Framme!

Så skönt att äntligen va framme,gillar inte att åka bil.Är bara tråkigt och jobbigt.Idga ska vi inte göra något speciellt,typ bara chilla och ha det skönt i båten.Kanske gå en lite sväng sen..Vi är ju inte helt framme på plats ännu,vi måste åka båt i typ en timme för at komma fram hel.Det ska inte bli kul att behöva åka båt.Ja som hade hoppats på en skön semester och sen måste man åka båt.Ja vilken semester blir det då??Jo,ingen.
Nej da det ska gå bra att åka båt i en timma,skoja bara!!Vi kommer nog fota en hel del där så alla bilder kommer jag lägga upp på bloggen,tror jag.Vi får se om det blir några bra.
Bilderna från gröna lund ska ni i alla fall få.Jag kan skriva nu hur den här veckan kommer se ut..
 
Måndag:Chilla,kanske gröna,kanske scancen.Det bror på vilke väder det är.
Tisdag:Samma som på måndag.Det bror på vilket väder.
Onsdag:Samma men vi ska gå på stan någon gån av dagarna också.
Torsdag:Åka hem från Stockholm.På vägen ska vi stana på IKEA!!!
Fredag:Chilla typ.
Lördag:Va med julia.
Söndag:Va med Julia...
 
Så ser min vecka ut!!!Är inte alls mycket som ska göras.Eller jo,ha JÄTTE roligt såklart.Det är ju ett måste när man åker på semester.Att ha kul.
Saknar redan Olli SÅHÄÄÄÄÄÄÄR mycket och vi har inte ensVart borta länge,hur ska det här gå nu da??Ja ni det får vi se.Nej men han kommer nog tycka att det är ganska skönt att vi åker bort,då får ju han också semester:)Haha han tycker nog att det är jätte bra att vi inte är hemmalungt och skönt.Inga som bråkar med honom.Nej men vi saknar nog honom mer en vad han saknar oss..Men men så är det.
Men det kommer i alla fall komma lite bilder då och då!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback