Haha..

Miro skrämde skiten ur mig förut..Jag skulle gå ut och titta om hans bur dör va stängd.Då tittade jag och när jag hade gått typ 2 steg ifrån hans bur stammpa han högt  som jag vet inte vad.Och jag blev helt livrädd och skrek jätte jätte högt..Haha att en sån liten sak kan skräma skiten ur en..Lite kul låter det ju faktis att min kanin skrämde mig så ja höll på att DÖ.Men jag är lätt skrämd ska ni veta!
Jag har även ficksat Linns nya design, http://linnyourlife.blogg.se/ .Blev ganska nöjd själv,gå gärna in och kika!!Hade fått en perfekt idé i huvudet.Och ja den blev faktis snygg måste jag nog få säga!Hoppas bara hon blev lika nöjd som jag blev!Vi får hoppas det!
Men jag vet inte om det här blir sista inlägget för idag,kanske..OM det blir så...GOD NATT!!

Rubrik?

Usch,hatar att hitta på en rubrik,tycker det är så himmla svårt..Inte alls bra..Måste ju va en ganska lågisk rubrik,så att inlägg värkar läsvärda liksom!!
Nu ikväll händer inget speciellt,jag ska väll chilla,sitta vid datorn eller TV!!En helt vanlig söndags kväll blir det!!!!!Skönt att få ta det lungt på en söndag!En sak jag har tänkt på är att jag ÄLSKAR julen,värkligen älskar den!Längtar som ja vet inte vad tills det blir december..Älskar att jul pynta,äta god julmat och få va med hela släckten och mysa!Men bäst är nog kallae anka på julafton!Gud när jag tittar på det blir jag så glad!!Ååå Julen är BÄST!!!!!Ja vet inte varför jag gillar det så himmla mycket,men det är så mysigt!
Ja har redan börjat göra julklappar!Och skriva önske-lista Hahah.Jag är helt galen vid jul.Men inte galen Crazy, utan galen lungn typ.Det är bara så bra!Haha nu blev det mycket jul..Men det är nog inte bara jag som värkligen ÄLSKAR julen...Eller???Men men julen kommer den med!
 
 
Den här låten har inget med julen att göra.Men jag blir glad när jag hör den,den är lungn men det är ändå tempo i den!!

I DON'T CARE I LOVE IT!!!!!!!!!!!!


10 dagars lista!

  • Bild på din första kanin
  • Första hästen du red
  • Varför valde du att skaffa kanin
  • Favvo färg
  • Favorit mat
  • Ditt bästa minne
  • Vad är det värsta du gjort
  • Någon du skulle villja byta liv med för 1 dag?Varför
  • Vad vill du helst ha just nu?
  • Varför fick du för dig att du skulle göra en 10 dagars lista?

Ja nu kommer jag köra det här varje dag i 10 dagar!Alla inlägg ska fixas nu,dem kommer på tidsinställda inlägg!


Höpplös är du i alla fall INTE

Nej gud vad Olli kan hoppa,han är helt otrlolig,nu hoppade han en bana på 8 hinder,var av ena va ett längd hinder som va 120 CM långt!Blir så glad när han hoppar så bra och tycker det är kul!!Så duktigt så!Vi tränade på krokig bana idag!Det behövdes för vi tränar nästa ALLTID rak bana..Men han fixkar krokig bana fint fint!

God morgon!

Söndag idag då,en chillig söndag kommer det nog bli!!Tycker faktis att jag vart rätt flitig idag,jag har hunnit städat lite på mitt rum,vart hoss Bobi och Prinsen,där fick dem pellets,frrukåst!Sen fotade jag även dem!Fick mycket fint på både Prinsen och Bobi!Trodde inte att det skulle gå och fota Bobi,för han far runt jätte mycket i sin bur..Men om man matade honom med pellets såå att han hade något att äta på hela tiden gick det jätte fint!Han va riktigt duktig på att modella!Prinsen va också jätte duktigt,han satt ju mer still,hans bilder blev mycket lungnare!Bobis blev det lite mera liv i heller vad man ska säga..Men alla bilder blev bra!
 
Sen gick jag hem efter att vart där i 20 minuter typ och fotade Olli och Miro!Olli gick typ inte att fota,fick inga bra bilder alls på honom..Men Miro fick jag ganska mycket fint på,han är grym på att modella,många som fotar skulle nog gilla att fota honom..Han ställer upp sig så himmla himmla fint och bara kör på liksom!Riktigt grym kan jag säga!
Det är väll ungäfär vad jag har syslat med under morgonen!Ska fixa lite tidsinställda för jag vill ha lika bra statestik under veckan som jag har haft nu i helgen..Och då ska det vara bar uppdate!Så det ska jag fixa straks!
Men fortsätt att fråga en massa massa massa i frågestunden så svarar jag på alla frågor någon gång i vekcan!!!

God natt!

Ska inte gå och lägga mig ännu..Men kommer nog inte uppdatera mera idag..Dagen har var väldigt lungn och avslappnad,har ju inte hänt något speciellt...Men ändå bra!Nu ska jag nog bara sitta och chilla tills jag går och lägger mig!!God natvi hörs imorgon!!!
 
GLÖM INTE FRÅGE STUNDEN,EN MASSA KOMENTARER TILLS IMORGON NU DÅRA,EN MASSA MASSSA MASSSA MASSA MASSA FRÅGOR!!!

V blogg!!

Kommer komma fler inlägg senare,jag säger nämligen vi hörs imorgon. Men vi kommer höras redan ikväll,lite senare bara!!!GLÖM INTE FRÅGE STUNDRN BARA.


Blir så glad!

Blir så glad när jag får en massa fina bilder på mig och Boyen,Är jätte tacksam över att du är min vän,vill absolut inte förlora dig..
Tack så jätte mycket<3http://hastgladamatilda.blogg.se/
 

Frågestund!!!

Nu har nu chansen,fråga peresis vad ni vill,SÅ svarar jag i en vblogg eller i ett inlägg!!
Så KLARA FÄRDIG GÅÅÅÅÅ FRÅGA PÅ NU EN MASSA MASSA MASSA!!!!!

....
Färdig!!

Nu har jag hjort mig klar, mamma och pappas kompisar kommer hit för att äta go mat och prata en massa! Ska försöka ha då bra uppdatering dom möjligt. Men kan ju aldrig liva något.. Men en massa bilder kommer i alla fall!!!

Vad gör jag för FEL?

Asså seriöst,min statestik är så grymt dålig,gör jag något fel??På min andra blogg va den MYCKET bättre.Asså det är ju inte så kul att blogg om man ALDRIG får komentarer.För jag har alltid några läsare..Ni kan väll komentera lite,hur svårt kan det v att om man klickar inte på en blogg kan man väll skicka en komentar,jag uppdatera ju ändå helt okej..Ska jag börja ha mer regelbunden uppdatering,att det blir typ 2-5 inlägg varje dag??Något gör jag ju som är så himmla fel.För jag vet massor som bloggar och uppdaterar typ 1 gång om dagen.Men har typ ändå 10 komentarer på varje inlägg.Och typ alltid 50 besökare.Medans jag som värkligen vill har typ 6 besökare och inga komentarer.Ibörjan hade jag ganska grym statestik..Men är mina inlägg tråkiga..Ni får jätte gärna komentara på vad jag ska förbättra och vad jag gör så himmla dåligt....
Det här var RIKTIGT länge sedan,på ridlägret med Seven-up!

GALEN..Hahaha,ja är helt bombad tror ja.. Ja har redan börjat med julklappar..Bara sådär en tre månader innan julafton:-)

Sry..

Har verkligen inte känt för att blogga,jag har vart mest trött och ointreserad av allt.Så jag har valt att inte blogga.Men nu ska jag sätta igång igen!!!Kommer komma fler inlägg från datorn senare idag....Har faktis inte hänt något kul heller så ni har inte missat något speciellt..Här ska det stå en rubrik..

Idag har jag inte uppdatere för det har seriöst inte hänt ett skit.Jag gick till skolan,va där åkte sedan hem.Och jag har typ ruttnat bort här hemma.Det har vart skit skit tråkigt,har värkligen inte hänt något.Så jag struntade i att blogga för dem inläggen hade händå bara blivit jätte jätte tråkiga...Så därför har uppdateringen vart jätte dålig...En ny header är på G,fick världens idé så jag satte mig och började pyssla lite,det blev ett ganska bra resultat till slut!Va inte så nöjd med min som jag har nu,den är så himmlens "B" eller vad man ska säga.Så jag gjorde en ny!Jag tror att ni kommer gilla den också!Men jag ska byta header nu och bloggar kanske sen.Annars får ni vänta tills imorogn,då är det hoppning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

God morgon
Dagen!

Idag har det vart en väldigt lungn dag,vi slutade ju jätte tidigt så det blev mest chill!Jag har även vart med Julia och det va skit kul!Vi pratade,lyssnade på musik och hade almänt trevligt!Lite tjeje tid liksom!!!!!!Annars har det seriöst inte hänt något kul.Olli mår bra,Miro med!Vi tar ju även han om Bobi,Prinsen,Milou Och Nicks fisskar.Så det bli många djur att ta hand om./ stycken.Och då räknade jag inte med alla fiskar.Utan vårt akverium och Nicks!Fast jag själv tycker inte att fiskar är så speciellt kul.Mest kobbigt när man ska städa akvariumet...Man kan ju inte göra något med dem.Dem äter ju bara och bajsar typ..Hur kul är det liksom..Inte kul alls.Så Kaninerna och Milou är mycket roligare!Milou är Melissas hamster!!Han är SKIT SÖÖÖÖT kan jag säga.Något av det sötaste på jorden!Nej nu ska jag fixa lite saker men mer uppdate kommer nog komma!

Haha!
Städ time!Ja,det ser ut som om en gris bodde här. Så nu ska jag städa,lyssna på musik och bara prata ned Julia!!!!!

Sep. 25, 2012
Love<3
Så Chill!

Haha ja för vi slutade 11.15!Såååååå Chillll jao!Så nu är jag Med Julia! Vi hade först gympa och sen bild! Många lektioner... NOT.Så det va riktigt skönt att få,chilla lite idag!!!
Men ner uppdate sen! Ja har liksom bara mobilen nu. Så mer kommer senara!!

Så jäkla underbar!

Måste bara säga att Matilda (http//:hastgladamatilda.blogg.se/) Är en av dem underbaraste mäniskan på jorden,hon är så himmla snäll!
Den här bilden gjorden hon på mig och Boyen!Det var på vår första dressyrtävling och vi vann!!!Betyder ju hur mycket om helst för mig liksom!Blir helt mål lös när jag ser en mäniska som henne!Asså att va så stark är helt otroligt!!!Du ska bara veta att du betyder mycket för mig!!!!

Så jävla grym!

 
Är så jäkla nöjd över ridningen,ja fick Boyen och han va så himmla himmla snäll och lungn,så fin som jag vet inte vad!Han va en liten prins!!Vi började med att lägga upp stigbyglarna och jobba dem utan stigbyglar i traven.Sen la vi ner dem och jobbade dem lite mer i traven.Sen började vi jobbba dem i galoppen!Då skulle vi öka galoppen  när vi va på öppna delen på volten.Där skulle vi även stå i lätt sits!Sen på andra delen av volten skulle vi sätta oss ner och gå tillbaks i arbetsgalopp!Boyen va jätte fin i arbetsgaloppen!Och han längde bra på öppna delen också!Han lyssnade och földe med fin fint i båda varven!Han va pigg och framåt.Lite taggad också!Kom lite små hopp i fattningarna ibland,min lilla buse!!Men riktigt fin va han!Sen började vi rida på bommarna! Det så ut såhär ungefär!!
Är kass på att rita i paint men hoppas att ni fattar lite i alla fall..Ja,så här såg det ut.Vi skulle först rida in över bommarna och sen in i serpentinen!!Det gick jätte bra,han va framåt på bommarna och jätte fin i serpentinen!Han hade en fin form!Är riktigt riktigt nöjd över honom,han va super idag!!!Kunde nog inte gå så mycket bättre..
Nästa måndag har vi hoppning och då ska jag ha honom igen,skoj skoj!Haha men det kommer nog gå toppen på hoppningen!Så det taggar vi för nu!
 

Vecka 39!

 
Måndag:Först skola.Sen ha markarbetes pass på stjärnholm!
 
Tisdag:Skolan,sen blir det att åka hem eller va med någon kompis!
 
Onsdag:Skola som vanligt.Sen hem eller va med någon kompis.Städa Ollis bur!!
 
Torsdag:Skola.Sen hoppträning på stjärnholm!
 
Fredag:Skola.Sen hem eller va med någon kompis..
 
Lördag:Såva ut.Sen va jätte mycket med kaninerna!
 
Söndag:Kanske och och rida Vivvi och Troja!!
 
Ungefär såhär kommer min vecka se ut.Ganska lungn!Under veckan kommer det även dyka upp en fråge stund,vet inte när men det kommer i alla fall komma någon gång under veckan!Annars händer nog inget speciellt.Ska Försöka ha bra updaterinh också!Men det här kanske bli mitt sista inlägg.I sånna fall god natt..
My Heart<3

F5!!

Har bytt design nu så tryck F5 om ni inte ser den!Blev ganska nöjd över den faktis.Och jag blev färdig med allt för en gång skull!!

SKIT

Filmen sparades inte.Så jag måste göra om ALLT.SÅ nu kommer inte filmen idag,tyvärr.Usch vad trött jag blir....Men imorgon kommer den kanske...

Filmen är påväg!

tog längre tid en vad jag trodde att fixa själva filme.Men den är frådig för att laddas upp på youtube nu i alla fall!
Ja va ute och hoppade med Olli förut och gud vad grym han är,50 cm hoppade han idag.Och 1 meter långt.Han är bara 5 månader och hur hoppglad som helst.Asså han sken av glädje när han fick hoppa!Åå ja blev jätte glad när jag såg hur galad han blev!Så himmla roligt..

!Olli hoppar


Så grym<3

Det gick så jävla bra idag,han va helt underbar.Pigg,glad och framåt.Han lyssnade och va en stjärna!Asså jag va så glad,han va glad.Alla va glada..Så jäkla skönt när det går så himmla bra!Matilda var där,så hon filmade.Tack,tack,tack du är jätte snäll som ställer upp så himmla mycket för mig!Så ja allt va perfekt idag.En massa goa människor och en massa goa djur.Så skönt att få åka till stallet.Möta upp vänner och sen gå in till något av dem underbaraste på jorden.Hästarna!Allt är så perfekt!Jag är så lycklig när jag är i stallet!
Jag ska ladda över alla filmer till datorn.Sen klippa ihop allt till en grym film på BÄSTA BÄSTA BÄSTA Boyen.Och mig....Alla kommer bli perfa kan jag säga!
Sen mötte jag även Anette,hon äger Vivvi!Och hon sa Plocka med dig familjen hem till mig,det finns svamp i skogen och två hästa ska  ridas!!Blev så glad när ja mötte henne!Så vi kanske ska åke till henne nästa söndag!!Åå sknar Vivvi som jag vet inte va..Sen tror jag även att jag ska få testa att rida Troja!Hon är 5 år..Så det ska bli sjukt spännande!Nej nu ska jag fixka filmen.Så vänta så kommer det upp om ett tag<33333

Hoppkurs idag då!!!!!!!!!!!!!!

 
Japp,som rubrike sa...Det är hoppkurs idag med BÄSTA BÄSTA Boyen!Ska bli så grymt grymt grymt kul kan jag säga!Och jag hade tur idag,för  Matild,hon går i min ridgrupp.Hon skulle till stallet så hon ska filma mig och Boyen!!!Om du läser det här Matilda.Jag tar med mig kamra.Och jag är väldigt tacksam över att du är så fruktansvärt snäll allt jämt<3Så nu kommer det komma film!!!!
Jag och BÄSTA BÄSTA BÄSTA ponnyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

God natt!

den här bilden älskar jag värkligen!

i don't care what they say. i'm love you anyway

 
 
 

Ja vet inte vad man ska göra en rengnig lördag.

 
 
Nej faktis inte.Just nu sitter jag vid datorn och har tråkigt.Men vad ska man hittö på liksom.Det fins ju inget att göra.Eller jo städa mitt rum för det är behövligt.Men hur kul är det liksom.Så jag vet inte vad jag ska hittö på för något skoj.

Lunch time!
Hemma från Nyköping!
Outfit to Day!Väldig chill outfit,mjukis byxor med en skön tröja!

Usch...

 
Att rubriker ska va så himmla svårt,jag hatar att skriva rubrik.Vet aldrig vad jag ska skriva eller något.Usch fy.Ja vet inte varför det ska va så himmla svårt.Men det är bara det......
Har faktis förvånat mig själv idag,jag har fixat mycket nu under morgonen,städat Ollis bur,det va behöligt kan jag säga.Jag har klipp klor på Miro!Första gången hemma och han skötte sig jätte bra!Sen så har jag borstat Miro och myst med båda JÄTTE MYCKET!Sen fick dem lite banan också.Så mycket med kaninerna är gjort i alla fall!Dem är ju så fruktansvärt mysiga att hålla på med..
 
Nu ska jag bara chilla,sitta framför datorn och bara lyssna på musik,läsa bloggar och va almänt slapp av mig!Lite skönt att få chilla ibland!Sen ska vi in till stan,jag ska gå in på HÖÖKS och titta.Sen ska jag även in till en djuraffär och titta lite där innne!Så skönt.
Imorgon är det ju hoppträning med Boyen<33333Ska bli så grymt kul kan jag säga.Ingen kommer tyvärr kunna filma för ingen har tid att föja med.Men jag kommer bäretta jätte mycket!Tror att Boyen komemr vara ganska taggad själv!Så ja tror att det kommer gå toppen fin!
Det kommer även dyka upp en fråge stund i veckan och jag ska försöka börja videoblogga lite mer.Har ju vart så usel på min uppdatering men jag ska börja igen.
Och jag har bästemt mig för att INTE byta blogg,den här bloggen är bra så den kommer ja ha kvar.Jag har ju haft det här namnet under hela den tiden  jag bloggat.ch det kommer jag också ha!Så inget mer byte kommer det bli för in det.Jag kommer inte byta någon bloggportal heller.Utan jag kommer blogga på blogg.se PUNKT!
Nej nu måste jag sluta för vi ska snart åka.MEn mer uppdate kommer,kanske där ifrån om det finns något internet.Men det är inte säker...
 
Mina finisar!

God morgon!!!

Idag är det lördag, Williams lista börjar också idag!!!!! Ska bli så grymt kul att titta på det!Annars kommer det bli en ganska lung dag tror jag!
Har ju blivit riktigt höstligt ute.Kalt och regnigt.Usch,tycker inte in när det blir kalt ute..Blir så himmla..Ja,så.. Aa ha vet inte hur ska förklara men jag gillar det inte så mycket.Men men,met uppdate sen.

You are the most wonderful thing anyone could wish for<3

 
 
 
 

Är med Julia

Nu är ja,ned Julia,vi åkte aldrig och badade för vi orka inte.Så vi sitter vi datorn i stället.. Good life!

God morgon

Idag är det fredad,skönt!Jag kanske ska åka och vada med Julia idag.Eller kanske sin det är planerat nu så ska vi det...Det ska bli grymt kul kan jag säga!!!!Annars händer inget speciellt tror jag.Men men mer uppdatering kommer sen!!!

Äntligen!

 
 Nu börjar äntligen Miro vissa vem han är,helt underbart tycker jag!Hans personlighet värkar vara nyfiken,kelgo och väldigt snäll.INgen hoppare blir det där tror jag...Men gud vad det här ska bli spännande,har ju tagit jätte långt tid innan han släppt lite.Men nu är det påväg och det är skönt!!!!
 

Snart så..

Pappa har min dator så det blir inget jätte inlägg eftersom jag måste blogga från mobilen...Men jag fick Boyen och han va som en dröm prins kan ja säga, helt jävla underbar. Så fruktansvärt fin och glad.Han va så lycklig när han gick gå över bommarna! Blev så glad när jag såg att han tyckte det va kul!Va verkligen helt underbart att få sitta på honom igen. Saknar honom varje sekund av mitt liv..Han är det bästa stjärnholm har enligt mig!Så ja,det gick hur bra som helst!!Blir så himmla taggad när det går så här bra,vill bara lära mig mer & mer. Bli ännu duktigare och tycka det är ännu roligare!!Så nu taggar ja järnet tills på söndag då det är hoppkurs!!!!!! Ska ju ha finaste Boyen då!!Så kul sKa det bli!

Är så grymt trött nu,har jobbat hela dagen. Först cykla till skolan som är tre kilometer.Sen till ramdalen för att ha friidrott.Och där springer man 12 hundra meter,hoppar höjd och längt hopp.Kastar kula och springer heck! Men gud va kul det va att få röra sig ordentligt,att få springa av sig riktigt mycket!!!!!!!

God morgon!

Idag blir det en lång dag åå skolan.Sen hem och äta,chilla och byta om.Sen drar jag och Melissa till stallet!Ja så ser min dag ut... Ganska lång mrn ändå lung!

KaosVad mer behöver ja säga.

Miro har hamnat i himmelriket!

Haha helt galen:-)

Alla saker från dagen.

Nu kommer alla bilder på det vi köpte.Bilderna är jätte dåliga men dem får duga..Blev lite konstigt med färger och allt.

Tummen upp!Nu har vi kommit hem,blev ganska många saker! Det kommer komma bilder på alla saker sen. Ska bara packa upp allt först!

Vissa saker får man lära sig.

Ja ibland måste man lära sig själv,att lära sig att leva med en.Att ställa om från en person till en annan,Man kan ju inte åka i samma rels hela tiden liksom.Och det kan ställa till ibland...Saker förändras,personer förendras.Kan va en person den dagen,men en helt annan andra dagen.Man blir förvirrad & vet inte vad man ska göra.Ska jag dissa hon/han eller fortsätta i samma spår?Det vet man ju inte.Att leva med samma personer under en hel somma,alltid lika dant.Dem beter sig likadant varje dag.Sen börja i en helt ny skola,helt ny klass,med helt nya personer är inte det lättaste.Många personer förstår man sig bara inte på..Vissa är så himmla självklar,vissar vad vill deräkt.Medans andra sitter där och "nja ja vet inte.Nej det är nog ingen bra idé" Men varför?Om man inte vågar så vinner man ju inte.Man måste våga va lite "på" Säga vad man vill och vissa hur man vill bli behandlad.Annars kommer man få problem...Du måste vissa att du är du och vill bli behandlad på det här sättet PUNKT.
 
Annar kommer du bli behndlad som en disktrasa kan jag säga.Jag har aldrig blivit behndlad så,kommer aldrig bli det heller.För jag vissar alltid vad jag vill,säger att här är jag och ja vill bli behndlad såhär.Man måste ju liksom ALLTID bli respekterad för den man är.Men man ser ju alltid folk.Som står ensamma och mest funderar.Men varför?
 
Gå in och ta lite plats,säg här är jag...Va med,prata,ha kul.Va med kompisar,inte sitta ensam.Och om man inte har kompis får man väll försöka vissa lite mer vem man är.Gå liksom in i gänget,va med och bilda ett stort gäng där alla är kompisar.Sen har man ju alltid kompisar som är närmre en dem andra.Men titta inte bara på utseéndet,titta på personligheten istället.Tänk inte såhär "Hon har rött hår.Ne usch hon är säkert jätte dum" Utan tänk att man ska bli kompis med alla.De klart,ja är inte bästis  med alla.Men jag har inte heller emot någon,ja är liksom lite med alla....
Så våga ta plats,våga va den du är,våga va med och våga ha lite attetyd..För du ska ju inte bli behndlad hur som helst.....

Det här är en bild som säger mycket,som säger vem jag är.Och jag saknar att va i stallet så sjukt mycket kan jag säga..Men jag vet inte när jag ska åka det..Tror att det kommer bli onsdagar!Usch,att man kan sakna något så mycket är helt sjuk.

Så här ser jag ut en hel vanlig onsdag!
Ganska chill look liksom! Lung och avslappnad!!!!!

God morgon

God morgon bloggen! Idag ska jag och mamma in till stan och köpa lite nya kläder och sånt.Om ja stavar mycket fel bror det på mobil,jag bloggar ju oftast från den nu.Efter som jag har blogg.se appen.Det blir ju mycket smider att blogga från den då liksom.Men kommer också blogga jätte mycket från dator också!Iallafall när det blir längre inlägg..Men nu måste ja fiska iordning mig för skola!

God natt!

nu säger jag god natt,är ganska trött faktis.Vill ändå att det ska bli imorgon... För jag låste prata lite ned Julia! kommer även komma ett litet inlägg imorgon om något..Hur barnsliga vissa personer kan va.Att vissa saker bara inte funkar liksom... Men det kommer imorgon!Min Lilla tomte!!!

vad ska man göra???
HahahahahahahaJa,man blir ju fruktansvärt smutsig av att springa på en städad matta inomhus..

Då är Olli inne!


Mycket bättre uppdatering!

Nu kommer det bli mycket bättre

uppdatering,jag har laddat ner blogg.se appen.Så jag kommer kunna uppdatera MYCKET bättre nu! Det blir la bra


min miffade elefant som ja gjorde i skolan på bilden....

Har gjort en ny blogg..

Har gjort en ny blogg nu.Men vet inte om jag ska starta med den eller inte..Så jag kommer fortsätta att uppdatera här tills jag bästemt mig helt och hållet...Ska däremot börja med design och allt...För jag har ändå tappat allt här. Så jag ska kanske börja om igen.Gillar inte namnet på den här bloggen heller.Och man kunde typ inte byta.SÅ därför skaffade jag en ny.Men som sagt säger inte va den heter först jag bästemt mig.....

God morgon!

Idag är det söndag,usch imorogn skola igen.Va så skönt på sommarlovet då det va helg hela veckan!MEn nu måste ma gå till plugget också..INte så kul men det får väl gå...Idag ska jag inte göra något speciellt,mest chilla tror jag.Men men mer uppdaterin snart!

HÖÖKS!

Blev en STOR påse från hööks!Vi köpte ridbyxor som va bruna..Bruna chaps och bruna ridskor..Haha både chaps och ridstövlar..LYX!Sen köpte vi också vinter ridvantar som också va bruna!Bara brunt!Älskar värkligen bruna ridkläder,är så himmla snyggt!!!!
Bilder kommer imorogn!Allat satt helt perfekt också..Så nu har jag riktigt snygga grejer när jag rider!Så bra.Fast vi ska köpat ett par till ribyxor senar,lite tjockar tror jag..Och om det blir kalt ska vi även titta på tärmo ridbyxor för frysa vill man ju INTE..Så det blir nog bra!Nu ska jag och mamma titta på mamma mia.Så god natt,mer uppdaterinh imorgon tror jag!
 

Hej hej!

Idag är det lördag,så himmla skönt.Idag ska jag hoppa med Olli,det behövs för det har rengnat jätte mycket så jag har inte kunnat hoppat med honom.Vi ska även in till HÖÖKS och köpa ridbyxer och lite sånt!Behöver lite nya ridbyxor!Så det blir bra.Om vi hittar något bra så kommer det bilder sen!Bra va...Då blir det lite nya bilder att titta på också!Anars tror jag att dagen är ganska lungn!!

hemsk dag

Usch,har vart en jätte jobbig dag idag,har regnat och rengnat.Och ute gyma ssåklart.Blev dynsur..Usch vad hemskt det va.Inte roligt alls.Men men sånt är livet liksom ibland...Annars har den vart bra,har inte sätt så många kompisar för många va sjuka och på fredagar ses vi inte så mycket med dem andra..Synd..För jag gillar jätte många i klass B,har jätte många kompisar där!!Många kramgoa mäniskor!Väldigt många!!

Sry..

Har  faktis inte orkat bloggat idag,fy fy Ebba..Nej men alltid gör man inte det så då struntade ja it..Men nu kommer ett litet inlägg i alla fall..Tagen i skolan va sådär lite torr eller va man ska säga.Så det gick väll okej..Kan va roligare om man säger så.Efter skolan åkte ja hem och chillade typ,va med Olli hoppade även med honom idag!Och det gick jätte fint.Han klippte 50 cm flera gånger utan problem!Så himmla grym e han!Haha men han fö undebar!Sen så har jag vart med Melissa...Det va också kul förut om att honom tog min mobil..Hela mitt liv tog honom ifrån mig.I hela 10 min säker.Så hemst.Haha nej det gick bra men ja blev lite beronde bara.
Anars har jag inte gjort något speciellt,haft en helt ok tag,både bra och dålig.Ingen mer uppdatering kommer komma idag men vi hörs kankse imorgon!!!
Gryma hästen som jag saknar mer en något annat..

Världens sötaste ponni<3

Ja,idag fick jag världens bästa ponni......TOFFE<3Å älskar honom..Han är så go och rar att va med,en riktigt liten charm knutte!Blev så himmla glad när jag fick honom!
Det gick ganska bra faktis,bättre en vad det brukar gå.Men han bocka en gång för han blev lite busig bara!Men det gjorde integt.Vi hade kul och det är ju alltid bra!SÅå jag är jätte nöjd över passte..Vi hade ju helt vanlig dressyr så ja det gick helt OKEJ.Jag är nöjd och så men han är ju inte den aldra bästa hästen att rida dressyr med,deet tar ju emot lite.Men om man arbetar honom rätt så går det ju riktigt bra och han blir RIKTIGT fin faktis.HAn blev ganska fin i slutet!Så honom vill jag ha fler gånger nu,jag är ju snart för lång för små ponnysarna så det är bara att passa på...Sry för så usel uppdatering men hinner inte nu på dagarna,skolan,stallet,läxor och lite kompis tid måste man ju få.SÅ jag försöker så gått det går!Men vi hörs imorgon!

Hemma!

Ja,är hemma från en till jobbig dag i skolan,alldels för mycket på lektionerna.Och äcklig mat också så man är ju nära döden av hunger...Men men,efter jag har ätit så ska jag åka till stallet och rida!Är så lungt och skönt i stallet så det finns inte.ÄLSKAR det värkligen!Ska bli SÄHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT....
Träffa stallkompisar och bara chilla med alla lungna hästar!Haha leva livet ba!
SÅ undertiden jag är i stallet kommer det inte bli någon uppdatering,kan liksom inte göra det där...Men så är livet ibland.Efter så ska jag mysa med Olli,han ska ju INTE hoppa idag så det blir bara en MASSA myspys idag<3Lite skönt det med faktis!God natt!

 

Funderar..

Fundera på att byta bloggnamn,sadeljorden är inte så bra länger tycker jag.För jag skriver ju ändå inte så himmla mycket om hästar.Så jag ska kanske byta till typ EbbaLagerström.blogg.se om det är ledigt.Tycker ni att EbbaLagerström är ett bra Namn???Komentar och säg va ni tycker!

Schemat för Olli?

Måste bara säga en sak.Att mitt  schema är gjort för Olli,INGEN annan.Det är anpassat för min lilla kanin.Så mycket som det står på schemat,så mycket måste han få röra sig..Ja vet att många säger att dem inte ska gå så himmla mycket.Men Olli MÅSTE få göra av sig med sin enerski.Och det är genom att hoppa.Jag hoppar inga intensiv pass, utan 10-20 Min kanske..Så Nu behöver inte komentera om att det är "fel" För jag känner honom så väll så ja vet..TRO MIG!
Grymaste kaninen,OLLI

Ett schema gjort!

 
Nu har jag fixat ett litet schema till Olli,hur han ska gå och så.Så att det blir lättare för mig att ha koll på allting!Fast det är inte säkert att schemat kommer stäma till hundra% men nu har jag i alla fall något att ut gå ifrån!!!

Det ser ut såhär!Men som sagt,det är inte säkert att det stämmer till 110%

Helt galet...

Asså Olli är helt crazy.Han ska inte kunna hoppa 50 cm.Han är precis 5 månader.Han ska INTE kunna hoppa dem höjderna.Det är liksom inte bra att han kan hoppa dem höjderna.Han ska max kunna hoppa 30 cm för att funka bra på tävlings banorna.Så nu måste vi lägga ner ALLA höjder och bara hoppa lågt,trökigt.HAn älskar ju att hoppa högt.Men men så får det bli för om han klarar små klasserna kan han ju gå upp sen till dem högre!!!
GOA hoppkanin,MIN Olli<33

Vad ska man göra en helt vanlig söndag?

Ja ni det kan man fråga sig själv många gånger.Vad ska man göra?Inte vet jag.Ha tråkigt anntar jag.Haha nej men så himmla mycket finnns det ju inte att gröra.Lite bilder kommer komma snart,från utstälningn och på lite kanin hinder.Ett par som jag har målat och dem blev jätte snygga tycker jag.Och ett par som jag har fått av Fredrik.Han har byggt dem!Så det kommer att komma sen.Jag ska även återställa design till något bra också!SÅ lite kan ni ju se fram emot i alla fall:)
Bild på världens smartaste kanin.NOT!

Ja vet.

Ja vet att min design ser jätte konstig ut nu men jag håller på att ändra lite.Så det kan se lite konsdigt ut nu ett tag.Men det kommer bli bättre snart!
Världens bästa!

God morgon!

Nu har jag sovit ut efter går dagen och hela veckan...Riktigt SKÖNT!Jag ska börja uppdaera igen så länge som lusten finns kvar.Har typ tappat allt men så blir det ibland.Så nu ska jag börja ordentilgt igen!Med tidsinstälda och en massa mer!
Idag ska jag inte göra något speciellt,ska kanske hoppa lite med Olli.Annars blir det bara att chilla.Tror även att jag ska ringa Julia sen också!
Såhär ser min dag ut typ.Men mer uppdaterinh kommer sen!
Puss och kram!

3:A


Tror att Olli kom trea på utstälningen idag,riktigt nöjd faktis!Hoppningen gick också jätte fint!HAn va lite rädd ibörjan men sen sleppte det.Han hoppade fint och va pigg och glad:)Mamma filmade så lägger upp någon film sen!
Bobi,Melissas kanin van,han va finast av alla kaniner!Ja,han är en liten charm knutte!Så fruktansvärt söt!Så jag är väldigt nöjd över dagen kan jag ju säga.Bilder kommer också komma för mamma fotade lite!Så det blir nog bra hoppas jag!Så dagen blev bra ändå,trodde faktis inte att han skulle få dem poängen han fick..Men det fick han!
Imorgon är det en helt vanlig söndag,ska bara chilla och inte göra något..Så himmla skönt att få vila.Eller olli ska ju hoppas såklart.MEn bara på LÅGA höjder.Så att han lär sig att hoppa lägre.Han är ju så van att hoppa högt,så han tycker låga höjder blir tråkigt.Så det ska han tränas på.Nej men mer uppdaering kommer sen!

Absolut finaste kaninen idag!
 

Helt galet..


Haha:)

Min familj är ba för rolig.NU har vi precis ätit,så mamma plaserar sig framför Tv för att titta på dubbido.Pappa plaserar sig i godis skåpet.Fredrik tar med sin bebis och sätter sig framför Tv där nere.Och Fredriks bäbis är hans ipad.
Så ser en fredags kväll ut för oss!Ganska rolig faktis.Och jag då sätter mig framför datorn och ruttnar!Haha lite knäppa är vi nog:)Imorgon blir det att gå upp tidigt,dags för Ollis FÖRSTA tävling.Han ska bli ut ställd och få pröva på lite hoppning!Riktigt kul asså,komma igång så himmla tidigt är ju alltid roligt!Har hoppat med honom idag och liksom känt lite hur han är,hoppvillig eller hyper.Hyper va namnet idag..Han va som aldrig förr,ganska jobbig faktis.Vi kom inte alls överrens och han gick mig på närverna.Han va en liten skit idag..Haha han blir så ibland.Spratlig och ohanterbar.Men då får man hålla i och bästema sig för att nu ska du ligga stilla PUNKT.Då funkar det oftas.Men han rev mig ett par gånger kan jag ju säga,inte alls skönt.Men så är det att ha kanin.Imorgon kommer kanske tidsinstälda,inte live uppdatering för det har jag inte tid med..Men kanske lite tidsinstälda!Det ser ni imorgon:)
Nej nu ska jag fortsätta att cilla som man ska göra på en fredag..SÅ vi hörs någon annan gång!!!!!!!!

Att resa sig upp igen...

nHar fått en fråga om vem som står överst på din lista.Asså den som du älskar mest i hela världen...Ja fick den inte här på bloggen utan utanför den..
För mig är det enkelt..LUDDE<3Ludde står alltid högst upp på min lista.Han är alltid bäst,han va alltid bäst.Han va
liksom MIN.Mitt absolut första egna husdjur..Ja va helt överlycklig när vi hämtade honom.Han va det underbaraste och är det fortfarande.Han va så himmla bra!Han tar lätt mest plats i mit hjärta.Jag älskar honom mer en ALLT annat,inget är bättre en honom.
Men sen kom ju dagen som man inte vill ska komma.Då mamma sa att vi va tvungna att ta bort honom.Ann ville inte säga det till oss,hon tyckte det va jätte jobbigt.Mamma tyckte det va jätte jobbigt att säga det till mig.Men när hon sa det blev det HELT tomt i mitt huvud.Ja bara VA??Ludde ska inte dö han ska leva jätte länge till.Livet har ju så gått som bara börjat..MEn det blev så.Jag grät och grät och grät lite till.Det fanns i inte i mitt huvud.Att honom jag älskar mest i hela världen skulle försinna,va borta för evigt.Det gick inte att förstå.Det går inte att förstå nu med.an va ju min.Bara MIN.Det va så himmla hemskt.
Sen en dag va han bara borta.Han va död..Då hade jag gråtit i 3 dagar.Så när jag kom hem från ridlägret gick jag upp och tittade.Jag hade hoppas på ett under,att han va kvar.Men han va borta.Helt borta..Så hemskt tyckte jag..
Men då insåg jag att det va bara att ställa sig upp igen,ta nya tag och fortsätta i livet framåt.Det spelade ju ingen roll om jag grät i en vecka efter,han va ju ändå borta för det.Men jag mins honom som den bästa i mitt liv..
Jag ljuger om jag inte säger att några tårar runit ner för min kind undertiden jag skrivit detta.Olli sitter bredvid och bara titta på mig som om ska vi inte leka,hallå Ebba snäll...HAn är så himmla underbar men ändå inte Ludde.Ludde va speciellast för mig och är det fortfarande.Olli är ju såklar bäst.Men han är inte Ludde.Olli är Olli och han har sin plats i hjärtat.Men Ludde har sin plats och den platsen är varm!Jag bilr så lycklig när jag tänker på honom.JAg blir ledsen för att jag är glad.Glad över att jag fick ha honom..VÄRLDENS BÄSTA KANIN!

Hej Hej!

Idag har jag vart i skolan,TRÖKIGT:-)Haha,det va ju faktis inte så himmla kul..Men men skolan måste man gå till.Efter skolan va jag med Nicole och Michelle,vi satt tyå mäst och pratade..Lite tjejsnack!Haha,vet ni jag är så himmla glad nu,en riktigt flumtjej!Jag skarttar och ler nästan hela tiden..Allt är så bra!En massa kompisar som man kan prata och bra va me liksom!Så himmla cill!
Olli är också i bra form,på lördag startar han sina första tävlingar,En utstälning och en hopp..Eller hoppningen är pröva på så inga priser kommer komma..Men placering tror jag att det blir..Är taggad för det här nu!Så nu ska vi Köra och vissa alla att han ska upp i dem höga klasserna och va en av sveriges bästa kaniner inom hoppning.Det är vårt mål liksom!
Lite uppdatering nu..Ingen mer idag men mer imrgon kommer!
Min sötis!

Nu ska jag förklara...


Ja,Jag väljer och skriva det här även fast jag sa att jag skulle ta en paous...Ja,det kommer bli sämmer uppdatering men jag ska ändå försöka uppdaera VARJE dag,1-2 inlägg..Sen blir det inge mer.Har varken tid eller lust till att blogga.Men lite kommer det ändå....Ja väler att gör såhär för jag vill lägga all min tid till stallet och skolan!Sen kompisar också..JA va så gått som ALDRIG med kompisar när jag gick på P-Lund..Ja hade aldrig tid.Anntinge stallet eller så skulle ja hem och chilla.Ja liksom "orkade" Inte va med någon där.Mend et gör jag nu,jag har fått så många nya vänner så jag vill liksom va med dem!Så jag kommer inte ta bloggen i första han,inte i andra eller för jag känner inte för det..Det kommer komma uppdatering men inte lika mycket..Så blir det!
Tycker om att ta beslut.Jag har tänkt på det här länge.Har liksom tappat lusten lite nu,så jag har tänkt och tänkt lite till.Ska jag lägga ner helt,sluta för evigt??E,Nej ALDRIG.Ska jag bara ta en eller två veckors paous?NEj inte det heller.Utan jag kör uppdatering VARJE dag men inte lika mycket.BRA BESLUT!!!SÅ nu kommer det bli så helt enkelt.I alla fall tills jag känner för något annat!
Igår var det hoppning.Och jag fick Boyen<3Det gick egentligen inte bra alls för han va alldeles för pigg och respekt lös men jag blev nöjd endå..Han hoppade ALLT.Men han va hur pigg som helst.Värkligen jätte pigg.Asså jag drog och slet i tyglarna men inget hände,va som om jag inte fanns.Liksom galopp över trav bommar??NEJ Boyen..MEn det fatta ju inte han.Dem sa att han hade vart pigg.Jo ja tänkte jag det är han ju ALLTID:MEn han va värre, RIKTIGT PIGG..Så det va ju inte så bra.MEn han hoppade så det gjorde mig glad!
Ena gången va det galopp över trav bommarna och andra gången hoppa 1.10 över typ 60 cm..LIksom hur nödvändigt är det???INte speciellt.Så det blev lite konstigt.Men jag hade KUL,riktigt KUL.Ja bara njöt över att få sitta på hans rygg och köra gärnet.Att få busa och ha roligt tillsammans va så underbart!Har väll sagt ett ett par gånger förut men säger det igen..JAG ÄLSKAR HONOM!Han e bäst!
 
Idag har vi vart i skolna,trökigt typ:)Va så tråkigt så ja vet inte va,va typ DÖD..Sen va ja med Julia och det va riktigt KUL vi skratta och skratta o skratta lite till!Va så himmla skönt att ja njöt idag med!Allt är ba perfekt just nu..MEn det kan ändras snabbt så lev livet när det är som BÄST!Haha sen får man gå vidare och leva livet igen!
SÅ det har varit bra under dem två dagarna jag inte uppdaterat typ alls..Men nu vet ni i alla fall allt!Så jag ska skriva lite tidsinstälda,Fixa designer och nu ska nu få lite bilder på Olli!!!!!
GOD NATT!

MIn finaste kanin Olli!
 

Inge lust..

Nepp,har ingen blogg lust..SÅ nu tar jag en paus tills jag känner för att blogga igen...

hoss melissa!

Nu är jag hoss Melissa! Vi har badat i badhuset och ätit pannkakor! Nu sitter vi och tittar på film! Vi chillar liksom och tar det lugnt.Sry för dålig uppdatering.. Men v blogg kommer komma snart! Så vi hörs då...

Bra morgon!

Japp,morgon börjar bra,med att ha datorn i knät!Haha ja så konstig..Men jag är så glad idag..SÅ jag ska ses med Julia och skratta UT!Det ska bli kul!Vi ska nog ses senare..Kul KUL!
Annars ska jag itne göra något speciellt tror jag..
Så vi hörs sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Go Olli!