god natt!!!!

SÄger god natt nu......

Nu kommer den

Ja vet att den inte blev så bra men den får duga..

Asså gud..

Vilken jäkla tid det tar att ladda upp ett litete videoklipp....Blir bara så arg på allt typ nu..Förklar sen.

Vad har hänt??

VAd har hänt igentligen???Min statestik har sjunkt hur mycket som helst....Är bloggen inte bra eller??Aja får fundera på det här....

Kommer den kommer

v bloggen kommer,lung ba lung..

Hemma

Cha cha,är hemma från mormor nu!!!Olli tyckte att det var jätte kul att få spring på mormors bord!!Fast transport buren gillade inte Olli heller,tror inte dne är så poppis hoss någon kanin...Hoss mormor fikade vi i alla fall och pratade en massor.Det kommer en v blogg senar,asså den måste laddas upp på youtube först och det kan ta tid..Men den kommer.Det är ju så himmla himmla fint väder idag så idag ska jag ut och fota,tror typ att jag går ut så fort jag skrivit klart det här inlägget!!Kanske kommer någon v blogg då med!!Vet inte vad jag ska fota men något blir det!!Kanske på Olli,men det får ni se....

ut och packa Olli

Nu ska jag gå ut och lasta in Olli i sin transport bur..Tror inte att jag kommer bli så poppis av honom!!
 

V blogg kommer

Hej bloggen!!!En videoblogg kommer så fort den är uppladdad på youtube!!!Är lite sur på den dumma kamran som absolut inte ville funka..Men den får duga.Ska försöka få upp den innan vi åker till mormor!

AAAAAAA,inget att gööra..

USCH,finns inget att göra typ...Har såå tråkigt nu.Vad ska jag hitta på???

hej hej igen!!!

Hej hej bloggen!!!Melissa va med Minelle så då hade jag inget att gör så jag tar ett inlägg nu....Vet faktis inte vad jag ska göra idag,tror att jag ringer Julia,vill värkligen va med henne igen.Var så sjukt länge sen..Men hon svarade inte igår så jag får väll ringa idag igen!!!På eftermiddagen vet jag i alla fall att vi ska in till mormor en sven.Då ska vi också ta med oss Olli så att hon får se honom..Så den svengen hoss mormor kommer jag nog inte kunna uppdatera,men jag vet inte..Det bror på.

god morgon

JA vet att uppdateringen inte va någon bra igår...Men jag kan inte alltid ta bloggen först.Hade andra saker igår som jag gjorde..S min uppdatering kommer bli lite varierande iblan och det kan ni väl gå på eller??????
Jag lovar att det åtminstånde kommer 2 nlägg varje dag.Men jag har inte alltid tid att kläma upp 13 inlägg varje dag,tyvärr.
Men jag ska försöka så gott som jag kan..Okej eller???

God morgon!!!

Idad ska jag och Melissa och ner till stan i oxelösund och titta lite!!!!Vi kommer cykla ner dit vi tio ungefär!!!Vi ska gå in och titta va dem har på tiokroners affären för dem en aningm har utförsälning där!!!!Så man kan nog hitta lite småt och gått!!!När vi kommer hem har jag inte en aning om vad jag ska göra...Förmodligen va med Melissa på förmiddagen och efter lunch ringer jag nog Julia,jag vet att hon så himmla gärna vill se Olli såd et ska hon får gör.Hon ska få titta ut ögenen om hon vill...Ja men han är ju för gullig<3Fick bli ett snabbt inlägg för jag måste börja fixa lite saker tills vi ska cykla iväg...Men vi hör sen eller???

Hinner inte:(

Hej bloggen!!!Jag hinner tyvärr inte lägga upp några bilder...Men jag lovar att jag tar en videoblogg istellet och vissar alla min köp!!!
Ja vet att uppdateringen inte vart så bra idag men den blir bättre imorgon!!!Då kommer jag blogga,blogga och blogga lite till.Toppen va???Tror också att det blir något mer inlägg idag men jag vet inte säkert...Svar på frågestunden kommer också imorgon,hoppas jag!!!Nej men måste gå och duschan nu så vi hörs sen,tror jag!!!

Hemma!!

NU har man kommit hem från norrköping!!!Har värkligen vart en grymt dag och jag har shoppat en massor.Asså min mamma måste ha fått spel eller nåt.Asså jag fick ett par converse,dem var skit snygga.Men mamma som är så himmla ekonomisk skulle ju aldrig en falla sig in på att köpa ett par såna där skor till mig.Men jo ni det gjorde hon och gud var överlycklig jag blev.Gud ÄLSKAR converse<333 Åååå vad glad jag blev.
Jag fick en massa mer kläder också och allt var snyggt!!!!Kommer en massa bilder sen,eller en videoblogg kanske

Mot norrköping


HUMMM??

Humm,vad ska jag göra i fem minuter???För om 5 minuter kommer Melissa hit och hjälper mig att spela in en film.
Ska spela på mobilen den här gången för då kan vi nog spela längre än 5 minuter....Så ruttet att man inte kan spela längre.Så vi får hoppas att det går att spela på mobilen,asså längre en fem minuter...

Cha cha!!

Jag ska snart ta frågestunden,ska bara ringa Melissa och fråga om hon kan filma....
Olli har varit inne nyss och gud vad han är klättrig,han ska va på allt och vill nosa på allt<33Han e så SÖÖT.Tycker att det är bra att han vill vara på saker och nosa,då lär han sig ju känna oss och vårt hus!!!
Ja han är för söt!!!!

God morgon!!

Idag tar jag del två på min fråge stund,kommer någon gån här på förmidagen tror jag!!!!!!!Antingen det eller på kvällen eftersom vi ska till norrköping idag också!!!!
Olli blir ju bara bättre och bättre,han är redan hur lund som helst.Tror han kommer bli en toppen kanin i slutänden.
Ja har bästemt mig för att träna hoppning med honom och ställa ut honom.I utstälning ska jag bygga upp honom så att han får en 95 och inom hoppning vet jag inte ännu.
Tycker det är bra att sätta lite mål som man vill nå upp till.Känner redan att jag börjar komma in lite gran i Ollis rutiner och det är skönt.Tror också att Olli börjar vänja sig vid oss.Nej men nu måste jag gå och äta frukåst....

God natt!!

Ja som sagt säger god natt nu men ska inte lägga mig ännu
Yeah,Bobi<3

Passar perfekt

Tavlan som jag fick av mamma passar jätte bra på min vägg,inser nu också hur mycket jag saknar Ludde.Han var värkligen min ALLT.Älskade han mer en vad jag trodde.Han betyde värkligen hur mycket som helst för mig.Olli kommer aldrig kunna ta den platsen i mitt hjärta som Ludde tog.Vad ska man säga???Jo,kärlek vid första ögonkastet.
Blev helt såld av honom,asså första gången jag såg honom.Åå vad jag älskar honom<333Men nu finns han inte mer.Olli är ju världens gulligaste lilla kaninunge.Men jag har inte hunnit fått upp den kontakten med honom.Jag är främande för honom och han är främande för mig.Vi måste bara lära käna varandra lika väl som jag lärd känna Ludde.Ja visste liksom precis vad Ludde ville,det minsta lilla så förstog jag.Men jag fårstår inte Olli ännu.Har ju bara haft honom i två dagar så det är väl inte så kånstigt.Men den resa jag och Ludde gjorde tillsamman var underbar ska ni veta.Hoppas bara att jag ska få göra samma underbara resa med Olli.Inte för min skull utan för hans.Tycker han förkänar det....
 
Japp,Olli ska få samma underbar liv som Ludde fick.Älskar Olli lika mycket men fattar bar inte det ännu.Vill först bygga upp en kontakt och lära känna honom.Men det är ju det att det tar tid,en väldans tid.Men ja ska ge Olli all den tid han böhöver,tro mig...Men det där året jag hade Ludde bara sprang iväg.Men nu känsd det som om det där året var evigheter,asså när man tänker efter så tog det sån tid att bygga upp den kontakten som jag fick med Ludde.Men jag ska få samma kontakt med Olli.
Vill inte att Olli ska få samma liv som Ludde.Olli ska få ett friskt liv och han ska bara få leva ett underbart kanin liv.Gud hoppas ni fårstår hur mycket jag älskar dem två.Men min första önskan nu är att Ludde kommer tillbaks till mig.Men Olli ska också stanna då.Ja vill liksom har båda två nu,älskar båda.Kan inte fårstå att dan kom,att dan kom när Ludde skulle dö.Ne usch vad hemskt det va att vakna den dagen,vill helst inte tänka på det.
Nej nu ska jag inte deppa ner er,alla ska ju inte böhöva lida av det här.Så nu får jag skriva om något roligare...
Ja kan ju bäretta om ridlägret jag va på förra veckan....
Ja hade Boyen på det ridlägret och hela lägret var hur kul som helst.Vi red två pass omdagen,hade ett teori pass och en massa stall vård!!!!Boyen var hur mysig som helst.Han va lite envis på ena hoppningen då han hade fått för sig att hindrerna var JÄTTE läskiga,så han ville inte hoppa alls.
Fick ju över honom men han tyckte det var läskigt.Men sista dagen när vi hade hoppning var han hur fin som helst.INte alls rädd utan samma gammla glada Boyen som älskar att hoppa.Den dagen hoppade vi en bana på sju hinder.Klara alla hinder utom det sista för då vägrade han.Men jag kom på det igen och då gick det galant!!!
Slut höjde på den dagen var 85 cm.När vi hoppade 85 cm ladda han på så ja vet inte va.Hoppade typ 40 cm över hindert.Var ju inte bäred på det så det blev lite konstigt,men det gick bra!!!!Så är jätte nöjd över ridlägret......
Nu har ni ju fått ett ganska långt inlägg så jag kommer nog inte blogga fören jag säger god natt.Men det är inte säkert,kanske sländer in något inlägg i mellan!!!!
 

Svar på frågorna del 1!!!

Vet att det inte blev så bra men det får duga.KOmmer nog en del två imorgon så fråga fråga fråga!!!

Vilken tid det tar

Asså herre gud vilken tid det ska ta.Håller fortfarande på att laddar upp frågorna.Ibland blir man trött på all teknink som fins...

Inget att göra..

Har inget att göra nu,Melissa svarade inte.Så vad ska jag då hitta på??

Ska jag eller inte???

Ska jag ringa Melissa eller inte????

Titta vad Mamma kom med<3333

En tavla på mig och Ludde,blir SÅÅ GLAD<333333

Film på mig och Boyen!!

Här kommer filme på mig och Boyen!!Ja vet att det laggar lite..

svar kommer snart!!

Melissa hjälpt mig att filma och jag hade fått in ganska många frågor så jag körde frågestund.Så den kommer väll komma snart!!!!Blev ju bara 5 minuter för det gick inte att filma längre,så fortsätt att fråga en massa så har jag en del 2!!!

CHAAAAAAAAAAAA

Är med Melissa och nick nu,vi har hoppatstudsmatta och ätit glass ocg pratat typ.Vet inte vad vi ska göra nu men något hittar vi väll på.Vet att dem här inläggen är hur ruttna som helst men jag vill ändå hålla en bra uppdatering så att ni vet att ja lever liksom.Ska ta ett videoilägg lite senare idag om jag hinner,kan fråga Melissa om hon kan filma sen.
Ni har väll inte glömmt frågestunden?????

Fråge stund!!

Tänkte ha fråge stund så fråga fråga på!!!

<333

Hej hej!Har inget att göra nu.Vi har vägt Olli och han vägde lite för lite,så vi måste fetta på honom.Fast det är nog ingen fara han är bar lite underviktig.Kommer ju inte hända så mycket under sommar lovet så inlägg kommer nog bli ganska tråkiga tyvärr.Fast lite kommer ju hända.På måndag åker jag ,mamma,Fredrik(min brors),Johanna och Birgitta till Finland.Där ska vi bo på spa hotell och gå på stan och bara chilla!!!Kommer uppdatera från hotellet en hel del.

Mat time!!!!

Ska snart äta mat!!!!Olli har precis varit inne och sprungit lite på vårt bord.Han värkar tycka det är jätte kul att få spring inne ibland!!!!Fast han är fortfarande lite rädd i sin bur,i alla fall när man ska ta upp honom.Men han ska nog vänja sig.Ja fotade Olli för en stund sen så jag kommer lägga upp dem bilderna efter min mat.

AAAAAA

Asså gud,tycker det är så himmla svårt att välja rubruk.Vet liksom inte vad jag ska ha för rubrik tillslut.Försöker alltid med en bra rubrik men oftas blir den kass.
Vet inte vad jag ska göra nu men får hitta på något.Olli måste få vila en stund,har redan tagit upp honom två gånger idag och jag vill helst inte stressa han för mycket.Är ju bara en lite unge.Så han kan jag ju inte hålla på med nu.Ringa Melissa kan jag ju göra.....Men vad ska vi göra då???Pärla något snyggt armband eller halsbang kunde jag ju gjort om jag hade haft några snygga pärlor.Fläta något armband skulle jag ju kunna göra,om jag har någon snygg tråd och det är inte säkert.Rida vill jag göra men vad sk ajag rida på...
Ja vill göra mycket men alltid funkar det inte.Nej men nu får jag väll hitta på något som funkar.

V blogg kommer.

En videoblogg kommer senar.Vet bara inte vad jag ska säga och vad jag ska filma.För ska jag filma mig böhöver jag ju hjälp och jag har innge som kan hjälpa mig.Men något blir det nog sen.Kommer även göra en v blogg imorgon och då visar jag alla kläder som jag kommer att köpa imorogn.

God morgon!!!

Nu har jag vaknat,tagit upp Olli och skickat ett mail.Så nu ska jag bara äta frukåst och sen göra inget typ.Ska försöka ha samma uppdatering idag som jag hade igår!!!!!!!Kommer kanske en v blogg sen.Imorgon drar Mamma och jag in till norrköping och då ska det shoppas.Ska gå in på alla ginatrickåt dem har där.Och på typ alla andra klädaffärer där!!!!!Älskar värkligen att shoppa.Nej men det fick bli ett snabbt inlägg nu,måste äta frukåst.

God natt

Säger god natt nu fast ska inte lägga mig ännu...

Hahahahahaha

Hahaha,filmade Bobi som far rund som en galning!!

Bobi!!!

 
Fotade Bobi lite så ni får dem bilderna nu.Finns mer men dem måste man vända och det orkar jag inte just nu.

Åå längtar!!!

Längtar tills på torsdag,ska och shoppa med Mami då!!!Kommer bli grymt.Böhöver värkligen uppgradera min gadiråb ett par levlar.Är väll inge fel på vissa av mina kläder men några klädelsplag är så illa så att man nästa spyr.Är väll inte så många klädelsplag som man nästan spyr över men det finns vissa.Så vi ska först till stan i norrköping och sen till ingelsta köpcentrum.Kommer bli nice,inte bara gå i nyköpin i samma gammla affärer hela tiden.Man tröttnar ju efter ett tag,å ja är bara 12 år.Så det ska bli skönt!!!Nej men nu ska jag förtsätta att va med Melissa!!!!

Väntar

Väntar nu på att Melissa och Berith ska komma.Berith vill titta på Olli och Melissa och jag ska va.Så medans jag väntar slänger jag in ett inlägg.
Tar veckoplaneringen för den här veckan nu!!!
Onsdag:Vänja Olli vid att ta upp honom och lite sånt
Torsdag:Till norrköping med Mami och shoppa,NOM NOM
Fredag:va med Julia om hon kna ska ju va med Olli också
Lördag:Va med Olli
Söndag:Va med Olli
 
Ungefär så här ser min vecka ut idag,inte mycket alls.
Nej nu kan jag inte förtsätta för dem kom nu

V blogg med Olli

Ja,Olli hjälpte mig med videobloggen idag!!!

Kommer sen!!

Sen kommer en lite vblogg med Olli,filmar han och pratar lite.Blev väl inte den bästa eftersom det var den först men den får duga.

Är med Melissa Nu

Cha cha!!Är med melissa nu!!!!Ska vissa henne hur man byter namn på sin blogg.Hon har inte här utan hon har på bloggplatsen.Gå gärna in på hennes blogg www.ryttaren01.bloggplatsen.se

Cha Cha!!

Nu har jag fixat lite med filmer som jag tänkte lägga upp sen här på bloggen,blir tyvärr lite gammla hoppfilmer.Det är när jag och Boyen har hopptränat och lite sånt.Har tyvärr inget nytt nu eftersom det är sommarlov.Mend et kommer,jag lovar.Lägger ut dem sen här på bloggen!!!!!
Ska va med Melissa nu så får uppdatera mer sen!!!

Lite bilder!!

Hej!!Bjuder på några bilder nu<3
Det här var sötaste Olli,min lilla kaninunge!!!
Det här var jag,då vet ni ju har jag ser ut!!!
 

Hej hej

Hej hej bloggen!!!Den här bloggen är ju jätte ny så jag har inte kommit så långt ännu.Har en till blogg på bloggplatsen och där heter min blogg likadant fast bloggplatsen.se istellet för blogg.se
Men jag kände att bloggplatsen inte passade mig så jag gick över till blogg.se istellet.Har skickate et mail till Emilia som gör så sjukt snygga designer och då frågade jag om hon inte kunde hjälpa mig med en design till mig.Hoppas ju såklart på et JA!självklart.
Tycker värkligen att hon gör så grymt grymt grymt snygga designer.Gå gärna in på hennes blogg och kika in
www.emiliamjaaou.blogg.se
Tycker värkligen att det är värt att lägga 5 minuter av sitt liv och gå in och titta på hennes blogg.Hoppas att den här bloggen blir lika bra som den gammla jag hade.Kommer inte sluta blogga helt på den gammla för jag har så många läsare där,eller många och många men ett par styckna!!!Men jag kommer skriva STORT på min andra blogg att jag har den här och att ni får jätte gärna börja läsa den.
Just nu är det ju sommarlov så det kommer ju inte hända så mycket men liet händer ju.Kommer nog just nu skriva mest om Olli min lilla kanin unge som jag fick hem igår.Var tyvärr tvungen att lämna min gammla kanin Ludde.Var tvungen att avliva honom pågrund av en magsjukdom.Den madsjukdomen gjorde så att han blev jätte lös i magen och blev jätte trött.Så vi beslöt att avliva honom.Så igår hämtade jag en ny liten kanin unge som heter Olli<3
Aja det var väl allt jag hade och säga för nu så cha cha bloggen

Hej och välkommen!!

Hej och välkommen till min nya blogg!!!temat och headern är bara tillfälig,ska försöka byta senar!!!Hoppas att ni kommer gilla den här bloggen!!!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.