Sry.

Har inte känt för att bloggat idag,vart en riktigt rörig dag.Vad ska man säga bråk,stress,trött så jag mer behöver jag inte säga.Och inget är om lägret.För lägret va helt underbar idag,fick ha Bazze bus och Ferdy igen.Skulle egentligen haft Bazze och soffan men vissa kom inte så vi fick ändra och lite sånt.
I alla fall,så hade jag Bazze på först passte och det gick inte speciellt bra.Han var ganska framot och så men stel som en pinne,då menar jag en pinne också.Han ville inte alls kan jag ju säga.Fick honom och släppa lite gran men det var mäst i sidorna.Formen va katstrofabel kan jag ju säga.Så vad ska man säga om det passet?Inget egentligen för det gick som det gick.
Men på andra passet hade jag Ferdy och det gick bättre.Han va  riktigt envis i början ,ville inte alls.Han hade typ sto attetyd fast han är inget sto.Men som kom Åsa och då stälde han sig på tvären som en tre åring.Han bara stälde sig och backa och börja resa sig lite.Men då sa Åsa:Men Ferdy du kan ju...Sen gick det en stund och då sa hon FERDY SKÄRP DIG DU KAN JU ENVISA LILLA PONNY.Fast han riktigt envis.Men jag fick honom och låsnna till slut.Inge bra men bättre än i början.Men jag kan ju säga att han va jätte seg,ingen räser häst som igår.
Så om man ser ett slut resultat på hela dagen så har den var okej.Inte sådär supper bra så att man håller på att sprika av glädje.men inte heller så dålig så man vill gå och dö.Så någon stans mitt imellan.
Vet att jag inte har haft frågestunden men jag hinner ju aldrig,så typiskt mig bara.Men ni får den så fort som möjligt.
Men ungefär såhär har min dag vart.Har hänt lite fler saker men det tänker jag inte ta upp.Ska också försöka ha bättrre uppdatering imorgon!!!

God natt.


Boyen


Hemma :o

Nu är jag hemma,har vart en grym dag!Hade Ferdy på första passet och Boyen på andra.
Ferdy var väldigt pigg och busig,man kan nog säga att han var almänt crazy.Han hoppa,bocka,sparka,stegra,sparn,va SÅHÄÄÄR jobbig idag.Men jag fick han hyfsat lung som tur va.Jag är helt nöjd över Ferdy för jag vet ju hur han här när man rider ut.Helt jävla CRAZY.Haha sån himmla bra instälning.
Så passet över Ferdy blev ändå helt okej får jag nog säga!
Boyen var som han brukar,pigg och glad som alltid.Eller alltid och alltid.Han va VÄLDIGT pigg och framot idag,En jätte go instälning får jag lov och säga.Han är ju ändå världens bästa ponny:-)Boyen var ju allt litem er sammarbets villig än va Ferdy va,Ferdy streta imot som bara den.
Så ja det blev en helt okej dag.Eller ockej,en helt toppen bra dag!Är jätte nöjd över båda två får jag nog säga.Hoppas på lika grymt dag imorgon.Juste kanske ska säga att vi bara skrittade ut idag,det komemr vi göra imorogn occkså.Eller jag vet inte om vi kommer skritta ut men det blir bara skritt i alla fall.
Nu är jag i alla fall ganska trött,Blri ju lite skillnade mellan att sitta hemma och häcka och sen va i stallet och göra en massa saker.Fast det är ju hur kul som helst,älskar det.Ja vet också att det bli lite dålig uppdatering men det blir så,försöker värkligen.
Nej nu ska jag fixa och tricksa lite med filmer!
 

Lunch time!

Nu ska vi snart äta lunch,är jätte hungrig.Så det ska bli gott!

God morgon!

Nu har jag ganska precis vaknat,TRÖTT.Haha,nej men brukaar inte gå upp sähär tidigt.Men det ska ju bli en lång och rolig dag i alla fall!

God natt.

Säger god natt nu för jag kommer inte hinna blogga mer ikväll,ska snart lägga mig för måste upp tidigt imorgon.Är ju läger!!Kommer lite uppdatering där ifrån också men inte så jätte mycket.
Men god natt så hörs vi imorgon!
Haha,en jätte gammal bild på mig och Agge Bagge!
Titta på mig,såg ut som ett miffo då typ.

Snart så!

Snart så får jag rida igen!Nu vill jag värkligen komma igång igen..Kommer bli så skönt att få komma igång med ridningen ordentligt igen!Tro det kommer bli helt perfekt!Haha,vet inte alls vad jag ska skriva om,Händer ju inget.Eller jo det blir väll lite roligare nu när ridningen starta!Men men ibland blir inläggen som dem blir.
Undra hur det blir imorgon,har ju vart vaken till 12 varje kväll nu och typ vaknat vid 10 och trott att jag ska dö av trött het.Haha så det komemr nog inte bli så kul imorgon.Men det ska nog gå bra,hoppas jag.Men men lite trött het har väll ingen dött av va?
Nej men seriöst det ska nog gå bra.Å,gud vad jag är barnslig.Så himmla o serry liksom.Eller inte alltid men nu i alla fall.Men men blir såhär när det inte fins något att skriva om så ja vi hörs sen!

En lite mer seriös film på mig och Vivvi!

 
Nu kommer en lite mer seriös film på mig och Vivvi,Är lite ändringar på den här och sen så har jag gjort den i ett annat program nu!!
 

Hemma!

Nu är vi entligen hemma,sså himmla skönt.Det första jag gjorde va att springa och pussa Olli,har saknat honom så himmla mycket.Men men ibland får man lämna dem man älskar mäst.Men så är det i livet.
Har i alla fall vart ganska kul ute på sjön.Trodde inte det skulle bli det,men ibland harman fel.Men Melissa och jag badade ju typ HELA tide så det var skoj.Haha vi baded tills vi va lila typ.Sån är ja när det gäller bad.Så ja,vad ska man säga??Det var helt okej ute på sjön.
Imorgon börjar igångsättnings lägret!Det ska bli jätte roligt att få sätta igång hästarna!Va me förra året också!Så det ska bli jätte kul.Kommer komma en hel det uppdatering där ifrån också!Bra va??Ni kan fortsätta fråga till frågestunden för jag ska ha de någon gång i veckan!Då har ni ju får jätte lång tid på er att fråga.Så då får det räcka!Men jag vet inte när den bli.
Ni ska också få en massa biler ifrån helgen eller vad man ska säga.Va ju så himmla fint där så det kommer komma!
Ni ska jag fixa en hel del så det kommer fler inlägg senare idag.
Vem ser dummast ut?Kaninen eller ägaren..Haha det kan man tänka på LÄNGE:)

På väg nu!

Nu är vi på väg,vi har typ åkt itiMolin nu!Så snar är vi hemma!!!!Å vad jag längtar nu...

Å väg hem!

Nu är vi snart på väg hem!!Ska bli skönt att komma hem och träffa Olli!Saknar honom enormt mycket....Så ja,alla tycker att det ska bli skönt att komma hem.Fast det har faktis vart ganska kul här!!Kommer några inlägg till innan vi är hemma!!

Cha cha!

Haha,nu har man inget att göra igen,tiden går så fort när man har kul fast när man har trågikt går hur sakta som helst...Menmen imorgon åker vi ju hem så då kommer dagrna flyta på igen.
Tänk,om 4:a veckor börjar jag sexan.På Brevik.Kommer inte behöva åka till peterslund en enda gång till.Kommer kännas lite konstigt.Men men.Kommer säkert bli jätte bra!Eller hoppas på det.Men men fyra vekor kvar med Massa kul!Men men det här behöver jag inte tänka på nu.
Nu ska jag eller vi i alla fall ha helt chill ba!Kommer bli fett nice i kväll med hoppas jag!Haha,nu ska jag gå ut och bara ha hadet BÄST!
BÄSTA Vivvi

GRYM DAG!

HAr haft en GRYM dag idag,har badat så mycket så hela jag ät skrynklig.Nej men nästan.Asså jag vet att updateringen har vart hur dålig som helst men ja vad ska man säga.Jag har inte hunnit.Så uppdateringen kommer bli rutten tills jag kommer hem.Nej men det kommer bli gansak eller jag vad ska man säga förtfarande rutten men.I alla fall ska försöka hålla bra uppdatering i kväll.Men det bli som det blir.Blev inga bilder för mamma orkade inte fota så jag ni få några bilder någon annan dag.Men men nu hinner jag inte blogga mer för vi sak spela bubblan.Jätte ruttet jag vet men.Ganska kul ändå.Men jag ska blogga mer sen!!
Saknar dig så mycket så jag vet inte vad!

Chill!

Är så chill NU,vi sitter i båten,Äter godis,chips och ost bågar.Kan det bli bätter??Jo jag om vi vart hemma skulle ALLT va perfekt!

Perfekt!!


Framme!

Nu är vi framme!Eller vi har vart framme jätte länge!!Har vart jätte varmt i vattnet så jag och Melissa har badat!!Vi badade ganska länge!Kommer bli lite dålig uppdatering för vårt internet är SÅHÄÄÄÄÄÄR segt kan jag ju säga.Kommer KANSKE någon v blogg här men då menar jag bara kanske också,för här kan jag inte lova något.Men jag ska försöka så gott jag kan!Men som sagt jag kan INTE lova något här.
Imorgon ska vi bara chilla i båten och bada en MASSA,mamma kommer få fota en massa också!!Om jag får tid så kommer bilderna komma upp!Men jag det komemr nog bli ganska chill.Aja det kommer i alla fall bli väldigt lung och sköönt här.Men men jag lovar att det kommer upp lite inlägg snare!!
Härär jag och BÄSTA Ludde!Älskar dig gubben även fast du är i himmlen<3

LOVE<33


Hej då!

Nej,ni kan va lungna,jag säger bara hej då för en lite lite tag.Vi  ska ju snart åka så jag kommer inte kunna blogga först vi är framme.Kommer något tidsinställt bara!Det är ju i alla fall bättre än inget.Så nu kommer det bli BAD UPPDATE..

Mat Time!

Nu ska vi snart äta och sen drar vi ut på sjön,ska inte bli så kul.Så jag nu kommer det bli lite sämre uppdatering än vanligt men jag ska försöka så gått jag kan!Kommer kanske några tidsinställda också!Men ni få ha det så bra så länge!
The Perfect Team<3
 

Design.

Nu har jag byt design igen,för jag har inte vart nöjd med mina designer,dem har bara varit fula och iriterande.Så deför bytte jag!Jag är faktis nöjd med den här,den blev lite cool liksom!Så om ni inte ser den nya designen klicka på F5 för att uppdatera sidan,då kommer ni se den!!

Vivvi och jag!

 
Ja vet att det laggar litem en det får duga!

Filmen är på gång!

Snart kommer den!

God morgon!

God morgon!Idag ska vu ut med båten,buhu ska bli as tråkigt.Vill värkligen INTE det.Så ja det kommer inte bli någo skoj.Film från igår kommer komma snart!!Den ska bara laddas upp youtube!Men som sagt vill inte ha några elaka komentarer om att det ionte ser så bra ut för det andra gången jag satt på henne.Och jag är inte van att rida hästar som hon.Så INGA elaka komentarer.För jag tycker inte det är snällt att komentera elak om en sån här sak.Jag gör det aldrig själv heller.Men men jag litar på er!Nej nu ska jag klä på mig och fixa i årdning mig.Men bloggar mer sen!!!
Underbar bil på mig och Vivvi!

God natt!

Måste säga god natt nu för jag hinner inte blogga mer idah.Filmen få komma imorgon för jag hinner inte lägga upp den idag.Men hoppas det är okej?Fråge stunden får jag också ta imorgon om jag får lite tid över!Men det har vart en toppen bra dag och jag är jätte nöjd över Vivvi idag!!!!Så nu kan jag gå och lägga mig och sova ut väldigt bra och utan ongest för att jag inte gjort något!
Här är jag och Troja!Jag vet att jag ser helt failad ut här men hästen är ju söt!!HAHAHA Jag ser ut som ett miffo...Aja god natt

Bilderna från dagen!

Det här var alla bilder från när Vivvi och jag red,fins lite mer men dem kommeer tyka upp lite då och då!!Film är redan pväg!!Det gick ju som sagt jätte bra att rida och jag JÄTTE nöjd!!!Men filmen håller på att laddas upp för fult så snart kommer den med!!
Vill nu bara inte ha några duma komentarer om att det ser dåligt ut för det var ANDRA gången jag satt på hennes rygg.SÅ då kanske ni förstår att det inte ser så himmla bra ut.För jag är inte van att rida hästar som Vivvi eller jag är inte van att rid häst alls.För på stjärnholm rider jag ju nästan bara ponnys så jag.Så INGA dumma komentarer för jag och Anette vet precis vad ja håller på med.Och jag har kontroll över Vivvi.Fast lilla damen blev lite springig i slutet för hon blev lite iriterad av alla bromsaar och myggor och sånt.Så då var det lite svårt att arbeta henne på rätt sätt när hon sprang hela tiden typ.Men jag är jätte nöjd ska ni veta!

Hemma.

Nu har vi kommit hem.Och det var hur kul som helst där,älskar värkligen att va där.Dem bor ju på landet och det är HELT UNDERBART DÄR UTE!!!!Alla va jätte nöjda och glad när vi satte oss i bilen för att åka hem.ÅÅ skulle kunnat stannat en vecka där om det bara va så.Freedrik,min bror fick köra traktor som han i hela sitt liv velat.Mamma fick sina kantareller och en massa bär.Och jag fick rida finaste Vivvi.det gick jätte bra att rida henne,mycket bättre en vad det gjorde förra gången.Fast det klart jag viste ju hur hon va och så!Men gud vad nöjd jag är!!Mamma fotade och filmade så jag jag ska bara fixa ihop en film så sen kommer den!!!Kommer kanske någon v blgog också,fast det blir senar.Tar kanske svaren också!Men det var HELT assa grymt där ute,är SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR nöjd kan jag ju säga!Gud ALLT är perfekt där ute.ÄÄ det går inte att beskriva hur underbart det är,det är något alla borde få uppleva.Känslan om att va FRI är en helt underbar känsla..
Får skriva mer om det här sen.För nu måste jag fixa filmen så att den kan komma upp i år Xd:)

Ska snart rida!!!

Nu ska jag snart rida!Ska bli assa KUL!!Mamma kommer fota och filma som sagt så det komemr komma!
Jag kanske uppdatera något mer men jag vet inte säkert.Tror inte det.Det är inte så bra täckning här ute så jag det blr som det blir!!

FRAMME:)

Nu är vi framme!Så nu ska vi fika och sen går vi till hästarna!

Snart Framme!

Nu är vi snart framme,Är typ 5 min kvar.SKÖNT,hatar att åka bil.Tycker det är jätte trråkigt på något sätt.Vet inte varför men..
 

På väg!!

Nu är vi påväg till Anette och Olle!!Ska bli så grymt kul ska ni veta,Älskar att va där ute!!Kommer uppdatera lite där ute men inte så super bra,Kan ju inte uppdatera HELA tiden.Men några inlägg kommer!

Mot Vivvi!

Och det här är inte Vivvi utan det här är Milou,Melissas hamster.SÖÖÖÖÖÖÖÖT

Halv timme kvar!

Om en halv timme sitter vi i bilen och är påväg!Säger det en gång till.Det ska bli SKIIIIITTT KUL.Å vad jag längtar.Fast nu är det ju bara en halv timmme kvar.Gud det bara spretter i fingrarna.Å Va kul det ska bli!!!Hinner inte blogga mer innan nu men bloggar mer efter!!!Asså när vi kommit hem!

Den LAGGA igen.

Det här var SISTA gången jag använde videofy.me.Det laggade igen,ni får ju aldrig höra mig prata klart.JÄVLA SKIT PROGRAM.Så nu får ni v bloggarna via youtube fast då kommer det inte komma lika många tyvärr:(

Dagens v blogg


videofy.me

Funkar inte ALLS.Det har kommit upp en v blogg som skulle ha pubelicerats i går.Funkar aldrig typ.Usch så trött man blir.Ja ville lägga upp en v blogg igår för den va jätte kul och ja.Men det funkade inte så den kom idag.Sen så är den nu i 14 sek men egentligen i över 3 min.Usch fy så trött jag blir på alla dessa skit program som finns nu för tiden.Dem funkar ju inte ens.Så nu måste man lägga upp ALLT via youtube.AA,Blir bara så himmla himmla himmla arg.Jag har i alla fall gjort en v blogg nu så jag ska försöka att lägga upp den nu!

HAHAHA

Det är min brorsa som ni hör i bakgrunden!


god morgon!

God morgon!!Nu har jag ätit frukost,klätt på mig och jag håller på att blogga nu!Om ni fortsätter att fråga så där jätte mycket då har jag frågestunden idag,Om jag hinner.Det kommer bli ett stort problem.Vet inte om jag kommer hinna.Men det kommer ni se!!
Min dag kommer se ut såhär ungefär.Först nu på förmiddagen ska jag blogga en massa eftersom det komme bli sämer uppdatering hemma hoss Anette.Sen så ska jag göra en videoblogg och då kommer jag också bäretta lite om dagen!Sen efter lunch så åker vi till Anette och där kommer vi prata,fika och jag en massa kommer vi göra.Kommer bäretta allt när jag kommer hem!!Mamma ska ju filma och fota en massa.Eller jag ska säga att hon ska filma och fota en MASSA.Det behövs värkligen lite mera bilder och filmer nu.Jag tror i alla fall att det blir dkit bra!!Det var ju det förra gången!!!Nej nu ska jag ut och göra en V blogg så det kommer en snart!

Påväg!

Nu är vi påväg till Anette!Är SÅHÄÄÄÄÄÄR taggad kan ja ju säga!!!Vi har precis satt oss i bilen typ så det kommer komma ett inlägg till,asså under tiden vi åker dit.Det tar typ en halv time att åka dit så jag hinner blogga ganska bra bara på vägen dit!
Olli du är mitt ALLT

God natt!


Pust.

Så skönt att va hemma nu igen,vi har vart i hamne och spelat minigolf ätit glass och en massa sånt.Fast innan vi kom dit var det hel rörit.Pappa och bråkade som inget annat.Egentligen ocm en hur barnslig sak som helst men.Ja var trött och sur och det var han med.Och den kombinationen blir inte bättre än en massa bråk.Så vi grälade en stund här hema och hela vägen till nyköping.Hihi så onödigt jag vet.Men ibland måste man få bli sur och skrika liter.
Ja men när vi väl va frame var alla glad.Tills vi typ va på bana 10:o i minogolfen för då flippa jag ur igen,hade gått piss hela kvällen,inget har funkat så jag tröttnade.Spelade hur oseriöst som helst.Så man kan ju säga att jag kom SIST.Men sen gick vi och åt glass och då blev jag jätte jätte glad för jag fick mina favvo smaker!!!
Ja vad ska man säga ibland är dagran upp och ner..Men det blev ju bra till slut!!!Men snacka om att jag filippade ur på pappa.
Ja men imorgon åker jag,brorsa och mamma till Anette!!Och där fikar vi,Fredrik får åka traktor och jag får rida finaste Vivvi!!!Ska bli jätte jätte kul.Bilder och film kommer komma imorgon kväll!!!Eller ja.V blogg kommer också komma!!Kom ihåg att fråga en massa massa massa så att jag kan ha min fråge stund imorgon!!Jag svara på nästan allt.Inga äckliga fråger eller nåt sånt men annars svarar jag på ALLT!!!!Bra va?Så fråga fråga fråga!!!!!Nej nu ska jag checka lite bloggar och sen kommer jag blogga lite till!!!
En bild på min förra kanin Ludde.R.I.P

Yes,Snart så!!

Ja,imorgon klockan ett åker vi till Vivvi.JEHO vad gla jag blir.Å är SÅHÄÄÄÄÄÄR taggad ska ni veta.Biler och en massa film kommer!!BRA VA??Längtar som en galning..Kommer klippa ihop en film imorgon när jag eller vi kommer hem.För nu ska Fredrik med och köra traktor där.HAHA han är så barslig för att va 17 år.Ni kommer bara se videon som kommer snart.HAHA den är så jätte bra!!!Nej men den är kul videon!!Den kommer snart och jag hoppas att den INTE laggar för den är jätte rolig!
Men gu,LÄNGTAR.Så jobbigt att längta så mycket..Men det ska värkligen bli SKIT KUL!!Hahhaaahahah nu får jag ta och skärpa mig.Jag är också lite barnslig tror jag..

Fråge stund igen!!

Nu ska jag har fråge stund igen!Så fråga på en massa massa massa massa masssa!Svarar på ALLT!!

Följ mig på blogglovin!

Gör som 9:O andra..Följ mig på blogglovin
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HHÄÄRRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄHÄHÄRHÄRHÄRHÄRÄHRHÄRHÄRHÄRHÄRHÄR
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Fan

v bloggen jag gjorde laggar totalt.Så nu måste jag göra en ny.TRÖTT MAN BLIR.A,bli så arg när saker inte vill funka.Usch,fy.

Onödig v blogg!


Nu så!

Den där länken som va i mitt tidigare inlägg va jag tvungen att klistra in.Det va för att jag skulle kunna fixa lite saker på blogglovin!!Ni har väl inte missat att följa mig??Har ni det så klickar ni HÄR.Bra va då missar ni inte ett ända inlägg!!!Ja då kan ni ha koll på mig HAHAH.Ska försöka ha bra uppdatering idag.Men det kommer bli som det blir.För vi ska till hamnen och äta,spela minigolf och bara ha det skönt med familjen!!Men jag kommer uppdater där ifrån!!!Nej nu ska jag gå och äta frukost så vi hörs sen!!

vet jag vet

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3827490/?claim=wsa82wwa759">Följ min blogg med Bloglovin</a>

God natt!


Längtar

Usch,vad jag längtar tills på torsdag.Det är då jag kommer få rida Vivvis igen!Ska bli så ASSA kul HIHIHIH.AA gud vad barnslig jag är ibland:)Nej men seriöst,det ska bli skit kul.Saknar redan att få sitta på henne!!!
Jag ska bara gå och duscha,måste göra det.Har vart Äckligt varmt idag.USCH.Värkligen äckligt varmt.Nej men ska bara duscha så kommer tillbaks snart.

SÅÅ Klåckren!

ALLT passar perfekt!

KOMENTER!

Kan nu inte komentera lite på min blogg,får nästan aldrig komentare.Skulle i alla fall va jätte kul om nåågra skulle vilja det.

Jag är INTE...

Jag är inte fjortis, jag klär mig bara i det jag vill
Jag är inte pluggis, jag bryr mig bara om framtiden.
Jag har inte damp, jag är bara trött på ditt tjat.
Jag härmas inte, jag köper det jag tycker om.
Jag är inte en fegis, jag göra bara inte det som känns fel
HELT SANT KAN MAN JU SÄGA!

 


Svar!


Hur dan bild har ni av mig??

Ja,egentligen.Hur dan bild har ni av mig???Det klart vissa tycker säkert att jag är en dum,ful,fet,störd idiot som skriver jätte barnsligt.Medans vissa tycker att min blogg äger och dem sitter och klickar i på den 24/85.Så nu är fråga vilken bild har ni fått ev mig??Vet någon sanningen.Ingen vet ju egentligen vem Ebba Lagerström är.Ni har fått en Ebba igenom bloggningen men hur är jag utan för bloggen.
 
Det undrar nog MÅNGA.Jo det klart jag kan väll säga så här.
Jag heter Ebba lagerström och en 00,asså 12 år nu.Jag är 160 Cm lång och har stolek 39-40 i skor.GANSKA STORA FÖTTER.Jag älskar djur och är en riktig djur vän.Har också en kanin och en massa fiskar.Innan Olli(min kanin) hade jag en kanin som hette Ludde och så har vi haft vandrande pinnar också!!!
Jag rider nu på stjärnholms ryttarförening två gånger i vecka och så är jag med på söndags hopp gruppen en gång i månaden.I bland får jag rida en privat häst som heter Vivvi också.Har nu bara ridit henne 1 gång och det gick jätte bra.
Inom ridningen satsar jag på hoppningen ganska hårt.HAr hunnit hoppa 5-7 hopp tävlingar med ganska bra resultat.Har tyvärr bara hinnit starta 1 dressyr tävling och då van jag!!!
Ungäfär det här vet ni om mig på bloggen.De klart det räker ju ganska långt men.Ni kommer få reda på mer,ni ska få följa mig och mitt liv upp till toppen,TRO MIG.Jag har också ganska bra själv fortroende,det måste man ha.Man måste kunna leva med sig själv.Och man måste acseptera sitt utseénde.För om man inte kan leva med sig själv hur ska man då kunna leva med någon annan en dag?Ja ja vill nu bara säga att tro inte att jag är någon annan än va jag är.Jag Är Ebba och det gillar jag att va.Jag är helt nöjd med mig själv och vill inte ändra på något.Jag älskar mitt liv och är stolt över det jag gör och det jag kan.Och det tycker jag alla borde.Blir riktigt arg och ledsen när jag hör eller ser att någon skriver eller säger att dem är så fula och så himmla himmla feta.Men man ska väll ändå va nöjd övver sig själv?
Alla har sitt sätt att va på och det sättet ska ALLA acseptera,ALLA.Ingen ska få moba någon för att hon/han är ful.Det är inte snällt.För alla ser ju ut som dem gör.
Så tänk nu.
LÄR DIG LEVA MED SIG SJÄLV.FÖR EN DAG KOMMER DU BEHÖVA LEV MED NÅGON ANNAN.
 
 
 
 

HIHIHI


Olli


Fotar för fult!

Nu är jag ute och håller på att fota Olli,bilderna bli jätte bra!!!Alla bilder som blir sådär toppen fina kommer jag att lägga ut här på bloggen!!Fast det gör jag sen.Svar kommer också idag,håller på att ladda för fult!!Så ni har en massa att se fram emot nu!

Foto Time!


God morgon!

God morgon bloggen!!Idag ska jag inte göra något speciellt,va hemma typ..Eller jo ja ska ju va en massa med Olli såklart.Men det är jag ju ALLTID.Eller vi KANSKE ska titta på en till kanin idag!LÄNGTAR.Vet nu igen inte vad som har hänt,statestiken ligger i botten och ingen  värkar ha reagerat på att det är fråge stund,en lite fråga kan man väll ställa??Det gör i alla fall ALLTID jag!!!
Titta vad bra den här bilden blev när man fotto redigerade den lite lite bara,den har blivit jätte skarp och skit SNYGG.Fast jag Olli gubben är ju alltid snygg.Nej nu ska jag inte skryta men jag tycker faktis att han ser bra ut.Ja han är ju inte ful deräkt.HAHAH nej nu måste jag slut hålla på.Fast jag tycker ju om honom väldigt mycket!!!
 

Ska test lite!!

Ska testa lite saker i photoshop,vad man kan göra och sånt.Har faktis inte gjort det ännu.Jag ska be någon filma eller försöka fixa något själv,asså då ska jag vissa en massa saker om hur man byter header och en massa massa sånt.Tror jag kommer göra det imorgon!!Så då kommer allt upp!!Bra va.Men nus ka jag testa lite saker!

Hemma för länge sen!!

Nu är jag hemma eller har vart hemma rätt länge.Blev inget på HÖÖKS,hittade inget som jag tyckte va snyggt.Eller tittade på ett par skor men dem va inte min typ av skor liksom.Men jag hade ingen brist på kläder diräkt.Uppdateringen har vart lite sådär idag men men.Kan ju inte alltid va Bäst på att uppdatera.Ni har väll inte glömmt bort fråge stunden,Fråga en massa massa massa så svarar jag på dem snart.Jag tror att det bli åtminstånde 1 inlägg till inanna jag går och lägger mig.Men nu ska jag duscha!
 

Påväg hem nu..

Nu är vi påväg hem!!!Uppdaterar när jag kommer hem helt och har tillgång till min dator.Har i alla fall var jätte kul här!!!

I bilen!!

Sitter i bilen nu och vi är påväg till HÖÖKS!!!!Vi har varit på Ö&B så nu ska vi tilll hööks.Vis ka till någon mer affär också,vet inte vad den heter..Men om jag köper något på hööks så kommer bilder upp sen!!!

Mot HÖÖKS!!

Nu ska vi snart till hööks,ska titta lite på rean där och se om jag hittar något.Viil ha ett par mörk blåa rid byxor men mamma säger att jag redan har för många par rid byxor.Jag har ju faxtis bara Fem par typ.Men jag får väll vänta lite med dem.Vill ha ett par bruna rid byxor också.Hum hur gör jag nu da???
Men i alla fall titta det sk ajag gör!!!vi ska inte bara till hööks utan till några andra affärer också!!!Men jag uppdaterar under tiden,PROMES.

Saknar henne redan.

Saknar redan att få rida Vivvi,hon va så underbar att rida.Hon va som ingen anna häst.HELT SUPER ÄR HON<3Va hur kul som helst att få rida henne.Är värkligen en sak jag aldrig kommer tröttna på.Tro mig det är inte som att rida en ridskole häst.Hon är mycket bättre på allt käns det som.Det är ju bara mäniskor som kan rida riktigt bra som har ridit henne,inte några nybörjare som knappt kan skritta.Asså inget illa till dem som precis har börjat utan mer som ett ja.Vet inte hur man ska förklarat för det är inte lätt.Utan Vivvi rids ju mest av Anette och hon är supper duktig på att rida.Så Vivvi vet ju inget annat än att gå i RÄTT form,inte som på ridskolan där nybörjare rider hästarn.Dem som inte har ridit så länge vet ju inte hur man ska göra och då blir det ju FEL.
Men alla är lika bra för det.Allt är värkligen inte lätt att förklara.Men när ni får filmen på henne och mig så kommer ni förstå.Filmen kommer på torsdag hoppas jag!!!
 

FRÅGE STUND!!!

Nu ska jag ha en fråge stund,tar den någon dag under den här veckan,vilken vet jag inte..Men fråga på allt vad ni orkar!!!

God morgon!

God morgon!!!Nu är det ny vecka och nya tag..Min vecka kommer se ut så här.
Måndag:Chilla,ska inte göra något speciellt.
Tisdag:Chilla då med.
Onsdag:Åka med båten tilll hamne,äta,spelaminigolf och bara mysa med familjen!!
Torsdag:Då åker jag och rider Vivvi igen.JEHO:)
Fredag:Ska nog inte göra något speciellt,städa Ollis bur typ.
Lördag:Vet inte vad jag ska göra då.
Söndag:samma som på lördag.
 
Ungefär såhär ser min vecka ut.Händer inte så mycket men lite i alla fall.Ska försöka att ha bra uppdatering idag med men kan ju inte låva något..
 

Blogglovin

Klicka här så missar di inte ett enda inlägg!!!!
 
Follow on Bloglovin
 Här ovan!

It's So hard To Believe You Are My

 
MIN<3

Hur kär kan man va i en bild?


Följ mig!!!

Kom ihåg att följa mig på blogglovin!!!Ni klickar bara på ikonen i menyn där det står blogglovin.För ni vill väll inte missa några inlägg???
En jätte gammal bild på mig och underbaraste Toffe!!Har typ lärt mig ALLT på honom,utan han skulle jag aldrig var här idag!
 

Olli,You Are My SuperBoy<3

Bästa bilden ever<3

Klar!

Är klar med Melissas design nu,blev jätte nöjd.Den är ganska lik min fast den är lite snyggare om jag får sägat..Gå gärna in och titta på den www.melissashastblogg.devote.se!!! Blev super nöjd<3

Håller på med en design!!

Fast de är inte till min blogg utan tills Melissas www.melissashastblogg.devote.se Hon ville ha en design va mig så då gör jag en..Ni vet väll om att jag gör grattis designer till alla som vill det!!!

God morgon!!

Morning bloggen och alla goa läsar!Idag händer inget speciellt,ska släppa ut Olli lös på gräsmattan och fota honom jätte mycket!Ni kommer få alla bilder hihih:)Är jätte glad nu så jag tror det kommer bli en jätte toppen dag idag,ävan fast jag inte ska till stallet,ska ju nog få rida Vivvi på torsdag igen..JEHO.Älskar denna häste,hon är liksom ingen ridskole häst och det märks kan jag ju säga.Hon är helt helt underbar att rida.Och sen så är hon ingen ponny.Hon är en häst.Jag älskar att rida hästar,dem går på ett helt annat sätt än vad ponnis gör.Fast ponny är ju förtfarande bäst HIHIH<3I alla fall Boyen.
Jag har laddat upp några bilder på Olli som jag tog!Dem blev faktis jätte bra tycker jag!!Ni får inte alla för det bli lite mycket just nu.Men några kommer!!!!
Dem här bilderna är jag jätte nöjd över,tycker dem är jätte fina på min lilla skrutt gubbe!

Grym

Gud dagen har vart grym på något vis..Ja vet värkligen inte varför men det käns så!!Har ju inte hänt något speciellt liksom.Men det käns bara så..
Nu sitter jag och chillar,Sitter här med datorn och bloggar..Så TOPPEN=>Gud vad jag älskar min blogg och alla mina läsare,ni är så GOA!!Har hittat grymt fina bilder på Olli.Ska ladda upp dem nu så ni får dem snart!!

Helt klar!!

Är helt klar nu,SKÖÖNT<3Blev väll helt okej tema i alla fall,la inte ner så mycket energi deräkt.men jag blev tilräkligt nöjd för att ha den en stund!!!!
Tycker förtfarande att det är lite för lite bilder på min blogg,blir bara skrivna inlägg hela hela tiden.BORING.Måste värkligen få in lite mera bilder i min blogg.kommer bli mycket roligare då..men jag har ju inga bra bilder så det får bli som det blir..har ju inga nya häst bilder deräk så vad ska man då lägga ut..Bara bilder på mig blir ju inte heller kul..Men mer bilder ska det i alla fall bli!Nästa gång jag rider Vivvi då jäklar ska det bli mycket bilder,ska bli film också för den delen!!!Fast det är ju inte först på torsdag tror jag..Men mamma ska i alla fall fota och filma MASSOR har jag bästemt,HIHIIHIHIHIH:)
En gammal bild på mig och Boyen från ridlägret!!

Allt är färdigt!!

Allt är färdigt nu med den nya designen,vet bara inte när jag ska byta...Tror det blir idag!!!Blev en ganska enkel design den här gången för jag har varken tid,lust eller ideér till att göra något svårare.Men den duger!!!!
Nu ska jag fika med familjen och sen ska jag nog byta design!!

Kommer snart!!

Kommer snart komma ett nytt tema igen,är viktigt att man byter då&då.Har samma gammla tema för länge blir allt bara tråkigt.Så jag tycker att man ska ha ett tema typ 3-4 veckor.Blir ju inte kul heller om man sitter och byter varje dag.Så då och då är helet perfekt!!!Ska fundera på ett nytt tema,vill värkligen bli nöjd med teman jag gör.Är jag inte nöjd så gör jag om det tills jag blir det,TRO MIG.Är jätte nogran med sånt här.För det är jätte viktigt att bloggen har ett fint utsende!!!!
En bild på massor av bilder på Ludde,Ludde va min förra kanin..Älskade dig så otroligt mycket och det gör jag fortfarande.Du kommer alltid att vara speciellast för mig gubben<3
 

Olli,du är min ängel<33

Kan inte beskriva hur myket jag älskar denna kanin,han är det underbarsta som finns.Älskar han så otroligt mycket.mer än vad någon kan förstå.....Olli du är mitt ALLT

You Are My World


Snart äta frukost!!

Ska nog snart äta frukost!!Blir nog det gammla vanliga till frukost,rostatt bröd med sylt och oboy till!!!Världens bästa frukost:)Nej egentligen världens sämsta frukost men skit samma..Är ju sommar lov och helg så lite lyx ska man väll ha???JA,det är ju helt själv klart att det ska va lite lyxit!!!!

God morgon!!

Idag ska jag inte göra något speciellt.Mest va med Olli och sen så ska jag nog va med Melissa!!!Vet inte vad vi ska hitta på men något skoj blir det nog..Kommer nog några tidsinställda inlägg idag ockkså,kommer bli bättre uppdate om jag har det så jag.Vill ju ha en bra blog som har bra uppdatering!!!
Nej nu ska jag checka bloggar och lite sånt!!!!!

Cha cha!!

Nu har Melissa och jag fikat!!Vi fikade med bullar,saft&Kakor,NAMNAM.Va jätte gott!!!På torsdag ska vi nog till Anette igen och rida på Vivvi!!Men då ska mamma ta med kamran och fota och filma mycket!!Eller ska säga att hon ska fota och filma jätte mycket!!Så jjag ska fixa en film med mig och Vivvi sen!!Nej nu ska jag och melissa hittö på något!

Är med Melissa!!

Är med Melissa nu och hjälper henne med sin header!!Hoppas bara att hon blir nöjd..

Goa ni<3

blir så glad över alla fina komentarer jag får!!Fick en idag och blev värkligen jätte glad!!Hon skev så här!
 
Hej! Jag har bara läst din blogg i några minuter och tycker att den är jättebra! Det du skriver om tycker jag är roligt och du skriver roligt! Ja det var bara allt jag ville säga tror jag....       Fortsätt med det du gör, för det gör du BÄST! 👍😄👏
Blir så himmla glad när jag får sånna här komentarer!!
 
Dem här dagar har varit toppen,jag har fått ridit på VÄRLDENS BÄSTA Vivvi!!!Ja vi har bästemt oss för att skaffa en till kanin!!Har inte sagt det men nu är det helt bästemt!Vilken kanin vet jag ju inte ännu för vi har inte tittat på någon ännu..Men den kommer hem efter London resan!!!
Vet att min uppdatet har varit lite sådär dem här dagar men det får ni leva med!!Ska börja med lite tidsinställda inlägg för då kommer min uppdatering bli bättre..
Nu ska jag hjälpa Melissa med en header till hennes blogg www.melissashastblogg.devote.se .

Så underbar!!

Vivvi var hur underbar som helst,hon va en liten eller stor dröm häst!!!Va jätte kul att rida henne!!Först så red vi i skogen och klättrade lite i backar!Sen gick vi till banan or red ett dressyr pass.Gick bra för att vara första gången!Så jag är nöjd.Mamma fotade lite så ni får bilderna sen!Kommer nu mera rida henne en gång i månaden och sen till höste kommer jag också få rida hennes andra häst troja!Hon är bara 3 år så hon ska bara sättas igång nu efter sommar betet och sen så får jag rida!!Anette har tre hästar,Vivvi,Viggo och troja!Vivvi är 10 år,Viggo är 1 år och troja är ju som sagt 3 är!
Det var i alla fall underbart där ute....Kommer lätt åka dit igen!Nu ska jag bara chilla och checka bloggar!

ridning idag!!!

Yes,idag ska jag får rida Vivvi,Anettes häst!!!Är så grymt taggad,ska bli så kul att få rida lite större hästar,inte bara ponnys!Ponny är ju såklart jätte bra men det kan nog va nyttigt att rida lite större hästar ibland.
Har ju ridit Ruda ett par gånger och hon är ju häst.Vivvi är 164 CM hög!!!Så det kommer nog kännas lite konstigt ibörjan..Men jag tror det kommer gå jätte bra!!!
Vet att jag inte har bloggat på jätte länge men jag har inte haft något sug.Statestiken har läga i botten och inläggen har bara blivit jätte tråkiga.Så jag har inte känt för att blogga alls.Men nu ska jag böja igen.Nej nu ska jag klä på mig och sen ska jag nog ringa Melissa!!

Ja vet inte.

Jag vet inte hur det kommer bli med bloggandet.Känner inte för det just nu.Men lovar att jag ska uppdatera ibland.

Sry..

sorry för su himmla usel uppdate.Men har inte hunnit.Och jag kan inte blogg HELA tiden.Får liksom blogga när jag har tid.Har inte vart så mycket men det blir ändå svårt att hinna...
På torsdag ska jag få rida på Vivvi!!!Kommer nog gå jätte bra fast hon är 164 cm hög.Hoppas att mamma tar med kamrra så att hon kan fota och filma lite!Saknar värkligen stallet och att få pyssla med hästarna..Men på torsdag får jag ju iallafall skritta och trava och kanske galoppera.Är med Melissa nu så ska fortsätta va med henne men uppdaterar mer sen:)

God morgon!!

Har precis vaknat så är lite morgon trött..Så det kommer inte bli något jätte inlägg nu..Händer något jätte kul på torsdag.Vad då???Jo jag ska få rida<3SÅÅÅ KUL!!Ska rida på Anetts häst!!!Hennes häst är jätte söt!!!!Ska be mamma filma och fota så jag det kommer nog komma!!!
Nej men jag ska gå och äta frukost nu för Melissa och jag ska va sen!!!Men vi hörs senare!

God natt!!

Säger god natt nu.Vet att uppdateringenn vart piss idag,men jag tog faktis beslutet att inte uppdatera först nu.För det blir ändå alltid samma sak.Typ å jag har så tråkigt och blablabla..Så jag uppdatera bättre imorgon hoppas jag..Kommer kanske ett deepshit om nu vill,vill ni???
Nej men ska väll lägga mig i sängen och göra någt,vad vet jag inte..Men jag ska i alla fall läga mig...Men ska värkligen försöka att uppdatera bättre imorgon..Men kan ju aldrig lova något..Men vi ses imorgon!!

LOVE<333


Sry,för bad uppdate..

Men mormor och farmor var ju här igår,så jag kände att bara sitta vid datan va inte snällt.Träffar dem ju inte dem så jätte ofta så...Så derför fick det bli som det blev..Ska försöka hålla bra uppdatering idag för jag ska inte göra något speciellt..Typ ha det tråkigt och ruttna bort i den här fotöljen.Det är vad jag gjort den här veckan,bara ruttnat i den här fotöljen...BORING I KNOW THAT:(

Mormor och farmor har anlänt!!

Nu har dem kommit och vi har ätit mat!!!Så nu ska vi bara prata och fika lite!

Så tråkigt..

Har inget att göra...Mormor&farmor kommer senar och äter med oss..Men just nu finns det INGET att göra..

Mat time!!!


Har gjort en film!!!

Har gjort en film om minnutveckling inom ridningen!!!Den är kanske inte den roligase filmen jag gjort men om man läser nogrant och tittar på bilderna kommer man förstå vilken utveckling jag gjort...TRO MIG..

Fixat&Klart!!!

Nu har jäg städat klart rummet och fikat med familjen!!!Så nu ska jag inte göra något speciellt..Olli får vara innne för det rengnar och han ska inte hoppa idag..Tror inte att jag kommer träna honom till hoppning,han får bara bli en utställningskanin!!!Fast jag kommer nog hoppa med honom för skos skull ibland!!Eftersom han har lite talan för det så kan man ju lia gärna köra på ibland!
 
Asså det käns som om jag har bloggat i flera flera år,fast jag bara bloggat här i typ 1-2 månader.Men jag har kommit in i bloggandet så himmla bra gär på något sätt.Kom aldrig in så här bra på bloggplatsen,var liksom aldrig riktigt överens med bloggplatsen.Ja vet inte varför men det passade nog bara inte mig.
Fick en komentar förut om att jag skrev roligare inlägg på bloggplatsen.Men det var ju för att jag bloggade under tiden jag red och gick i skolan och lite sånt..Jag LOVAR att den här bloggen kommer bli roligare om ett tag.När ridningen och söndagshoppning börjar då jävlar kommer det bli GOOD uppdate!!!
Så det är bara under dän här sommarlovs perjoden det blir lite BORING inlägg typ..Vet att det suger men.Vill ju ändå uppdatera bra och ganska mycket så det blir lite tråkigare inlägg ett tag nu.Men snart blir det ju ingångsättningsläger och då blir det roligare inlägg..Fast jag kommer inte kunna uppdatera under dagen då eftersom jag är i stallet.Och stjärnholm har ingen teckning..Men men.Har förklarat nu varför mina inlägg är som dem är så inga mer komentare att mina inlägg är så tråkiga..Är det okej eller??
 
Sötaste Zälda när hon hoppar HÖGT<3
 

Ska städa rummet nu...


God morgon..

Hej bloggen!!!Ja vet att mina inlägg suger piss,men vad ska jag skriva om??Händer ju inget under sommaren.Så inlägg blir inte så kul..Men dem kommer snart bli roligare..För något jätte kul ska hände...Kan ni gissa vad???Kommer inte bäretta något först allt är klart.Är juj lite tid kvar tills allt blir klart men det kommer komma upp ganska snart..Den som gissar rätt först får en länkning här på min blogg!!!Är inte svårt att gissa sig till.Kommer kanske komma upp lite ledtrådar då och då..Melissa om du läser det här så behöver du inte gissa för jag säger det till dig ändå!!!Föresten ni kan väll gå in och titta på Melissas den heter www.melissa01.bloggplatsen.se. Tycker värkligen att ni kan gå in och titta på hennes blogg..Gud vad jag längtar tills en till .............. Kommer.Vill värkligen det.AAA,LÄNGTAR!!!Lovar att min uppdatering ska bli bra idag och jag ska försöka att skriva så roliga inlägg som möjligt!!!!
Ludde,Du var det underbaraste som fans,Älskar dig gubben<3
 

God natt

 

Klar!!Igen..

Nu är jag klar igen..Va inte så kul att behöva göra om allt..Men det blev lika bra nu!!Nu är jag i alla fall helt klar,toppen va??Blev det snyggt??Själv tycker jag faktis att jag lyckades ganska bra,brukar inte göra de men jag blev nöjd..Jätte skönt att kunna va nöjd med det man gjort.Men om någon är intresserad av ett eget tema är det bara att komentera mig..
Nu ikväll ska jag titta på jönsonligan och äta chips,ostbågar eller godis.Vet inte vad vi har.Men något blir det..Aja jönsönligan började på typ 12 min sen så ska väl titta.Men vi hörs under filmen någon gång!
 

Får fortsätta efter maten!!!

 

Fy F*n

 Usch,något lagga när jag skulle fixa en sak i min stil mal,så hela temat försvan och det blev jätte konstigt..Så nu måste jag börja om..USCH.Så om det sser lite konstigt ut vet ni varför..

Är inte nöjd..

Är inte nöjd,är alldeles för lite bilder på min blogg.Asså i inläggen då...Måste bli bättre..
Några gammla bilder på min gammla kanin Ludde.Fick avliva honom för ett tag sen.Han hade en sjukdom imagen som gjorde att han blev jätte lös i magen hela tiden.Så han mådde inge bra..Så vi fick avliva honom.

Olli,du är mitt ALLT

 

Skaffa ett liv tjejen..

Liksom vad gör jag på dagarna???Jo,inget..Sitter och ruttnar i den här fotöljen...KUL.Ja vill liksom bara rida,ha kul,va i stallet&A Ja vill bara hittö på något.Men det fins ju inget att göra....SÅ BORING:(
är det okej om ni få bilderna på Olli när jag byt till Fredriks dator????Ska ju göra det idag om Frearik orkar fixa lite saker..Nej nu ska jag gå ut och hittö på något så vi hörs sen!!
 

Sry..

Sry för bad uppdatet..Har fixat lite med designen igen,lagt till lite bilder och sånt.Tror jag är nöjd nu...Blev det snyggt???Själv tycker jag att det blev helt ok eller??
Ja sa ju att jag skulle ta upp det där med designen så jag gör det nu..Om någon är intresserad av en helt egen design kan jag göra en åt er HELT gratis.Om ni är intresserade kan ni komentera och skicka er mail adress så skickar jag tillbaks ett mail väldigt snabbt.Då kommer jag skicka tillbaks ett mail till er och då kommer jag skriva vad jag behöver..Så om någon är intresserad kan ni komentera NU...Skulle va jätte kul om någon va intresserad!!!!
 
Snart ska mamma,jag och Fredrik in till Ö&B och sen tror jag att vi ska någon mer stanns,vart vet jag inte.Så när vi är borta kommer det bli BAD uppdate,:(.Fast jag får uppdatera därekt när jag kommer hem och innan jag åker..Tror inte att jag ska köpa något på Ö&B men vem vet...Om jag gör det så skriver jag det här..Men men ska till Olli nu<33
 

Helt serry

Asså ja vet seriösst inte vad jag ska skriva om,är så svårt nu på sommaren..Vad tycker ni???
Bilder på Olli kommer också sen.senare idag kommer jag också förklara lite mer omdesignen!:)
 

God morgon!!!

Har precis vaknat nu och gud vad trött jag är,brukar inte va så här trött..
Hade jäte svårt att såva igår,tänkte på allt,precis ALLT.Det var jätte jobbigt.Ja tänkte på nästa tema jag skulle ha efter det här.Sen så tänkte jag på hur jag skulle skriva alla min inlägg,att deet första skulle bli lite deepshit inlägg..Va bara så jobbigt,hade alldels för mycket i huvudet.
Somnade till slut men då va ja så trött så att ja inte kunde titta typ,ögonen ramla ihop av sig själv..Ne men det var bara så jobbigt i går kväll..
Va ju jätte länge sen jag skrev ett lite längre inlägg,men jag måste må på ett speciellt sätt.För ibland får jag knappt ut mig tre rader,ja det märker ni ju när.Och ibland får jag hur min hur mycket som helst..Men varför liksom???
Tror nog ingen kan svara på det..När jag känner för att skriva mycket gör jag det,jag kan liksom inte bästemt mig för att i morgon vi den tiden kommer ett deepshit inlägg upp..Det går inte att göra så för mig.Men ibland bara får jag ryck och skriver långa deepshit inlägg,varför vet jag inte.Kommer nog aldrig få veta det heller.Ibland är man väll bara på deepshit humör och ibland inte.
Så nu vet ni att inlägg kommer som dem kommer..Ibland långa,men ibland kort...SÅ ÄR DET!!!
 
 

God natt!

Ska inte lägga mig ännu men säger natti natti ändå...
Yeah,gammal bild på mig och toffel voffel<3
 
 

Videoklipp kommer imorgon

Lyckades ju ladda upp fel vide klipp på youtube så det får komma imorgon..TYVÄRR:(
 

Film på G

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så nöjd!!

Är bara så nöjd över dagen,har ju lärt mig att byta till en egen design!!!!Blev jätte nöjd över desigen också så kommer inte byta på ett tag nu..Man får ju inte ha sin design för länge för då blir det inte kul,men jag blev så nöjd så vill inte byta på ett tag ännu.Kommer snart starta upp lite om man vill ha en design men inte kan göra en,asså att jag gör en design till er..tar upp mer om det här imorgon!!!Men är någon itresserad redan nu så kan ni skicka en komentar!!!!Tycker i alla fall att dagen har vart jätte bra!!!Har den vart bra för ni,alla min läsare???

Usch:(

Usch vad jag längtar tills igångsättnings lägret,vill värkligen rida nu.Längtar så inibomben tills jag får sitta på en häst igen.Käns som om det var ÅR sen
 

Helt klar!!

Är helt klar nu med min design,det var ju hur lätt som helst när man lärde sig det.Så nu är jag klar!!!!Blev den snygg???Ja själv är ganska nöjd med den.Fattar inte att det gick så snabbt att lära sig lite om html kådning.Trodde typ att det skulle ta flera veckor tills jag fatta men det gjorde det inte..Gick ganska snabbt faktis..
Tycker det är lite dåligt med bilder på min,tycker inte ni det.Blir liksom bara skrivet hela tiden.Så nu ska jag börja lägga upp fler bilder!!!Bra va???
Lilla KIwi,hon e så sööt
 

24/48 i mina öron<33

Älskar denna låt
 

Ska byta dator!!!

Nu ska jag flytta allt jag har på min dator till Fredriks,för min har typ gått sönder helt nu.Så vi flyttar allt och sen blåser vi ut allt på den här datorn och börjar om..Men sånt händer.Tycker det är synd för jag älskar min dator.Men den är ju väl använd så jag förstår att den börjar bli lite trött nu.Men Fredriks dator får väll funka den med..Skriver ett inlägg när Jag kör på Fredriks dator,det blir kanske om en halv time time.Bloggar kanske från mobilen där imellan
 

Ja vet...

Ja vet att min header är helt knasig nu men jag har gjort bloggen bredare.Tycker det blir snyggare att ha en liten bredare blogg.Så jag måste fixa en helt ny header nu men jag vet inte hur..Nej får komma på något!!
 

Vad ska jag skriva om???

Vad tcyker ni att jag ska skriva om,är jätte svårt nu på sommarlovet när nästa inget kul händer.Och det kan ju inte va så kul att sitta och läsa meningslösa inlägg.Så vill ni har roligare inlägg för ni säga vad jag ska skriva om.Eller rättare sagt vad ni vill att jag ska skriva om..
 

Oj..

Jeho,redan 111 klick,toppen..
ÄLSKAR ER<3
 

V blogg


JEHO!!!!!!!!

Jeho jag lyckades!!Nu har jag byt header och allt sånt.Men det här temat är bara tillfäligt.Ska sätta mig idag eller imorgon och göra en helt seriöss header,är inte så nöjd med den här...Asså förlåt för så usel uppdate,måste värkligen skärpa mig.Men det är inte lätt att hinnat alltid.Har ju ändå ganska mycket att göra ibland.Och nu tog det jätte lång tid att lista ut hur jag skulle gör med allt.Men det är ju klart nu så ja hoppas att uppdateringen blir bättre.Men kan ju inte lova något.Men ska VÄRKLIGEN försöka.
 
Min statestik är ju på topp och det tycker jag är jätte kul,fortsätt så här!!!!Nej men nu ska ja hittö på något annat,v blogg lovar jag att det kommer!!
 
 
 

Älskar er<3

Gud vad duktiga ni är,min statestik är redan hur bra som helst..
LOVE YOU<3
 

Sry..

Asså sorry,ja vet att min blogg ser lite dum ut nu.Men det är för att jag försöker ändra tema och det går inte så jätte bra.Men värkligen sorry för det.Ska lyckas att byta tema idag,har bästemt mig.
Nej men ska fortsätta nu men lovar att jag uppdaterar mer sen<3
 

Shiiit

Va har hänt???Statestiken har höjt sig som jag vet inte vad.Så sjukt kul asså.Fortsätt så här!!!
 
Va jätte mysigt i hamnen,gick faktis ganska bra på minigolfen,kom tre tror jag.Ja är jätte nöjd för jag brukar alltid komma sist annars och det är inge kul.Så ja är nöjd!!!!Ska försöka att ha lite bättre uppdatering imorgon,är inte alls nöjd med dagens uppdate.Men alltid är det inte lätt att alltid va den bästa på att uppdatera.Men imorgon hoppas jag att jag kan hålla bättre uppdate!!!
 

Sry...

Sry,för så usel uppdate idag.Men har försökt hela dagen med att fixa en egen header och lite sånt.För Emilia har fortfarande inte svarta,ingen jag kan rekomendar att fråga om design.I alla fall inte om det är bråttom.Ja vill ju självklart ha en egen design men den ska bli bra också,inte bara lite halv dan.Så jag kommer vänta tills jag vet hur man gör.Den där videobloggen som jag lagt ut har typ laggat.För den är typ 30 sek och den som jag spelade in var 2 min typ.Så det har typ laggat.Men kommer ny imorgon!!!
 
Ikväll ska ja och familjen i till hamne och spela minigolf och äta glass,NOM NOM<3Älskar att va i hamnen,är så mysigt där.Och dem har hur god glass där som helst,de är ett stort plus kan jag säga.Brukar va långa långa köer där.Så det ska bli skoj!!!Lovar att jag ska uppdatera mer sen,LOVAR..
 

V blogg


Video blogg kommer komma..

En video blogg kommer komma,när jag får mobilen att funka!Kamran har laggat jätte mycket så måste få den att funka!!Mobilen måste laddas också för jag hade jätte dåligt med batteri=0
Men det kommer så fort som möjligt!
 

vad gör jag för fel??

Fattar inget,jag försöker byta header men det funkar inte.Jag har titta på youtube hur man bytte header till det gammla blogg.se men är det anolunda till det nya.Den som svara på den frågan kommer bli länkad av mig!!!Jag vet hur man byter bakgrund på den nya blogg.se men inte hur amn byter header.Kneppit.Men men melina skulle lägga upp en film på hur man gör.Så när hon lagt upp den då jäklar ska jag byta till något snyggt!!!Ja vet att uppdateringen har vart jätte dålig här i morse,men jag har faktis inte hunnit.För jag har lekt med Olli,ätit frukost,gått till Bobi och jätt honom frukost.Och sen lite annat så jag har inte hunnit.Men nu ska uppdaten bli bättre,LOVAR<3
 

God morgon


LOVE YOU FOR EVERY<33

I LOVE YOU BOU<3

Allt käns SÅ rätt

Allt bara flyter på,dagarna bara rullar iväg.Kan knappt fatta att jag ska börja sexan.Va ju inte alls länge sen ja börja skolan!!!Snart kommer jag ju gå ut nian,WOOW,tiden går for fort ibland.Jag har blivit stor nu,är ingen tre åring längre.Är inte alltid lätt att fatta ska ni veta.Jag har ridit i 6 år,tävlat både hoppning och dressyr,jag har ju kommit långt.Ebba du kommer greja det här galant.Jag ska nå toppen,jag ska bli en av dem bästa.Ja vill va med i lanslagett och kör min grej.Har bästemt mig nu..Ska gå in skit hårt för ridning.Ska inte satsa på något annat,bara ridningen.Ska inte lek rida utan bara rida seriösst hela tiden.Ska ta allt på alvar och va nogran med allt.Ja vill ju lyckas så ingen kommer kunna hinndra mig.Tro mig när jag har bästem så ska jag lyckas.Vilken eller vilkas väg jag tar är mitt val.Men till toppen ska jag.Tre personer ska följa med mig till toppen..Julia,Matilda&Olli.Min familj och släckt också.Gud vad jag ska satsa nu..
Min och Boyens första hopptävling..Den var speciell,för jag var den första som hopptävlade honom.Gud vad glad ja va den dagen!!

Cha cha

Hej bloggen!!Just nu ös rengnar det i oxelösnud,inte SÅ mysigt.Hatar rengn rent utsagt,fins inget bra med det..Gud vad jag längtar,men jag vet inte tills vad.Vill liksom bara att något nytt ska hända....Men vad vet jag inte.Ska faktis ta och skriva ett långt inlägg på min gammla blogg.Gick liksom för snabbt när jag bytte,sa det knappt.Hade sagt ett fåtal gånger att jag funderade på att byta.Men se bara bytte jag till blogg.se,sa knappt hej då liksom.Svek nog för många som ville att jag skulle stanna.Så nu kommer ett riktigt deepshit inlägg på den bloggen.Fast det blir nog det sista inlägg jag skriver på min gammla blogg.Är nu i efterhand så glad att jag byte,det här blev faktis bättre en vad jag trodde.Tycker nästan att det gick för snabbt här med,jag börja liksom bara.Sa knappt vem jag va.Men sen i efter hand bärettade jag..FY SKÄMS EBBA=>!Aja nu behöver vi inte tänka med på det.Tycker jag har utväcklats inom bloggningen också.Förut kunde jag inte blogga,viste inte hur det funka.Men nu har jag lärt mig.Vet fortfarande en person som inte kan blogg.Hon/han bloggar värkligen inte bra.Vem är sikt samma men usch.Tycker värkligen att hon/hans inlägg är meningslösa och det blir bara FEL.Så den bloggen är väl ingen höjdare..Nej men nus ka jag faktis logga in på bloggplatsen och bäretta vad som hände.

You mean a lot to me

Matilda vill bara att du ska vet att du betyder mycket för mig,du är bara inte en sån där vän som alla andra utan du ha en speciell personlighet.Känner bara två sånna personer..Det du Matilda och min bästa vän JUlia.Sen vill  jag att du ska veta att jag saknar dig grymt mycket...Men snart ses vi igen.Vi två har liksom fått en speciell relation i vår ridgrupp.Vi ride liksom lika,på en helt annan nivå mot dem andra,asså dem andra i vår grupp rider ju lika bra som oss men vi rider på ett annat sätt tycker jag.Är nog därför vi har fått den kontakten som vi har.Du har liksom vart där och stöttat mig i ridningen..Och det betyder mycket för mig<3

BORNIG SOM FAN

Ha det så trågit nu,fins inget att göra...Vad ska jag hittö på nu da????

Lite ändringar..

Har gjort lite ändringa här på bloggen nu.Har bytt tema och lite sånt.Väntar nu på att Melina ska lägga upp en video hur man byter header och sånt på det nya blogg.se,för jag från det inte att funger....Lite synd men.För jag har inte ens fått ett svar från Emilia om en design.Och jag tror inte att något kommer att hända med det.Så jag får väll fixa det själv..Kan väl ite va något svårt eller???

Glass time<33

Nu har jag nyss ätit glass,NOMNOMNOMNOM<3Var så sjukt gott!Har haft jätte tråkigt idag med,fins värkligen inget att göra här i lilla oxelösnud..Ja kommer snart kunna fixa mitt egna tema,Melina skulle lägga ut en film på hur man kan göra!!!Gå gärna in och titta på hennes blogg,den är jätte bra!Så vill ni gå på dena gosi blogg så klickar ni
-->HÄR<--!!!Tycker värkligen att ni ska gå in och titta i alla fall!!!Längtar tills ridningen börjar..Saknar det så grym grymt mycket..Åå det är så jobbigt..

Sprungit!!

Nu har jag varit ute och sprungit ett runde,va så skönt.Tycker om att röra på sig ibland,inte bara sitta hemma och tjocka sig..Nu när det är sommarlov blir det ju inte så mycket aktiviteter,som gympa eller ridning eller nått sånt..Så då kan det va skönt att få röra sig..

God morgon!!

Gud vad Matilda är snäll,jag tyckr värkligen att ni ska börja följa hennes blogg ------->HÄR<-------Den är jätte bra och hon skriver jätte snäll...Hon skrev ett jätte snällt inlägg om mig igår,börja nästan gråta när jag läste det.Så jag tycker värkligen att ni ska gå in och i alla fall titta på hennes blogg!!

Så gullig du e<33

Du är så snäll mot mig..Gud vad skulle jag göra utan dig???Titta vad Matilda skrev om mig ------->Här<---------Så gulligt...Gud fattar inte att du har varit aven sjuk,du rider ju också hur bra som helst,du ska inte va aven sjuk....Du och Sally kan ju inte bli ett bättre tema<333Aja tack så himmla himmla mycket för att du tycker som du tycker!!!
Tack Matilda,Tycker du rider hur bra som helst du med!!!!Kan nog inte beskriva hur glad jag blev när du skrev sådär som du gjorde,börja nästan gråta<333BLEV SÅÅ GLAD!!!!
 

Lite konstigt...

Jag har en test blogg som jag prövar lite olika saker på,jag har typ lika hög statestik på den som på den här och jag käpar inte ens för hög statstik på den bloggen,konstigt...Jag har ju lite högre statestik på den här men inte mycket...KONSTIGT,KONSTIGT...Aja blev till slut en riktigt bra dag,hade jätte kul ikväll...Ska säga god natt nu för jag kommer nog inte hinna blogga mer idag,ska checka några blogg,cilla,kolla mobilen&natta Olli....
Så GOD NATT<3333

Nattat Bobi<3

Nu har jag gått och nattat Bobi,Fredrik földe också med!!Bobi blev hur glad som helst,han bara for runt som en galning,det gör Bobi ALLTID=>
Han är så himmla söt Bobi och så rar!!!
Bobi,YOU ARE AMAZING<333

Hamburgare!!!

Åt hamburgar och det var jätte gott!!!Idag har vart en riktig tråk dag,har inte funnits något att göra...Imorgon ringer jag Julia garanterat,är mycket roligare när man är med henne..Så hon kan nog muntra upp mig lite!!

Snart mat time

Jeho!:)

Hahaha


Lite skilnad....

Man kan ju säga att att jag ser en stor skilland på mig och inom min rining nu...
Det här var jag för ungefär 1 år sedan...
Det här var jag för 1 år sedan,BARA 1 ÅR.Det är sjukt gur mycket jag har förändrats...Jag drev ingen blogg då,ja red som en kratta och jag va bara larvig och barnslig då...NE USCH..
Men det här är den nuvariga Ebban<3
 
 
Ja som sagt STOR SKILNAD!!

Inget att göra:(

Ja,det räcker att läsa rubriken...Mitt liv är så BORING just ni,fins ite ett SKIT att hitta på här i okle,det suger...

Lite bilder!!!

Duktig vovve!!!

V blogg

Sååå fint väder!!!!!


Mitt liv är såå tråkigt just nu...

men händer inget just nu så min uppdate suger..Är bar menigslösa inlägg som suger..Men jag uppdaterar en då....Vet inte varför jag ville börja blogg??Kanske för att det värka spänande eller för att jag ville bli jätte känd..Men nu känner jag att jag tycker det är kul att blogga,inget annat.Vill inte ha ett bloggkontrakt nu,känner mig inte redo.Skulle va kul med fler läsare men anars är jag nöjd...Känner att just nu är livet som bäst!!Så nu vill jag lägga all min tid på Olli och ridningen,vill komma längre i ridningen och bara utvecklas rejält..Skulle vara hur kul som helst med fler läsare men jag vet in hur jag ska få upp statestiken,jag är liksom osynlig för världen...Men det får man väll akseptera att vissa lyckas och vissa inte.A ja har inte lyckats ännu.
Men jag ska sattsa och jag tror att jag kan komma långt..Finns ju hur många bloggare som helst i världen så varför skulle min blogg bli känd...Värkar som att ni har glömmt bort frågestunde,får aldrig in komentare eller frågor..Varför??Kan man inte lägga 3 sekunder av sitt liv och skicka en lite komentar och säga vad man tycker???Jag gör alltid det,säger alltid vad jag tycker...
 
Tycker att många bloggar är bra och vissa tycker jag är toppen Men vad tycker ni om min???Vet att det alltid finns några som stöttar mig på vägen vilka är skit samma..Just nu vill jag bara tänka,tänka på allt och inget..Längtar ju som en galning tills ridningen börja,saknar värkligen att få sitta på hästarns rygg...ÄLSKAR DET<3Kommer ju i alla fall snart få rida igen,så skönt.För nu känner jag att det är dags igen,dags att börja utvecklas ännu mer...Vet bara vilken skilnad jag har gjor i år,har utvecklats enormt..Rider nu lungt och med känsla.Förut red jag dåligt och hade ingen känsla alls.Inom hoppningen har jag också utvecklats enormt..I alla fall med boyen!!!!Jag ska satsa hela hösten på bara boyen och kanske blackie ibland...Tror att jag kommer lära mig mest med dem två.Båda är ju gryma på att hoppa och på dressyren!!!Så dem blir nog bäst...Blev ett litet deepshit inlägg nu som jag lovade er!

Filmer på G


Är med en kompis!!!

Är men kompis nu!!!Vi har filmat olli när han hoppade så har klippt ihop en liten film nu,så den kommer!!Olli skötte sig som han alltid brukar göra!!!!

V blogg kommer!!!

Toppen va?!

God morgon!!!

Idag ska jag va med Minelle,hoppa med olli och kanske med Zälda...Ett deepshit inlägg kommer komma!!!!
Bra då vet ni hur min dag kommer se ut!!!Ska försöka att uppdate bra idag också!!!Nu börjar det likna min blogg igen,med alla läsare och sånt.Men ett tag sjönk statestiken så fruktansvärt mycket så blev lite fundersam där ett tag...Men det är ju sommarlov så alla sitter väl inte vid datan hela tiden..

Duktig vovve

Hon ee så duktig


Behövs ett riktigt j*vl deepshit inällg snart..

Kommer komma ett imorgon....

Zälda hoppar<3

Vet att det är lite lagg men fick slänga ihop något snabbt

Så svårt...

Tycker det är så svårt att välja rubrik...Vet inte varför men har alltid tyckt det,så om det blir lite konstiga rubriker vet ni varför..Idag har jag och Minelle tränat Zälada,kommer en liten film sen!!!Åå gud vad hon är duktig,älskar denna hunden.
Liksom titta,hon har ALLT..Gick helt toppen bra att hoppa med henne.Hon sköte sig hut bra som helst!!!Vet att hinderna inte ser så profsiga ut men vi hade inget annat.Men dem dög lika bra dem.Vi hoppade högre med henne men någon av dem bilderna kommer på filmen sen!!!!
 
Imorgon ska jag och Minelle hoppa med Olli och kanske med Zälda igen<3Kommer i alla fall komma någon form av film imorgon..
Gud vad jag längtar tills jag får rida igen,är värkligen något jag saknar.Så jag längtar,längtar,längtar..Aja kan ju trösta mig med att jag får gå på igångsättningslägret och det blir ju hur bra som helst<3Och jag är ju med på hoppkursen med Boyen och det kan ju inte bli bättre!!!!LÄNGTAR,LÄNGTAR,LÄNGTAR...

Är med Minelle!!!

Hej hej!!!Är med Minelle nu..Vet inte vad vi ska göra men.Har inte kunnat bloggar för dethar oskatt soEdman här.Min dator dog också så det gick inte.Nej nu kan jag inte blogga mer..Men lovar att det kommer film sen=>

<3333

Nom Nom!!!

God morgon!!

Hej bloggen!!Ja vet att det inte var någon bra uppdatering igår men jag va med Julia<3Ja kan  inte alltid ha världens bästa uppdate,ingen kan det...Men jag försöker värkligen hur mycket som helst!!!Idag kommer den nog bli ganska bra men jag kan ju inte låva något...Ska i alla fall inte göra något speciellt idag.

Olli

Hej hej bloggen!!!Kommer en liten film på Olli igen!!!Hoppade med Olli idag med och gud vad han kan!!!Han blir bara bättre och bättre....


YEAH,Du äger bobi

Söötaste lilla bobi,som äger


Olli och Bobi hopptränar

 
 
Ja vet att man knapp hinner läsa texten men det blev något lagg typ..Men ni får väl försöka.
Är jätte nöjd över Olli eftersom det var första gången i hela hans liv.GOOD BOY<3

Filmer kommer snart!!

Håller på att klippa ihop ett par filmer på Olli och Bobi från när dem hoppar..Filmern på Olli kommer sen men jag vet inte om jag lägger ut den på Bobi,vi får se det..Olli hoppade hur fint som helst,han är nog född till  hoppstjärna,tro mig.Ska satsa långt med honom!!!Hoppas också att vi två kommer komma långt tillsammans..
Börjar värkligen få kontakt med Olli och han börjar känna mig.Är så skönt att vi börjar känna varndra.Vi har en lång bit kvar men det är i alla fall en liten bit som är klar<3Tror att Olli är precis den kanine som jag vill ha,passar mig perfekt<3

Vad han kan!!!

Tod ut Olli i hans koppel och gud vad han tyckte det va kul..Ställde upp et litet hinder också och jäklar vad han kunde hoppa!!!Han har aldrig i hela sitt liv hoppat förut och det första han gör är att klippa ett hinder på 20 cm,det kallas talang<33Han värkligen älskade att hoppa,han för fram och tillbaks,upp och ner..Den där kaninen kommer komma långt,tro mig!!!Har fått en riktig hopp kanin nu.
Jag hade förväntat mig att han kanske skulle kunna gå över ett litet kryss på typ fem cm.Men nej du sa han då jag kan mer!!!Är så glad över honom nu..Så jag körde på med samma höjd ett tag och sen tog jag fram ett par andra hinder.Men med dem hinderna hoppade jag bara 10 cm med honom.Sen hoppade jag lite teknik och då var båda hinderna på 10 cm...Han var helt supper duktig idag!!!Kommer film och bilder sen på honom!!!

Tror att jag vet!!!

tror att jag har bästemt mig nu...Jag bloggar HÄR!!!!!!Käns bäst så faktis.Jag hör liksom hemmma här.Så nu säger jag hejdå helt till bloggplatsen,orkar inte hålla på med en massa bloggar samtidigt,blir för jobbigt..Så nu gäller bara blogg.se för mig.Bra va???Ni har inte glömt bort fråge stunden va??När jag får in tillräkligt med frågor så har jag den!!!!!Nej nu ska jag hoppa studsmatta med min bror!!!

God morgon!!!!

Har precis vaknat nu!!!!!Bloggen börjar likna sig själv nu igen,så sköönt<3Har fortfarnade inte bästemt mig om det jag skrev igår...Fåste fundera och ta lite hjälp av ett par vänner!!!Har inte skrivir något om det här på min andra blogg och kommer inte göra det först jag har bästemt mig helt..Så nu får ni vänta och se.

Så där jag!!!

Nu börjar det här likna sadeljorden igen!!!Me har fortfarande inte bästemt mig...Vill liksom bara köra MITT RACE&Ingen annans.Vill värkligen inte härma en ända.Hoppas ni förstår på vilket sätt.Asså i kläder och sånt blir det ju att man härmas eller vad man ska säga,världen är ju inte så STOR när man tänker efter..Har blivit lite deesphis inlägg idag kan man ju säga.Men det behövs ibland<3Vill bara säga att jag ÄLSKAR MIN BLOGG,MITT LIV,MINA BLOGG LÄSARE OCH MYCKET MYCKET MYCKET MER.
JAg är liksom nöjd.Ibland beter jag mig som en bortskämd unge och det ångrar jag VARJE,VARJE gång.
Aja skulle igentligen bara säga god natt!!!Skriver mer om det här imorgon

Så svårt val...

Har ett jätte svårt val nu....Vet inte vad jag ska välja.Måste känas bäst för mig i det här valet som jag måste göra....Men jag vet inte vad jag ska välja.Käner att det inte funkar på blogg.se för jag kan inte byta header,vet inte riktigt hut man gör men typ.Och det laggar vad jag än gör i stilmallen,så jag tycker inte att det är kul längre.
 
Så nu har jag tre val...Fortsätta blogga här precis som förut.
Byta tillbaka till bloggplatsen och gå till baks till den bloggen.
Eller sluta blogga helt.
 
Vet inte vilket svar som är rätt ännu.Gud käns så svårt.
Det käns som om jag hör hemma här på blogg.se men ändå inte.Vill inte att mitt tema ska hinndra mig för att blogg typ.Vill kunna vara fri till att byta header och sånt.Men hur gör man??Kan inte ni va så snälla att länka någon film i komentare om hurman byter header och bakgrund i nya blogg.se..Skulle vara JÄTTE SNÄLLT...Den som gör det blir länkad av mig och jag ska skriva ett långt inlägg om dig som gör det!!!!
Vet att det kanske inte är så mycket att bli länkad på min blogg men några läsare har jag ju faktis så bättre än inget...
Så jag ska tänka noga nu så att jag känner att jag gör rätt val.Kommer fortsätta att blogga här precis som vanligt och jag kommer nog inte skriva så mycket om det..Men när jag bästemt mig kommer det ju upp såklart!!!!
Ska försöka att byta header oc sånt på min test blogg som jag har!!!Så om jag förstår hur man ska göra byter jag nog inte.Aja kommer inte skriva mer om det här nu..
 

Fattar näda????

??????????????

Hej hej!!!

Har inte gjort något speciellt nu när vi kommit hem från finland.Har typ väntat på att melissa ska komma till mig!!!!Så jag vet inte vad jag ska göra nu....Olli hade mått jätte bra undertiden vi va borta,var jätte skönt att få höra det!!!Vet inte riktigt vad som har hänt med bloggen.Min statestik har sjunikt HUR mycket som helst..Bloggar ju inte för att jag vill ha bäst statestik och komma upp på tpplistorrna,jo det klart att det skulle vara roligt men jag bloggar för att jag tycker det är KUL,jätte KUL<33Spelar ingen roll för mig om jag har 5 klick eller 1000 klick.Ja bloggar för att det är så himmla kul och inte för något annat,inte nu i alla fall.
Jag ska köra mitt race och inte härma någon annan känd bloggar.Man kommer ingen stans genom att försöka vara någon annan,har förståt det nu..Jag är jag och du är du ingene annan.Hatar folk som härmas,eller det bror på hur dem härmas.Jag tycker att man ska så för det man tycker och köra sitt RACE,INGEN ANNAS.Det klart inom bloggningen har man ju folk som ÄLSKAR en & HATAR en.Det får man ju ta.HAr läst på ett par ställen där dem skriver ÅÅÅ Ni äör så dumma,skriver jätte elkat komentarer till mig.trorr jag slutar blogg....
Men varför????Gör man det för läsarna eller för att man tycker det är kul?????JO kanske båda,kanske för att det är KUL,eller bara för att få hög statestik och kunna skryta om något..Men så ska man inte va,man ska va nöjd med det man får...Har du kämpat för att få en komentar jätte länge då ska du vara AS NÖÖJD..Skit i dem där STORA STORA bloggarna som har 300 komentare varje dag..Är man bättre för det????Det tycker inte jag..Vet att många kommer tyckat att jag är en idiot som skriver så här.Men jag skriver vad jag tycker...Tror mig har fått mycket skit i mina dar...Många har sagt att jag är en bortskämt liten ung jävel  som bara tänker på sig själv..Men det är fel.
 
Jo ja jag är lite bortsämt men får man inte va det???Men mycket som många tror är INTE det minsta sant..Inge vet saningen.Ja vet knappt saningen.Hur kan vissa då säga hon får det & blablabla.Tro mig ingen vet typ inte ens JAG vet.NE USCH..
Jag ska inte sitta och säga nu att det är så synd om mig och att jag har det piss.För det har jag ju inte.Har ett jätte bra liv,som många skulle villa ha.Får fråger då och då hur gör du för att få så hög statestik???Och jag fattar inget i det..Ja  har inte hög statestik,har jätte dålig statestik.Har ju inte ens en egen header som jag kan komma med...Så den behöver ni nog inte fråga mer ännu.Och som sagt statestiken spelar INGEN INGEN roll.
Deklart att man vill komma upp på topplistorna skulle ju va jätte kul men...Det blir så mycket problev då...Och att bå i oxelösund är inte rätt platse.Nej du vad alla prat skit här,ingen rolig plats alltid.Och när folk prat så är det oftast inte ens sant.Säger ju inte att ALLA pratar skit men många gör det.
Så det jag ville komma fram till va...KÖR DITT RACE&INGEN ANNANS.....
 
Nej nu när jag har var så tråkig och skrivit så himmla långt kan jag glädja er med att jag kan ha frågestund...Får jag in lite fråger så har jag den om kanske två tre dagar....Så fråga på nu om ni vill ha fråge stund....
Kom ihåg att jag älskar mig,mitt liv och min blogg...Kommer alltid att göra det också<33

Hemma

Är hemma från finland nu!!!Kommer bara bli ett snabbt inlägg för jag är jätte trött...Ja hade de i alla fall jätte trevligt i finland.

Vet att uppdateringen var helt jäkla usel där men det kan ni väll överleva???Var inte så lätt när man inte hade någon dator och det var jätte segt att blogg från mobilen.....Men uppdateringen ska bli bättre nu!!!!Saknde Olli som jag vet inte vad när vi va i finland,så nu när jag kom hem sprang jag till honom och pussade han!!!!Han e ju för mysig<3

I Finland!!!!


God morgon!!!

Idag åker vi till finland!!!Vi kommer inte åka först en halv fyra så innan däss kan jag uppdatera bra,om jag hinner.Tror jag ska va med Melissa innnan lunch och Minelle efter lunch....På själva finlands båten vet jag inte om jag kan uppdatera,hoppas på det.Men på spahotelet ska det nog gå bra,hoppas jag i alla fall!!!!Nej en ska väll göra mig i årdning så att jag kommer iväg någon gång.Men lovar att jag ska försöka hinna updatera sen..

Asså jag vet..

Vet att jag inte uppdaterat idag,har inte hunnit...Har haft mycket att göra så jag han inte uppdate.Har vart med Minelle,packat iinför finland,städat Ollis bur och jag måste få vila någon gån i mellaan.Så har helt enkelt inte hunnit.Tråkigt,men så är det.Uppdateringen kommer bli sämre i finland,asså i morgon tills på torsdag.Ja som sagt vi åker imorgon vid halv fyra och sen kommer jag hem tidigt på torsdag morgon.Så efter halv fyra kommer jag knappt kunna updatera alls.Kommer kunna updatera när vi kommer till hotelet tror jag!!!Men det gör vi inte förs på tisdags morgon...Men sen kan jag nog uppdatera lite i alla fall.Så häng med och håll koll..