alla fall försöka.Har ju liksom inte gjort det..
Så ja då vet ni vad vi ska träna på!!!
 
Min dag ser ut såhär:Ja nu på morogn hoppade jag ju med Olli och det gick ju jätte bra..Sen på efter middagen ska vi hämta vår andra kanin bur som står hoss mormor.Det är den Miro ska ha tills vi byggt en ny typ..Just det nu kan ju få se lite bilder på Miro,han e jätte söt!!Ja om ni inte viste det redan så ska vi ju hämta en till kanin efter LOndon resan!Lilla Miro!!
Ja min till det som jag faktis skulle skriva..Sen efter vi vart hoss mormor skulle vi till någon grus affär och titta på grus!!Så ja min dag är inte så ansträngande!SKÖNT faktis!
A hade inte så mycket mer att skriva om så vi hörs sen!!!

God morgon!

Haha,har redan blogg lust igen!Va bara igår som jag inte vill blogga.Så ja idag kommer det bli ganska bra uppdatering,om jag inte tappar blogg lusten igen..Ja,jag ska hoppa med Olli som vanligt.Om han vill då asså..Fast det tror jag!Jag vet inte vad jag ska träna på..Kanske lite höjd och längd!Tror det för han va så duktig igår!Och då tränade vi på lite höjd och flera hinder efter varandra!Han skötte sig jätte bra så då tränar vi på lite annat idag!
Haha,titta vad söt och go han va där..Lite skräckslagen tror jag nog..

God natt..

Har värkligen ingen blogg lust nu.Eller ja ghar inte lust med något,ja vill inte hoppa med olli,vill inte rida.Vill inte göra något just nu.Vill helst bara sätta mig och släppa allt.Och det ska jag göra.Kan släppa allt i kväll.För imorogn kommer jag villa hoppa,springa,rida,göra allt.Men inte nu.Så ja.Då vet ni va jag ska göra ikväll,INGET..

Boyen!

Ja,fick Boyen och jag vet inte vart jag ska börja?Eller jo det gick jätte dåligt.Han va spänd,inte på humör,rädd för typ allt.Bara almänt okonsentrerad.Så jag fick jobba och jobba och jobba.Men sen börja han slappna av LITE.SÅ jag kunde jobba honom lite mer..Men sen kommer någon ut presis framför mig när jag har världens finaste galopp och förstör ALLT.TRÖTT MAN BLIR......
SÅ han va riktigt jobbig idag,inget roligt pass.Han har blivit riktigt busig också så han sticker väldigt mycket.Så passet va ingen höjdare idag..Men men så går det ibland.Kommer ju säkert gå bättre någon annan gång.
Inga bilder klickades idag för ingen kunade följa med och fota.Fast det hade ju ändå inte blivit några bra bilder efter som han va som han va..Aja är inte så mycket att skriva om det här usla passte så jag kommer numera blogga när jag känner fört..

Jeho!

Ja,det är ju ridning idag,det hade jag glömt bort..SKa bli så kul så jag vet inte vad.Har längtat och längtat och längtat lite till.Nu jäklar kommer det bli rolig uppdatering!!

God morgon!

Ja,det blev ett litet sent god morgon med det kanske inte gör något.Jag har nämligen hoppat med olli,har valt att göra det så tidigt som möjligt för det blir så himmla varmt annars...Så det har jag gjort nu under morgonen.Och ja det gick ganska bra,han blev ju lite trött efter som det var så varmt men.Anars gick det jätte bra!!Uppdateringen kommer bli som den bli,ingen jätte blogg lust nu eftersom det inte händer något.Så ja den bli som den blir!
Yeah:)

Morgon dagen ser ut såhär!

Ja imorgon har jag inte planerat något spesiellt,chilla mest.Ska ju hoppa med Olli imorogn också!Då ska vi träna på vattengrav,mur,lite längd och lite höjd!Kommer bli toppen bra.Hoppas bara att han sköter sig bra för allt sitter ju inte ännu.Vi måste bara få ihopp höjden,längden,fler hinder.Svårt och förklara.Men han ska ju kunna hoppa minst åtta hinder på raden.Och dem ska ju va både höga och långa...Så allt sitter inte..Film kommer kanske,vi får se hur det går..Uppdateringen kommer bli som den blir för jag har ingen jätte blogg lust just nu.Bara så ni vet det..
Men säger god natt nu så får vi se hur uppdateringen blir imorogn!

Vet faktis inte?

Vad ska jag skriva om,finns ju inget.Händer ju inget nu,nu längtar jag nästan tills skolan börjar,får träffa komisar och Julia varje dag,det kommer bli toppen bra då.Och ni kommer kunna läsa om en massa mer roliga saker!Men komentera en massa nudå så att jag vet vad jag ska fråga om!

GRYM!


STOLT!

Är SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR stolt över Olli just nu,han är ett underverk..Han lär sig så snabbt,jag läser vissa kanin bloggar,som tränar hoppning med sina kaniner..Dem kämpar och kämpar för att få över sina kaniner på 40 cm,dem är jätte stolta över sina kaniner när dem hoppar 30 cm,dem kan tävla en lätt .Det är vad deras kaniner klarar.Och dem kaninerna är kanske 3-4 år..Gör dem fel och jag väldigt rätt??Eller är Olli bara född till det här??FUNDERAR...
Det sägs att vatten grav är något av det svårare hinderna..Jo jag tänkte ja det lär han sig nog..Han sa ungfär till mig:VA,ska vi inte hoppa högre.Vad besviken jag blir..Liksom jag såg på honom att han ville säga det..Han är fyra månader,FYRA månader och han hoppar allt.Man ställer han bara framför så kör han..Han e bäst..Så nu kan jag ju sitta här och funderar på gör dem som värkligen satsar fel.Eller är Olli bara såhär??
Det klart dem som värkligen satsar gör väll "RÄTT" eller vad man ska säga.Dem kaninerna kanske inte bara kan helt enkelt.
Ja som inte en satsade på hoppningen..Ja fick en utstälnings kanin av Ann..Men han ska va hoppkanin,han e född till det..Han föddes stjärna och kommer dö stjärna.Det är något jag är säker på..Han kommer gå LÅNGT.Har aldrig sätt en fyra månaders kanin som är såhär..Är ba SÅHÄÄÄR stolt...Över honom..Och tro inte att jag skryter nu för det gör jag inte.Jag försöker säga att det fins alltid undervärk.Och hoppet finns ALLTID där..Men vissa får inse,alla kaniner vill inte eller kan inte hoppa....
Min lilla stjärna!

God morgon!

Idag ska jag ta det lungt,Olli ska ju vila så det händer inte så mycket idag.Jag fixa lite på mina kaninhinder,gära dem lite snyggare!Kommer bilder sen!!Jag ska göra dem lite mer tittiga eller vad man ska säga..För olli är bara van med att hoppa helt vanliga rättuppstående hinder.Och med kommer man inte långt.Så vi ska fixa lite med det idag!Filmen från igår kommer jag inte lägga upp för den blev väldigt suddig och inte alls bra.Så den kommer inte,tyvärr.Men det kommer komma filmer ifrån när Olli hoppar,men inte nu.
Vill inte säga för mycket ännu för jag vet ju inte hur det kommer bli,om han fortsätter att tycka det är roligt så blir det som jag sagt.Men det är ju faktis inte säkert.Men det hoppas vi på...Ja vet inte hur uppdateringen blir idag,blir nog lite som den blir.Snart börjar ju ridninge igen så då kommer det bli mycket bättre!!!
Men vi hörs sen!
Ska det här bli vår nya SM kanin?

Lite bättre.

Är lite bättre i tån nu,det är skönt ksn jsg säga för det gjorde ruskigt ont förut.INTE KUL...
En ny design ska komma upp för den här headern är inte bra,riktigt ful nu tycker jag..Så det ska komma så fort fredrik har fixat foto programet!Det har typ laggat nu men han skulle titta på det.Så alla som bestel en design,den kanske kommer lite sent och det är för att fotoprogramet har laggat..Men nu vet ni i alla fall det!Asså jag har inte så mycket mer att blogga om så jag säger god natt nu.Men jag uppdaterar mer imorgon!!
God natt mah lovers!

AJ.

Aj,jag slåg stor tån i ena dörr listen eller vad man ska säga.Och gud vad ont det gör,tårarna bara sprutade..Det gör så ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen..Så det här blir ett kort inlägg..Ja bloggar mer när det gör liiite minder ont..

You're simply best

You are my life,without you i'm noting...

WOW..

Olli,är fyra månader,FYRA månader och ska snart tävla,trodde aldrig i hela mitt liv att det skulle bli sähär..Han e ju grym för att va så liten.
Jag sätter bara ner honom och sen kör han för allt han pallar.Han tvekar aldrig,hoppar ALLT.STOLT??Ja.Med honom ska jag sats mycket,både i hoppning och i utstälningen.Har nu lyckats med två kaniner..
För Ludde va ju på elit nivå i höjde.Men allt annat satt inte,han kunade inte hoppa fler hinder på raden utan 1 hinder var det som gälde för honom...Men elit nive är ju liksom stort...Han skulle kunnat var med i SM om han fick lite mer träning.Ludde hoppade 65 CM utan problem,om man startar vid 50Cm i SM och sen går man upp till ungefär 70 Cm,i höjde alltså.SM liksom,fatta hur stort det är.Ha en SM kanin..STOLT va jag och är jag..
 
Olli har jag eller vi inte kommit så långt med ännu.Han är ju bara fyra månder och redan redo för att tävla..Man får tyvärr inte tävla med dem först dem är 6 månader..Men när han är så pass gammla så att han får tävla ska vi lätt va med och göra det!!
Är så sjukt stolt över mina kaniner så det finns inte.Liksom SM,fattar det inte..Kommer komma massa mer om det här sen,är inte färdig på ett bra tag,kommer massa fler inlägg senar om just det här.Om mig,Olli och vår utveckling..Vi ska nog också bli ett SM ekipage
Första bilden som klickades på honom!

Ludde

Till Ludde,jag saknar dig grymt mycket,skulle gör ALLT för att få träffa dig 1 gång till...DU ÄR BÄÄST

Fyra månader idag!

Grattis Olli,du är fyra månader idag!!Du är ju ingen liten plutt längre utan du har blivit stor och lite mer manlig..Haha du är fortfarande min lilla plutt,det kommer du alltid var.Även om du blir tio år så är du min lilla plutt.Och min lilla hoppstjärna!!
 
Idag hoppade jag i alla fall med olli,vi tränade på att hopp 4-5 hinder på rad och dem låg på 20-30 cm!!Han är riktigt duktig för att va fyra månader!!Två månader till,sen får vi börja träna..Fast jag kommer inte sätta upp som mål att hinna starta någon tävling om två månader...Det får vi sen,hur duktig han är..
Vi tränade även att hoppa vattengrav idag,fast utan vatten för han har aldrig hoppat vattengrav förut.Så  jag visste ju inte om han skulle kliva i den.Men det gjorde han inte utan han hoppa!Fast jag fylde den ändå inte med vatten..
 
Imorgon får han vila,han har jobbat hårt idag så han får vila riktigt rejält imorgon,vet inte om jag hoppar med honom i över morgon...Kanske det får vi se vädret också...Är det fint så är det mycket möjligt...
Mamma filmade en gång när han hoppade alla hinder och vatten graven.Så jag kanske lägger ut den här.Han rev tyvärr på den filmen för det va i slutet  så han va väldigt trött..Men det va bara på ett hinder och han brukar ju klara det så..Han va i alla fall väldigt duktig..
 
Jo nu när man ska ladda upp bilder på blogg.se så står det bara såhär:Arkivet är temporärt inaktiverat.

Pga databas underhåll är arkivet inte tillgängligt just nu. Det återkommer så fort som möjligt.

Sådär står det,står det så på alla bloggar eller??Om någon har blogg på blogg.se och klickar in här får ni jätte gärna komenter om det är lika dant på eran blogg,för jag vill ju kunna ladda upp bilder..Blir ju inte så kul anars.N,u blev det här inlägget väldigt långt men det kanske inte gör något,har ju haft usel uppdatering så det förkänar ni.Fråge stunden kommer såfort den är uppladdat,vet nu inte vart den har tagit vägen så jag vet inte hur det blir med det..Men den sk ai alla fall komma upp..Men när vet jag inte.

 


Vad ska jag skriva om?

Ja precis vad ska jag skriva om,komentera det ni tycker är roligt..För jag tycker det är jätte svårt nu på sommaren..
Så massa komentar nu då..

Mat time!


Alla bilder från skanscen!

Det här var nästan alla bilder,fins lite mer..Men dem får ni sen..Ja vet att vissa är lite suddiga eller åt fel håll men det kanske inte gör något.Va ju inte så lätt att sitta och fotoredigera typ 200 bilder liksom.Men det här va i alla fall några..

God natt

Sorry för att ni inte har fått något idag,ni skulle ha fått alla bilder men det laggede så jag kunde inte ladda upp dem,får göra ett nytt försök imorgon.Filmer och sånt funkade inte heller att ladda upp så jag försöker med imorgn också..Men jag säger i alla fall god natt nu för jag kommer inte kunna skriva mer ikväll..

Något jag velat tagit upp länge..

Ja det här som jag kommer skriva nu är något jag funderat på länge,hur uppfatar ni Olli.Eller jag hur jag tar han om honom.Det är något jag tror många inte vet och många får kanske fel bild av det.
Men jag kan ju bara säga såhär.Jag skämer inte bort honom,eller jo han är riktigt bortskämd på kärlek och omtycke.Jag köper inga dyra saker till honom,det behövs inte.Man behöver inte åka till någon djur affär och köpa en massa skit.Det går säkert lika bra med något annat.Jag gosar,kelar,älskar värkligen honom,jag läger ner mycket tid på att han ska få det bra.Jag tränar med honom för jag tror att han kan gå långt ,riktigt LÅNGT..Och jag gör det här för att jag älskar värkligen ÄLSKAR att göra det,kaninerna är det bästa som hänt mig.
Jag har ändå inte srivit så mcyket i bloggen om just Olli.Jag har vart lite försigtig med det för jag vill inte få någon skit om hur jag tar han om honom.
Fick i alla fall en komentar idag och jag tänkte skriva lite av den eller vad man ska säga..
 
Hej jag har läst din blogg nu i kanske tio min och då har jag förståt att du har en kanin.Han heter Oliver va,har inte fattat det ännu.Men kaninen,vad han nu hette va jätte duktig på att hoppa.Hur gör du??Min kanin kan inte alls.SÅ kan du skriva ett inlägg på hur man lär en kanin hoppa och lite sånt.Eller kan du göra ett inlägg på lite allt möjligt om kaniner.Som lite deeptalk eller deepshit,vet ju inte vad du kallar det eller om du ens vet vad det är.Den här komentaren blev väldigt rörig men hoppas att du fattar..Ser värkligen framemot svaret!
 
´Vet inte vem som skrev denna komentarer för hon hade inte skrivit sitt namn.Men jag tyckte i alla fall att den va väldigt bra..
Just det han hetr inte Oliver utan Olli men det va nästan rätt.
Men men om vi kommer till själva vitsen med inlägget nu..
Jag vet faktis inte hur jag gör för att få mina kaniner och hoppa.Olli skulle egentligen inte bli en hoppkanin utan vi skulle ställa ut honom..Men jag tästade bara en dag för att se vad han kunde.Och han va ju jätte duktig.Sen så har det typ bara rullat på..HAn sköter sig bra,visar ett stort intresse till att hoppa.Så jag beslutet blev ju ganska lätt..Vi kör på hoppningen..
 
Sen så blev det så..Nu har jag läst på lite om hopptävlingar och vi kom överens om att han ska få star en lätt ny i kanin hoppning till en början.Höjden är max 30 cm,det är väldigt lågt kan jag ju säga.Men både mamma,pappa,Fredrik och jag vill ju att vi tävlar med honom.Hoppning va kanske inte som vi tänkt men det får bli så nu.I alla fall om han fortsätter att visa intresse..Så jag kan nog inte bärett hur just du ska läar din kanin och hoppa,du får testa med LÅGA höjder och tvinga den INTE.Men tänk på att kanine kan ge dig en chan,han eller hon kan ju i alla fall försöka för det kan ju va kul.Så tänk så..
 
Blev ett långt,LÅNGT svar nu men det här inlägget behövdes.JAg skriver som det är.Jag tar han om Olli såhär och det funkar utmärkt...Han mår toppen och han är hur ÄLSKAD som helst.Jag skriver inte det här för att någon ha sagt något dummt eller något sånt.Det är såhär det ligger till.Men ni viste ju inte så mycket om Olli.Men nu kanske nu vet lite mer i alla fall..Hoppas det..Jag gör allt för honom och jag gör det för jag tycker om honom så otroligt mycket.Det är inte jobbigt eller något,skriver inte det.Ha knain är något av det enklaste som fins.JAg gör det för att jag ÄLSKAR det och tycker det är så himmla roligt..
Så nu vet ni hur jag gör och lite mer om Olli!!
 
DU ÄR BÄÄÄÄÄÄÄST<333

Så chill!

Nu har Johanna kommit med sin mamma.Farmor och mormor har också kommit!Är jätte kul att alla är här,är så mysigt när vi sammlas såhär!
Ja vet att uppdateringen var kass idag men jag har inte hunnit,jag har hoppat och tränat jätte mycket med Olli!Kommer bäretta mer om det här sen,när jag sitter vds en dator.Det gör ja sen,lite senare ikväll!Nej nu ska jag fortsätta och titta på filmen!

Hum?

Har tänkt på det här LÄÄNGE,ska Olli bli en hoppstjärna eller inte??Men nu har jag bästemt mig.OM han fortsätter att visa intresse och att han tycker det är kul ska vi börja start några klasser ihop.Ganska låga till en början men.
Ska sätta mig idag och läsa på om olika typer av hopptävling,hur det funger,va kanin ska kunna och en massa sånt.
För då ska vi börja träna på en massa olika övningar så att han når upp till dem målen.Jag ska även sätta mål på vad jag vill nå med honom.Men det bror ju helt på om han tycker det är kul.För slutar han vissa intresse så lägger jag ner för ett tag och försöker lite senar..Men vi ska försöka i alla fall.
Men tänk nu på att jag kommer nog inte strata någon hopptävling i år utan det blir nog nästa år i sånna fall..
 

Hoppträning med Olli 2012-08-09


Tänk vilken tur!

Ja tänk vilken tur jag har haft,jag har fått chansen att äga två helt underbara kaniner.Ja först fick jag ju Ludde och nu har jag ju Olli!
Gud jag mins så väll hur det gick till,asså hur jag fick Ludde.Jag hade tjatat och tjata i flera år om ett eget djur.Men mamma sa nej du är fär liten,nej du klarar inte det.Ja gud va vi bråkade om ett eget djur ibland.Men sen så fick Melissa en hamster,lilla Milou.Då vill jag ju också ha en hamster såklart.Men då sa mamma så här.Okej,vi lånar Milou och ser hur det går för pappa tål inte päls djur.Så vi lånade milou en vecka för Melissa och dem skulle bort så vi fick bli hamster vakt kan man säga.Men pappa tålde ju inte honom.Gud va ledsen jag blev.Sen kom melissa och jag överens om en plan,vi skulle skaffa en ute kanin tillsammans.Mamma och Berith gick med på det så då börja vi planera.Sen började vi "bråka" Om den här kaninen.Vi bråkade inte på riktigt utan vi gjorde så att vi skulle få varsin kanin.Det fick vi ju och det var den bästa dagen i mitt liv kan jag ju säga.
Sen så kom Ludde entligen hem och jag va ba SÄHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR glad kan jag ju säga.Ja va hel över lyklig.
 
Sen gick tiden,han blev stor och vi fick en väldigt bra reltion med varandra.Sen blev han ju bajsig,han hade ett magproblem så han bajsa ner sig hela tiden.Sen en dag kom mamma hem och då hade och pratat med Ann,Jag trodde att Ann hade hittat någon lösning på varför han va så bajsig.Men det va inte så.Utan mamma sa vi måste ta bort Ludde.Ja fattade inte något jag bar föll ner i gråt och grät och grät och sen så grät jag lite till.Sen så slutade jag gråta och sen grät jag lite till.Så jag höll på så i typ 2 dagar tror jag.Sen så va han bara borta en dag.Gud vad jobbigt det va.
Gud kan ju säga att jag håller in tårarna rejält när jag skriver det här.
Men det va i alla fall vad som hände med Ludde,då vet nu varför så ni behöver ju inte undra längre nu.För ibland kommer ju namnet Ludde upp..
 
Men nu efter Ludde fick jag ju Olli.Och han är lika underbar han.Hoppas ju bara att vi kan får lite längre tid tillsammans en ett drygt år.Men det tror jag för Olli mår jätte bra.Han är pigg,glad och BÄST..
Ludde och jag,här var tiden som aldra bäst!

God morgon

Idag ska vi grilla med min kusin hennes mamma,mormor och farmor!Ska bli jätte kul att få träffa Johanna,min kusin!VA jätte länge sen så jag det ska bli nice!Ska försöka ladda upp alla bilder,v bloggar och allt från helgen i stockholm,så det kommer komma mycket den här dagen!Då har ni ju i alla fall mycket att se fram emot!Bra va??
Nej nu ska jag börja ladda upp allt så det kommer upp någon gång i år!

God natt mah lovers

Japp, hörs imorgon!!

Hemma,YES

Det ba så HÄÄÄÄÄÄR skönt att va hemma,gud vad jag saknatt Olli också..Är så sköt bara att få sova in sin egna säng och bara kunna chilla!
ÄLSKAR vårt hem.Det bästa som fins!!Videobloggar,filmer,bilder,svar på fråge stunden och en massa massa mer!!Allt kommer komma imorgon om jag hinner,men det tror jag  att jag gör!!SKa redna börja ladda upp saker idag men allt kommer ändå imorgon eller kanske några bilder idag men det får vi se..
Men vi hörs sen mah lovers!

Framme!!

 Nu är vi framme sär vi har bilen!Så nu ska vi bara äta och packa ihop det sista.Sen så rullar vi hemmåt!!

På väg!!

Nu är vi på väg till ett ställe där vi ställde bilen!!När vi är framme där så ska bi äta,packa ihop och fixa lite sånt!!Sen åker vi till IKEA och Biltema!kommer bli en lång dag idag med.Fast det gör ju inget..
Nu saknar jag Olli som jag vet inte vad.Han är ju BA fö go<3Ja saknar den lilla plutten.
Men vi hörs kanske något där eller hemma!

God morgon!!

Nu harjag vaknat.TRÖTT??JA.Är skit trött..Idag ska vi gå på IKEA och lite sånt och sen blir det att åka hem.Så vi hörs hemma!

God natt!!

Ska gå och lägga mig för imorgon blir det en LÅNG dag på IKEA!!
Vår lilla srutt

Så SKÖNT!

Är så skönt att va tillbaks från stan,va värkligen inget för mig.Mäniskor över allt,bilar,fylosar.ALLT va sammlat på samma ställe,usch.Stockholm är inte min stad har jag insett nu.Jag gillar nog att bo i lilla oxelösund!!
De klart stockholm är ju ingen dålig stad men inte min typ bara,jag gillar lungnet och inte stressen.Jag skulle älska att på på landet fast ändå inte för mycket på landet.
Men mne till dagen nu.Vi gick på stan och tittade och shoppade lite.Jag fick en till bikini och ett par svarta jeans!!!
Bikinin va från kapphal och jeansen från gina!!Är så nöjd så!Kommer köpa mycket mer på gina i nyköping för det va så himmla rörigt där vi va.Det låg kläder slända över allt och det var bara almänt jobbigt att shoppa kläder där innen.Så jag tyckte att vi kunde vänta tills vi kom hem.
Imorgon åker vi hem!!Ska bli så skönt för jag saknar min säng,Olli,huset,TV,alla kompisar..Så det ska bara bli skönt.När jag kommer hem från alla semestrar så ska jag ta tag med en massa saker ordentligt.Jag ska börja skriva schema över hur Olli ska hopptränas,så att han inte tappar all energi.Är lika pigg och glad som han behöver va.Jag ska börja V blogga ordentligt också,inte bara dålig utan seriösa.Så det ska bli lite mer seriöst sen.
Måste ju bli mer seriöst sen när skolan börjar..Så jag allt kommer bli bättre då!!!
Tycker i alla fall att det har vart väldigt bra statestik dem här dagrna,ni har skött er bra!!Nej nu ska jag sätta mig och kolla på film!!

På väg!!

Nu är vi på väg till stan,vi måste åka spårvangn.Har inte så mycket att skriva om just nu så ni ser ju om det kommer något mer inlägg sen..


God morgon!

Idag ska vi shoppa en massa eller en massa vet jag inte men vi ska i alla fall titta på en massa,SKOJ!Kommer komma lite live uppdatering där ifrån,om jag har täckning på mobil.Anars blir det bara tidsinstälda..Men det kan väll duga eller??Kommer bli lite halv dan uppdatering där ifrån,kommer ju inte blis å långa inlägg om vi säger så. Men  det kanske inte gör något?Kommer i alla fall uppdatering!!
Asså jag tycker nog själv att jag tjatar lite mycket om uppdaterinh hela tiden.Så nu kommer jag inte göra det hela tiden.KOmmer så gått som inte säga så mycket om uppdateringen.Eller ni får ju se hur det blir.
Kommer kanske lite prov smak på bilderna sen också!!Asså bilderna från Skanscen!!!
Men vi hörs sen!!

Gröna Lund idag da!!

Ja som sagt  så jar vi var på Grönan idag och jag vet inte vart jag ska börja..Eller jo kaose.kaose var bara för namnet..Det började bra förutom att man fick stå i 30 mins kö till allt,tog HUR lång tid som helst kan jag ju säga.Men då tänkte vi så är det ju alltid så det är väll bara ställa sig och köa och sen hålla mun.Så vi gjorde det,det gick men inte snabbt.Så vi han inte åka mycket alls,DÅ....Sen gick vi och åt efter typ fyyra timmar och då hade jag hunnit åka 4 gånger,BESVIKEN..Men men vi gick och åt och så.Sen när vi kom ut stog så gåt som allt still,åskan hade slait ner i något så jag.Dem som åkte fritt fall fick sitta där uppe typ 10 minuter,vilda musen fasnade,allt bara kaosa ihop.Sen så lösde det sig ett tag men så så rasa sak efter sak.Dator pajja,inget ville funka..Så snakt skit..Vi fasnade inte som tur va...Så den här dagen blev som den blev...Inte som jag tänkt mig i alla fall.
 
Vi vann inget på godis gjul heller.....Så lite besviken är jag ju på dagen..Va i alla fall kul när vi väll åkte.Fast det va inte mycket...Jag åkte typ 8 gånger,på 7 timmar,GIPPI VAD ROLIGT NOT...BESVIKEN??EE Ja...Blev bara så arg att allt skulle pajja just idag....Så jätte nöjd är jag ju inte.Men men ibland blir inet dagarna som man tänkt dem..
Vi får väll hoppas att det blir bättre imorgon..
Då ska vi gå på stan och shoppa,det ska bli kul!!!Hoppas inte att allt pajjar då med,nej det lär de ju inet göra i alla fall,TUR..Så det ska bli kul att gå och shoppa lite här,dem har ju LITE mer här en inne i lilla nyköping!Så det är ju lite mer att titta på..
Ni ska få en masa bilder när jag kommer hem,det blir någon gå på fredag eller lördag,vet inte när.Men någon dag blir det!!!En ny header ska ni också få!!!!Och fråge stunden kommer,har f´vart riktigt dum nu mot er och aldrig kommit med den.Men jag har värkligen ALDRIG haft tid,har ju semester,vart i stallet och alldeles för mycket..Men den ska komma..SÅ jag få skylla mig själv att mi statestik suger,har värkligen inte bra statestik,på min gammla blogg hade jag mellan tio och sjugo varje dag men här suger den,VARFÖR??Gör jag något fel..Ja det klart folk har sommar lov Så dem får inte samma tid att sitta vi datan men ändå.....Det kommer kanske eller det får vi hoppas....När skolan startar kommer allt bli bättre,uppdatering,inläggen kommer bli roligare så jag allt blir bättre då!Bra va????Ska då också försöka få in fler V bloggar också!!
 
Nu blev det här ett långt inlägg,alldeles för långt egentligen.Men jag har haft sån usel uppdatering så jag behövde skriva om vad som hänt..Kommer även komma ett deepshit snar,BEHÖVS..När vet jag inte men förmodligen när vi kommer hem så att ja har tid att sätta mig en stund.
Men imorgon ska jag försöka med uppdateringen så gott jag kan!!
Saknar  dig så mycket så jag vet inte var jag ska ta vägen,usch fy vad du är underbar..Hoppas vi har en LÅNG LÅNG tid kvar tillsammans<3 it's så hard to believe,you are MY,only MY

Dagen idag!!!

Ja,idag var vi på Skanscen!Det var faktis helt okej,har vart där en gång förut!Asså jag tycker inte Skanscen är något merkvärdigt,det är ju kul och så men inget sådär speciellt.
Det var ju jätte kul där men,det är lite svårt att förklara min tankar ibland..Tycker i alla fall att dagen har vart jätte kul!!Vi fotade en massa djur så så fort vi kommit hem och jag har hunnit fotoredigerat dem så kommer jag lägga upp dem här på bloggen!!
Vi fotade inga spindlar eller något sånt så inget äckligt kommer.För alla älskar ju inte spindlar eller ormar.Vi fotade djur med päls...Kan inte skriva alla men väldigt många i alla fall...
 
Imorgon ska vi gå på grönan,LÄNGTAR.Va så himmla länge sen jag var där..Så det ska bli NICE!Kommer åka allt mellan himmle och jord...Eller allt och allt men en del..
För jag gillar inte dumma karuseller eller alla är väll dumma för man kan ju alltid göra sig illa men.Inte dum dumma karuseller säger vi då.Ni vet ju inte vilka jag menar men.Asså hur ska jag förklara??Asså jag vet inte hur jag ska förklara..Men vi säger bara att jag gillar inte dum dumma karuseller.Och sen får ni tycka vilka karuseller som är dum dumma..
Det kommer bli lite uppdatering imorgon men inte så mycket...

Nu är vi på Skanscen!

Nu är vi framme!!

Skanscen!

Idag ska vi gå på Skanscen!Kommer bli jätte kul..Ni kommer få en massa bilder senare!Kommer inte bli så jätte bra uppdate men det får ni ta..
Men då vet ni ju i alla fall hur min dag ser ut!

Framme!

Så skönt att äntligen va framme,gillar inte att åka bil.Är bara tråkigt och jobbigt.Idga ska vi inte göra något speciellt,typ bara chilla och ha det skönt i båten.Kanske gå en lite sväng sen..Vi är ju inte helt framme på plats ännu,vi måste åka båt i typ en timme för at komma fram hel.Det ska inte bli kul att behöva åka båt.Ja som hade hoppats på en skön semester och sen måste man åka båt.Ja vilken semester blir det då??Jo,ingen.
Nej da det ska gå bra att åka båt i en timma,skoja bara!!Vi kommer nog fota en hel del där så alla bilder kommer jag lägga upp på bloggen,tror jag.Vi får se om det blir några bra.
Bilderna från gröna lund ska ni i alla fall få.Jag kan skriva nu hur den här veckan kommer se ut..
 
Måndag:Chilla,kanske gröna,kanske scancen.Det bror på vilke väder det är.
Tisdag:Samma som på måndag.Det bror på vilket väder.
Onsdag:Samma men vi ska gå på stan någon gån av dagarna också.
Torsdag:Åka hem från Stockholm.På vägen ska vi stana på IKEA!!!
Fredag:Chilla typ.
Lördag:Va med julia.
Söndag:Va med Julia...
 
Så ser min vecka ut!!!Är inte alls mycket som ska göras.Eller jo,ha JÄTTE roligt såklart.Det är ju ett måste när man åker på semester.Att ha kul.
Saknar redan Olli SÅHÄÄÄÄÄÄÄR mycket och vi har inte ensVart borta länge,hur ska det här gå nu da??Ja ni det får vi se.Nej men han kommer nog tycka att det är ganska skönt att vi åker bort,då får ju han också semester:)Haha han tycker nog att det är jätte bra att vi inte är hemmalungt och skönt.Inga som bråkar med honom.Nej men vi saknar nog honom mer en vad han saknar oss..Men men så är det.
Men det kommer i alla fall komma lite bilder då och då!!!

Stockholm<3


Bobi!

Tittade igenom Melissas gammla blogg och då hittade jag en massa söta bilder på Bobi<3
Vet inte när vi tog dem,men länge sen va det i alla fall..
På dem här bilderna springer Bobi på gräsmattan hemma hos Melissa,gud så SÖÖT han är asså!
Här tror jag att Bobi kissade på henne men är inte säker..
Här ser han läskig ut eller dum,haha vet faktis inte.
Och här pussas dem,SÅ SÖTT
 

På väg!

Nu är vi pväg jaou

Stockholm


God morgon!

Nu har jag vaknta,är faktis inte så trött!Vi ska packa lite nu och så ska vi äta frukost.Men sen rullar vi mot stockholm,JOPPI
KOPIERINGS ANMÄLD..
Ni får inte kopiera denna bild för det är inte jag som tagit den.Då måste ni fråga Linn nyström som tog bilden.
Tycker den är helt underbar!

God natt

Ska gå och lägga mig,ska gå upp tidigt imorgon.Men men sånt är livet.Kommer bli ganska bra uppdatering från stockholm!!!!

My..

.....World...

Så ARG.

Nej,videofy.me funkar inte,testade igen.Fy fan vad dåligt det är.Ska nog aldrig mer använda det.Gud vad arg och sur jag blir.Kommer ju inte tipsa om det.
 

En v blogg!


HAr inget att gör

Nej pecis,fins inget att göra.Men ska ju snart ätat,GOTT

Packar..

Nu håller jag på att paacka tills imorgon,ska bli jätte kul att går på grönan,va as länge sedan,typ 2 år sen.Usch så lång tid i mellan får det ju bara inte va.Men sk typ åka allt som jag vill,orkar och kan!!
Saknar dig Vivvi.

Sry..

Sorry för att jag inte har uppdaterat,men jag har vart sjuk.Eller sjuk och  sjuk men jag har jätte ont i halsen.Så jag fick hoppa över igångsättnings lägret idag:(
igår hade jag  i alla fall Basse Och Boyen,gick sådär.Inte så jätte bra men.Det gick väll som det gick.Är nöjd över dem båda men ja.Tänker inte berätta så mycket för det hände inget speciellt.
Idag har jag i alla fall vart inne på stan,vi va på HÖÖKS och då fick jag en jätte snygg jacka på rean.Den är värkligen skit snygg.Sen så ska jag få bruna rid byxor också.Kommer bli så himmla snyggt tillsammans kan man ju säga.Gud va jag längtar..
Nej nu måste jag gåå och packa för imorgon drar vi till stockholm.Grönalund väntar!

Boyen & Blackie!

Ja,om ni läser rubriken så vet ni nog vilka hästar jag fick idag.Jo,Boyen&Blackie!Det gick jätte bra med båda två!
Blackie hade jag första lektionen,då försökte jag ha en stadig form och få henne att länga sina steg lite.Jag lyckades väldigt bra tycker jag själv,hin hade fina mjuka steg och hade en riktigt fin form!Fin liten B-ponny de där!
Så jag är väldigt nöjd med henne.
 
Med Boyen gick det jätte bra,han va hur fin som helst!Va många som sa Å vad fin han är.Blir så glad när folk säger så.Fast det är ju inte så konstigt,jag har ju ridit honom väldigt mycket och jag känner Boyen VÄLDIGT väl kan jag säga.Men blir ändå glad.Han jobbade jag med att han skulle ha fokus på mig och inte på alla andra,att han skulle lyssna bra och följa med i ALLA svängar.För när vi rider självständigt blir gärna Boyen i o fokus,han blir liksom förvirrade.Typ som varför gör den hästen så och den där hästen så.Hoppas ni fattar.Så jag jobbade honom med det.Gick väldigt bra och han ade väldigt bra fokus på mig får jag lov och säga.Han hade en väldigt fin form och hade en bra tackt under hela lektionen.
måste faktis säga nu att jag tycket att jag lyckets bra med honom,duktig ryttare och ponny!Är faktis nöjd över honom och över mig själv!Hela passte bara kändes väldigt bra måste jag ju säga!
Så jag är nöjd över dem små ponnysarna!Har vart en jobbigt dag idag,för Bullen hade ju sönder sin vattenkopp så det sprutade ju vatten i hela stallet typ.Så Bullen och Fille blev tvättade!Så vi fick skotta blött torv ett tag!!Haha,ibland är dem ju bara för dumma,varför skulle han klia sig på den?Jadu.Men men sånt är livet..
Annars har det varit väldigt bra tycker jag.Kommer kanske en videoblogg sen,får se om jag hinner..Vet också att alla svar dröjer väldigt länge men jag vet inte när jag har tid..Tror att dem kommer i kväll men det blir inte i någon videoblogg tyvärr.
Men vi ses sen!
 

PÅ väg!

Nu är Melissa och jag på väg till stallet,håller på att dö av trött het:O
Kommer bli korta inlägg nu,tyvärr.

God morgon!

Idag,då jäklar ska det bli bra uppdatering,LOVAR!

God natt

Nej nu ska jag gå och sova,TRÖTT..

Lunch


Hej hej!

Lägret har varit toppen idag med,idag fick vi ju börja trava också så då blev det ännu bättre!HAde Toffe och Tintin idag,fick slö fockarna xD:)Fast varken Tintin eller Toffe va så himmla slö idag,Tintin var pigg och framåt så det blev ett jätte bra pass på honom!Är jätte nöjd över gammla gubben!Toffe är jag cokså jätte nöjd över.Vi jobbade dem på banan i både skritt och trav!Båda gångarterna gick jätte bra!Så jag är väldigt nöjd!
Imorgon hoppas jga på boyen eller Tintin och någon av dem små svarta!Hoppas bara att det blir en lika bra dag i morogn!
Säger också förlåt för så usel uppdatering men det kommer bli så nu ett tag.Men lovar att det ska bli bättre sen!Idag har vi tittat på en till kanin och vi kommer snart ta hem en liten Miro!Han är jätte söt och både go & rar!Tror han kommer bli en jätte bra kanin!Gud längtar tills jag kan börja träna hoppnig med honom..
Kommer kanske något mer inlägg idag men om inte....
God Natt=Z

Gdo morgon!

Nu harjag nyss vaknat,TRÖTT.Fast inte så trött ändå.Idag blir det läger som vanligt!!Hoppas på någon av dem svarta hästarna och tintin typ.Eller ferdy för han är vlidigt mysig tycker jag!Aja vem som blir spelar ju ingen roll.Mend et kommer kanske lite upddatering där ifrån!